Şimdi Ara

Stronghold Kingdoms (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
0
Favori
25.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet görmüştüm biraz üst tarafımdasın ^^
  • yaw saldiri yapinca kendi adamlarimi kontrol edebiliyormuyum?
  • kontrol edemessin bende ticarete başladım okçuları cıkardım haritanın en altlarında bi yerdeyim :)
  • kontrol edemiyosun otomatik svaşır otomatik savunma yaparlar ..i bnde okçu üretimine başladım premium cardlar işe çook yarıyor okçu üretiminde 1günde 10 okcu çıkardm normalde max.4 çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 30 Temmuz 2010; 23:08:45 >
  • bugün çok kötü birşey oldu oyundaki setting ayarlarını kurcalıyordum abandom gibi birşeye bastım şehir silindi neyse zaten araştırmaları yanlış yapmıştım tekrar üyelik alıp yeniden başlıycam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

bugün çok kötü birşey oldu oyundaki setting ayarlarını kurcalıyordum abandom gibi birşeye bastım şehir silindi neyse zaten araştırmaları yanlış yapmıştım tekrar üyelik alıp yeniden başlıycam

olmuyor şte yaptığın gelişmeler sende kalıyor yine oradan devam ediyosun ben de denedim olmadı artık oynamıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: urqun

quote:

bugün çok kötü birşey oldu oyundaki setting ayarlarını kurcalıyordum abandom gibi birşeye bastım şehir silindi neyse zaten araştırmaları yanlış yapmıştım tekrar üyelik alıp yeniden başlıycam

olmuyor şte yaptığın gelişmeler sende kalıyor yine oradan devam ediyosun ben de denedim olmadı artık oynamıyorum..

yeni üyelik alıcam kayıt oldum davetiyenin gelmesini bekliyorum
  • bu oyunda gereksiz bi kademe yok herşy işe yarıyor..bnce point al toplarlamaya calıs yada baska mailden üyelik al yada yeni başlangıc yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: denn1s33

bu oyunda gereksiz bi kademe yok herşy işe yarıyor..bnce point al toplarlamaya calıs yada baska mailden üyelik al yada yeni başlangıc yap

başka mailden uyelik aldım fakat oyunu açmıyor program userneme faild diyor.. olmadı yani.
  • Bu faith points ler ne işe yarıyor sadece church yapmak için mi yoksa popularity e falan bi katkısı var mı ?
    Birde benim kendi köyüm dışımda parish im var yani o şehirlerden flag kazanmam gerek ama illa başka şehire mi saldırmam lazım ??
  • oyunda görüntü kalitesi yok gibi
  • Stronghold hep güzeldi de benim anlamadığım neden 2d oldu, crusader a falan alışan stronghold oyuncuları hayal kırıklıgına ugrayacak gibi görüntüsü kalitesi yüzünden
  • beyler ben baya geliştim şu an seviyem commoner9 2nd grade e geçiyorum
    ama daha çok gelişmem lazım point almak için ne yapmam lazım malum seviye geçmek uzun sürüyor para ile alınca da baya pahalı.. bi çözümü var mı ?
  • bence oyun gayet güzel herşey grafik demek değil stronghold 2d ile gayet başarılı 3d grafik oyunlardından daha heycan verici olmuş süper.
  • quote:

beyler ben baya geliştim şu an seviyem commoner9 2nd grade e geçiyorum
    ama daha çok gelişmem lazım point almak için ne yapmam lazım malum seviye geçmek uzun sürüyor para ile alınca da baya pahalı.. bi çözümü var mı ?

Para dışında alamazsın. Bende 2nd grade Thane im 1 köyüm birde şehirin yöneticisiyim. Kaledeki asker sayısı 20 ama yönettiğim şehirde 50 kaledeki asker sayısını nasıl arttırıcaz arkadaşlar ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: __BadblooD__

quote:

Para dışında alamazsın. Bende 2nd grade Thane im 1 köyüm birde şehirin yöneticisiyim. Kaledeki asker sayısı 20 ama yönettiğim şehirde 50 kaledeki asker sayısını nasıl arttırıcaz arkadaşlar ???

military deki commandı artırırsan asker sayısıda artar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: __BadblooD__

quote:

military deki commandı artırırsan asker sayısıda artar

Onu biliyorum 100 e yakın askerim zaten var kaledekilerden bahsediyordum ama onun için de guard house yapmak gerekiyormuş öğrendim Bu arada monk lar ne işe yarıyor yapabilirim de ???

• monk lar honoura yarıyor bidiğim kadarıyla ayrıca guard house u ne kadar arttırırsan o kadar cok asker koyabilirsin kaleye
  • ben sevko yum oyunda. 1 hafta once yeni acc actim oncekini oyunu ogrenene kadar hapi yuttum :D. simdi cok iyi gidiyorum alah yardim ederse saglam saldirilar duzenleyecegim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizmo_x

ben sevko yum oyunda. 1 hafta once yeni acc actim oncekini oyunu ogrenene kadar hapi yuttum :D. simdi cok iyi gidiyorum alah yardim ederse saglam saldirilar duzenleyecegim.

hehe aynen önceki karakterde yanlış pointler vermişim hep yeni bitane açtım bende bu çok daha güzel ben daha 100 lerdeyken adamlar 600 lerdeydi şimdi 1000 oldum onlar 900 lerde bu monklar honour a yaramıyor bence başka bir şeyler var merchant yerinden basıyosun başkalarına yollayabiliyorsun acaba yollayıp onları dindar yapıp ele falan mı geçiriyorsun misyonerlik yapıp ama onu captainler yapıyor galiba
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.