Şimdi Ara

Stronghold Crusader 2 (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
3
Favori
12.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Güncellemeler ile yeni karakterler geleceği söyleniyordu. Yalan mı oldu acaba, yok mu hiç gelişme ?
  • Yeni all gelicek ücretiz olucak bazıları şuan oyundaki hataları düzeltiyorlar ve iyi ilerleme kat ettiler yeni bir harita eklendi oyuna suan.
  • En son güncelleme yaptığında oyunda aşırı frame düşüşü yaşamıştım. O günden sonra da oyuna girmedim, giresimde gelmedi açıkcası.
  • Stronghold Crusader 2 'yi almamış olanlar için fikir verme açısından, yeni almış olanlar içinse oyunun mekaniklerini daha hızlı çözme açısından faydası olan bir video serisini paylaşıyorum;

Stronghold Crusaders 2 Nasıl Oynanır

ilk video burada;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURKTR -- 16 Kasım 2014; 12:06:09 >

• Stronghold Crusader 2 - DLC Q&A (Türkçe Altyazılı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 10 Nisan 2015; 2:35:18 >
  • Stronghold Crusader 2 - Kış Güncellemesi

• quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

Stronghold Crusader 2 - Kış Güncellemesi

En büyük güncellememiz dediler 460MB güncelleme çıktı ve hala fps problemi devam ediyor.Grafik ayarlarını oynuyorum hiçbişe değişmiyor ne zaman catapult duvarlara yaklaşsa fps ölüyor.O kadar bi grafikte yok oyunda hala düzeltemediler bence.

• Stronghold Crusader 2 - The Princess & The Pig DLC Fragmanı (Türkçe Altyazılı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 23 Nisan 2015; 17:42:59 >

• Stronghold Crusader 2 - Invasions Gameplay

• Stronghold Crusader sağlam oyundu Stronghold Hd de öyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stronghold crusader 3 daha güzel olur inşallah.

• en son güncellemeler bende olumlu sonuç verdi ve pc rahatladı :D
  • Ben sevemedim açıkçası. Bende ilk Stronghold Crusader etkisini veremedi. Birçok şeyi çıkarmış olmaları da beni soğuttu. Artı yönleri var mı? Tabi ki. Araplar için konulmuş süvariler harika. Ama eski gerçekçiliğinin gerisinde kalmış. Ayrıca üstte arkadaşın dediği gibi fps ölümleri hala var. En yüksek ayarda GTA 5 açan pc bu oyunda kasıyor. İlginç. Düzeltilip yeni update ile eski detaylar gelir ve hatalar düzelirse oynanır ancak.

• Ilk oyunun zevkini, keyfini kesinlikle veremiyo. Stronghold crusaderi stronghold serisindeki hic bi oyuna degismem sahsen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zagor0167 -- 10 Mayıs 2015; 20:37:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 bina limiti nedir lan hadi kodla actik o limiti diger oyuncular ne derece bunu uygulayabilecek sehirin canliligina diyecek laf yok zaten olu sehir gibi stronghold crusder bu oyundan cok daha guzeldi bu steam fiyati kesinlikle stronghold crusderdan daha az olmali

• ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE SELAMLAR..
    OYUNU YÜKLEDİM,, OYUN ACILIYOR.LAKİN MENÜ GELMİYOR. ACILDIKDAN SONRA Bİ TANE ADAM DURUYOR VE BASKA HİÇ BİRŞEY GÖZÜKMÜYOR YARDIMCI OLMANIZI RİCA EDİYORUM..
  • Arkadaşalr hepinize merhaba. Oyunun güncel versiyonunu indirdim ancak Q ve E tuşları ile açı değiştiremiyorum yardımcı olur musunuz?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.