Şimdi Ara

Stronghold Kingdoms (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
227
Cevap
0
Favori
25.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mareşal_T teşekkür ederim ilgin için, 8. rütbedeyim okçu bile yeni basmaya başladım oda 1 tane var. bayrakların harcandığını bilmiyordum :S zaten bayraklar çıkar çıkmaz saldırıyorlar, gerekli altın bulunmadığından kullanamıyordum bayrakları, ahh ahh bayrak yokken o kadar para harcadım, bazen 500 1000 altın bulunuyor parishde nasıl geldiğini bilmiyorum onlarıda supply depot, architect's guild ve barakaya harcadım bayraksız oldukları için, bu paralar nerden geliyor ve parish için hammaddeyi nasıl sağlayabilirim ? parishten ticaret nasıl yapabiliriz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KasaBiaN

Mareşal_T teşekkür ederim ilgin için, 8. rütbedeyim okçu bile yeni basmaya başladım oda 1 tane var. bayrakların harcandığını bilmiyordum :S zaten bayraklar çıkar çıkmaz saldırıyorlar, gerekli altın bulunmadığından kullanamıyordum bayrakları, ahh ahh bayrak yokken o kadar para harcadım, bazen 500 1000 altın bulunuyor parishde nasıl geldiğini bilmiyorum onlarıda supply depot, architect's guild ve barakaya harcadım bayraksız oldukları için, bu paralar nerden geliyor ve parish için hammaddeyi nasıl sağlayabilirim ? parishten ticaret nasıl yapabiliriz ?

Altınlar capital yani o parishin kapladığı alan içinde yer alan bütün köylerden toplanan vergilerle geliyor parish lideri tithe'yi yani vergiyi arttırdığında günlük gelen altın miktarıda artıyor. Bayraklar günde 1 tane her parishe gelir bu bayraklarla (birazcıkta altın ile) parishe inşaat yapabiliyorsun. Bu inşaatlar yaptığın binaya göre değişiyor örneğin ok fazla üretmek istiyorsan bows guild inşa edersin bu bows guilde donate yani bağış yaparak ok üretimini günlük bazda katlarsın.

Parish aynı zamanda altını ticaret ile sağlar yani herhangi birisi parishden taş, odun, vs... alıp sattığında parish %25 oranında altın vergisi keser yani senin 1000 odun satıp 100 altın alacağını var sayarsak 1000 odun alırken 125 altın verirsin böylece parishin altını artar.

Bu altınlarla parishe ayrıca taş ve odun gibi malzemeler alabilirsin aldığın bu taşları kale yapımında kullanabilirsin kısacası altın bir parishin kanıdır, bayrak kalbi, donate ise canı

parish ile ticaret yapabilmek için araştırma yapman gerekiyor önce marketi aç sonra market arabası bas bastıkdan sonra haritadan parishe tıkladığında sağ tarafta market yazar ona tıkla taş vb... gibi malzemeler alıp satabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mareşal_T®
    parish ile ticaret yapabilmek için araştırma yapman gerekiyor önce marketi aç sonra market arabası bas bastıkdan sonra haritadan parishe tıkladığında sağ tarafta market yazar ona tıkla taş vb... gibi malzemeler alıp satabilirsin.

demek istediğim direk parish ile ticaret yapabilirmiyiz? yani parish üzerindeki altınları kullanarak atıyorum tamir için taş alabilir miyiz, eğer bunu açıkladıysan ben dediğini anlamadım çünkü parish te araştıma yapılacak bir yer göremedim
  • Parish oyuncularla veya başka parishdeki taş veya odunları almaz direk olarak ticarete girmez sadece oyuncular parishden taş veya odun satın alabilir. Parish taşı nasıl karşılıyor dersen sen parishe 20.000 taş sattın diyelim parish taşa ihtiyaç duyduğunda altınlarla senin satmış olduğun taşı kendi için satın alabilir kısacası satan parishe satmış olsada parish kendisi için o taşı kullanamaz kullanmak için tekrar o taşa para yatırarak almak zorunda.

Parishe girip market simgesine tıklarsan anlarsın oradan parishde olan taşı kullanmak için altın karşılığında satın alabilirsin.
  • Anladım teşekkür ederim.
  • Bu arada bayrak saatleri belli mi ? yoksa günün farklı bir saatinde mi geliyor ?
  • Belli değil farklı saatlerde geliyor
  • Arkadaşlar World 2 > East Anglia > Norfolk yakınlarında olan var mı?
    Olsa bile ne yaparız bilmiyorum ama yalnız hissettim kendimi.

Birde House 1 arması ay-yıldız galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtesGunes -- 31 Mart 2011; 18:01:49 >
  • Monk'lar tam olarak ne işe yarıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VictorMature

Monk'lar tam olarak ne işe yarıyor ?

ornein arkadasina monk gonderirsen arkadasini saldiridan ornein 5 saat koruya bilirsin. veyaut parish e yollayip vote leye biliyorsun vs vs.
  • mesela parishde hastalık 147 mass delirium. bunu monklarla düzeltmiyomuyduk?
  • update yapıyorum üyelik adı ARNAVUT giricem yarım saate
  • Word 2 nortfolk mundforn yakınlarındayım.

Bir sorum olacak. Ben hala bakery açamadım. Plough 7'de. Daha wheat bile açılmadı. Sadece elma bahçesi, çiftlik bir de brewery kurabiliyorum. Sorun nerde sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: m4y

Word 2 nortfolk mundforn yakınlarındayım.

Bir sorum olacak. Ben hala bakery açamadım. Plough 7'de. Daha wheat bile açılmadı. Sadece elma bahçesi, çiftlik bir de brewery kurabiliyorum. Sorun nerde sizce?

Sorun yok. Gerekli araştırmaları yapınca bakery açılacak. Zaten hemen herşeyi kullanacaksın diye birşey de yok.

İlk köyümde bakery kullanmadım ben. Elma, Peynir ve Domuz kullandım, bir de Bira. İkinci köyümde gerekli araştırmaları yaptıktan ve captain çıkardıktan sonra, "plains" arazisini seçip sadece ekmek ve peynir kurdum (plains arazisi bu ikisine bonus veriyor) Artanları ilk köye gönderiyorum.
  • Bu oyun resmi olarak ne zaman çıktı ? Eğer tam istediğim gibi bir Stronghold oyunu çıkmış ve ben bunu uzun bir süre görmemişsem atlarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UR

Bu oyun resmi olarak ne zaman çıktı ? Eğer tam istediğim gibi bir Stronghold oyunu çıkmış ve ben bunu uzun bir süre görmemişsem atlarım.

geçen seneden beri alphası falan var
  • World 2
    Üye adı : Porsuk

Selkirkshire > Roberton

1-) Haritadaki renkler ne anlama geliyor ?
    2-) Roberton bir oyuncunun adı olmasına rağmen bulunduğum bölgenin adını vermiş.Belirli bir seviyeden sonra öyle bir hakkımız mı var ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PorsukUR -- 25 Mayıs 2011; 16:27:01 >
  • Hops üretebiliyor muyuz ? Plough var Hops Farming var 1 level.Brewery kurabiliyorum Inn kurabiliyorum Hops Farm kuramıyorum.
  • Devam edenler var mı oynamaya ?
  • ben oynuyorum
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.