Şimdi Ara

Stronghold Kingdoms (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
0
Favori
25.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaşlar ben hala taşı odunu altına dönüştürmeyi bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buğra26

Ya arkadaşlar ben hala taşı odunu altına dönüştürmeyi bulamadım.

market kurdun mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizmo_x

quote:

market kurdun mu?

gizmo_x pm attım hacı bakabilcen mi bi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sp0nGeKniGhT

quote:

Orijinalden alıntı: gizmo_x

quote:

market kurdun mu?

gizmo_x pm attım hacı bakabilcen mi bi :)

bakaris
  • Bende gene sorular birikti sorayım dedim aklıma takılanlar şunlar:

1- Bu oyun biraz sakin gibi enemy camp harici kimse dalmıyor köylerimize köy almak varsa neden 4.000 lik adam boş köyü alsınki gelse beni alsa beleşten 2k'lık köyü olur benim bu düşüncemdeki yanlışım nedir?

2- Parish yani capital'e saldırdılar diyelim onu savunmazsak veya kendini savunamazsa bize nasıl yansır yani capitaldeki savaşı kaybetmek bize neye mal oluyor onu merak ediyorum. Bayrak ve bizden topladığı altınlarla bina yapabiliyor ama bu binaların işlevleri nelerdir mesela bir türlü anlayamadım?

3- Honour kasmanın kolay yolları nelerdir halkın moralini yüksek tutmak dışında benim pekte birşey yapabildiğim söylenemez örneğin kaleye koymak için bastığım okçular hariç hiç askerim yok asker basmak için command araştırması lazım ama ona basınca zaten kıt kanaat kaleye okçu koyuyorum asker basmak için command araştırması az kalıyor.

4- millet çok hızlı scout yapmış deli dana gibi dört bir yana koşuyorlar, bunun araştırmasını tamamlamak için çok fazla puan harcamam gerekli benim cürümüm bunu arttıracak kadar değil, daha fazla scout sayısı gittiğim ? işaretli keseciklerden aldığım honor puanını etkilermi?

5- capitalde yani alanda birçok oyuncu var benim onlarla hiç bir alakam yok ama bu parishde yapılan binalar bonus veriyorsa diğerlerinede veriyor ben isteyince yanımdaki adama dalabiliyorum attack yazısı çıkıyor bu mantığı kavrayamadım? Yanımızdaki adamlarla dostmuyuz aynı parishi paylaştığımız için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mareşal_T® -- 22 Aralık 2010; 3:09:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mareşal_T®

Bende gene sorular birikti sorayım dedim aklıma takılanlar şunlar:

1- Bu oyun biraz sakin gibi enemy camp harici kimse dalmıyor köylerimize köy almak varsa neden 4.000 lik adam boş köyü alsınki gelse beni alsa beleşten 2k'lık köyü olur benim bu düşüncemdeki yanlışım nedir?

- sana vurursa honor kaybeder, bide kaybetme sansi var, gold kolay kazaniliyor oyunda.
    2- Parish yani capital'e saldırdılar diyelim onu savunmazsak veya kendini savunamazsa bize nasıl yansır yani capitaldeki savaşı kaybetmek bize neye mal oluyor onu merak ediyorum. Bayrak ve bizden topladığı altınlarla bina yapabiliyor ama bu binaların işlevleri nelerdir mesela bir türlü anlayamadım?

- kurulan binalar size daha cok odun, bow, vs vs gb seyler veriyor, daha hizli uretim diyellim, bide castle defansini capitalin, eger bayraklarinizi aliyorlar ise o parish den bisey olmaz.
    3- Honour kasmanın kolay yolları nelerdir halkın moralini yüksek tutmak dışında benim pekte birşey yapabildiğim söylenemez örneğin kaleye koymak için bastığım okçular hariç hiç askerim yok asker basmak için command araştırması lazım ama ona basınca zaten kıt kanaat kaleye okçu koyuyorum asker basmak için command araştırması az kalıyor.

- honor kazanman icin kurtlara saldirman lazim veya bandit camp lara, gunde 2-3 kere cikar yakinlarinda, eger ilk salidiriyi sen yaparsan honor alirsin. command max 500 asker yer acar, sen kalende daha cok adam koyman icin kalede barak kurman lazim.
    4- millet çok hızlı scout yapmış deli dana gibi dört bir yana koşuyorlar, bunun araştırmasını tamamlamak için çok fazla puan harcamam gerekli benim cürümüm bunu arttıracak kadar değil, daha fazla scout sayısı gittiğim ? işaretli keseciklerden aldığım honor puanını etkilermi?

- etkilemez sanirim ama emin degilim.
    5- capitalde yani alanda birçok oyuncu var benim onlarla hiç bir alakam yok ama bu parishde yapılan binalar bonus veriyorsa diğerlerinede veriyor ben isteyince yanımdaki adama dalabiliyorum attack yazısı çıkıyor bu mantığı kavrayamadım? Yanımızdaki adamlarla dostmuyuz aynı parishi paylaştığımız için?

- oyunda dostun yok, baban bile sana saldira bilir, parish uyeleri seni temizlemek isteye bilir eger onlar icin vote atmaz isen, beni temizlemek istediler 15 kisi vuruyorlar bana ama klae saglam adamlar noob :d temizleyemiyorlar, insalah steward ben olurum oyunda.

iyi oyunlar.

• Çok teşekkürler yine, yeni, yeniden :)
  • no problemo.
  • Peki bu faction olayı nedir bazısı Faction seçmiş ben anlamadım. Nasıl seçiyoruz ve bize avantajları nedir birde köy tipleri var Mountain Peak kaleye avantaj veriyormuş bu avantaj nasıl oluyor biraz bilgi verebilirmisin. Senin için en iyi köy tipi nedir? faction and house'yi biraz açıklayabilirmisiniz? Bu çiftliklerden hangisini açmamız mantıklı bende elma ile peynir var mesela.
  • yemek icin sadece bir tip sec, ben elma sectim, hem daha az puan verirsin onlari okumak cin hem daha aaz yer kaplarlar, cunku bir tip kurucaksin,
    faction (ally) gibi dir, yani bir gurup gibi dusun, house ise cok gurup tan olusan bir ev, ornegin benim faction ve senin faction bir evde ise biz arkadas is demektir.
    sehir tipi herzaman balance sec cunku en genis alan sunuyor, digerleri ya odun yok yada tas. sakat yani.
  • betadan önce bırakmıştım oyunu betadan sonra neler değişti? özellikle kart olayını merak ediyorum. betadan önce haftada bir bedavaya alabiliyorduk eğer şimdi o gerçek parayla alınıyorsa oyuna para yatıranlara yetişmek imkansız olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

betadan önce bırakmıştım oyunu betadan sonra neler değişti? özellikle kart olayını merak ediyorum. betadan önce haftada bir bedavaya alabiliyorduk eğer şimdi o gerçek parayla alınıyorsa oyuna para yatıranlara yetişmek imkansız olur

ewet, kartlar para ile, bize haftada random 1 tane kart geliyor :D PAKET DEGIL 1 kart :d.
    ben 2000 puan oldugumda adamlar 14k puan idi simdi ben 8000 onlar 30000~ felan... gelde yetis.
  • bedava kartlar için first purchase of crowns görevini nası yapabilirim yapamadım :(
  • onu yapamassin, cunku kart satin alman lazim sanirim.
  • oyunda cok cabuk büyüyüp zengin olmak istiyorsanız beni msn ekleyin sonerustun35@hotmail.com tabiki gercek msn deil sizde gercek olanı vermeyin zaten
  • oyunda peynir ciftligide kurdum ama granary de gozukmuyorlar neden ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkwave

oyunda peynir ciftligide kurdum ama granary de gozukmuyorlar neden ?

cok hizli tuketiyorsun demek.
  • benim oyunda 2 tane köyüm var fakat 3. bir köy almak istiyorum ama alamıyorum... araştırmalarda da bulamadım köy sayısı sınırlamasını nasıl arttırabilirim???(öle bişe varsa tabi)
  • Evet military deki leadership araştırmasını yapman lazım. Oda çeşitli ranklarda açılıyor Squire olunca 3. köyü o araştırmayı basarak ve captain yaparak alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mareşal_T®

Evet military deki leadership araştırmasını yapman lazım. Oda çeşitli ranklarda açılıyor Squire olunca 3. köyü o araştırmayı basarak ve captain yaparak alabilirsin.

teşkkür ederim...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.