Şimdi Ara

Stronghold Kingdoms (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
0
Favori
25.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu gün e-maillerime baktığım havalara uçtum alpha'ya kabul edildim ve büyük bir zevk ile oynuyorum xD nick: Lord_Death

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi last_death -- 23 Temmuz 2010; 21:24:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: last_death

bu gün e-maillerime baktığım havalara uçtum alpha'ya kabul edildim ve büyük bir zevk ile oynuyorum xD nick: Lord_Death

Yalnız benim bildiğim alpha ve closed beta versiyonlarında forumlarda vs. ss paylaşmak yasak.Eğer görürlerse banlanabilirsin.Sil bence ssyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kobaruon -- 23 Temmuz 2010; 22:02:55 >
  • Oyunda adım SlewDH oynıyanlardan biri sraya küçük bi rehber hazırlasın hiç bişey anlamıorm oyundan

Oyunu bilenler varsa bizi kanatları altına alsınlarPm atabilirsinz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaRR0W -- 23 Temmuz 2010; 18:24:56 >
  • ben herşeyi çözdüm bile ^^ size yardımcı bir rehber yazarım stronghold'u yaklaşık 7 yıldır bıkmadan oynadım umarım yardımcı olabilirim istersen pm atabilirsin nick Lord_Death
  • Üyelik almak için ne gerekiyor? En sevdiğim strateji oyunudur, sıkılmadan oynarım hala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli

Üyelik almak için ne gerekiyor? En sevdiğim strateji oyunudur, sıkılmadan oynarım hala.

Bir dahaki beta için kayıt ol ve mail bekle.Yada forumdan birinden acc al
  • p4 2.66 işlemci, ati 2400 pro 256 mb ddr2 ekran kartı ,2 gb ram ve sonuç oyun kasıyor %100 kullanıyor işlemci sorun oyundamı pc demi anlamadım birgün strongholdun kasacağı hiç aklıma gelmezdi doğrusu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: denn1s33

p4 2.66 işlemci, ati 2400 pro 256 mb ddr2 ekran kartı ,2 gb ram ve sonuç oyun kasıyor %100 kullanıyor işlemci sorun oyundamı pc demi anlamadım birgün strongholdun kasacağı hiç aklıma gelmezdi doğrusu :D

Enteresanmış açıkcası.

Alpha da olduğu için olabilir böyle aksaklıklar.

• yani kime sorsam kasmıyor diyor işlemci değiştirecem sırf stronghold için süper olmuş oyun
  • oyunda olan warmı şuanda chat kısmında görüşebilrz yardımcı olmak için ?
  • Gerçekten Stronghold Crusader oynadığım günleri geri getirdi bana.Tabi alpha aşamasında bile böyleyse
  • Kasma olayı dışında gerçekten güzel olmus bu oyun tutar :D stronghold 2 den sonra ses getirir o oyun hiç güzel değildi
  • beyler biri bana bu kart olayını anlatsın beceremiyorum napmam lazım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: last_death

ben herşeyi çözdüm bile ^^ size yardımcı bir rehber yazarım stronghold'u yaklaşık 7 yıldır bıkmadan oynadım umarım yardımcı olabilirim istersen pm atabilirsin nick Lord_Death

Bi rehber hazırlarsan ellerinden öperimŞimdi pm de her şeyi tek tek sormak yerine diğer arkadaşlarda yararlansın
  • kartlar premium la gelen bişe gibi boşwer onları..bu arada kasma sorununu hallettim sorunun kaynağı google toolbar yüklemiştim explorer a oymus onu sildiğim anda oyun hızlandı :)
  • peki nası gelişiliyor?

hep ağaç kastım olmadı param yok şuan..biraz da taş var gelen geçen saldırıyo şehre..

demir yapmam lazım o da yok.

şehir gelişmiyor..
  • Bilmem ki hiç stronghold oynamamış birine nasıl anlatılır:)...Daha normal oyun başlamamışken Stronghold Crusader indir ve oyna biraz öğren kingdoms da sistem bundan çok farklı değil sadece araştırmalar ekleniyor o kadar.....
  • yo stronghold 1 i bitirdim crusader ı da bitirdim ama extreme i bitirmeyi yemedi :D

biliyorum oynamayı ama online da değişmiş biraz.
  • ya demir madenine erken daha kurma.zaten insaatların hiçbiri demir istemio sen bol bol taş ve demir madeni yap ve onlara kademe bas yoksa yavas dolar..mesela ideal 5 odun 5 taş madeni kur onlarada poinst warsa hep %100 olana kadar madenlerin kademesini yükselt o zman artar burda para başlarda sürekli artmıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.