Oyuna kayıt oldum ama indiremedim nerden indircem? Bulamadım bi türlü
quote:
Orijinalden alıntı: devil_123
Oyuna kayıt oldum ama indiremedim nerden indircem? Bulamadım bi türlü
siteye giris yap ondan sonra download linki gosterecek.
quote:
Orijinalden alıntı: gizmo_x
monk ne ise yarior ve monk ney?
Theology araştırmasını açman gerekiyor 5 level de mi ne yapabiliyorsun kilise honour arttırıyor birde monk basabiliyorsun ama işlevini anlayamadım başkasına falan gönderebiliyorsun bu arada yeoman oldum ve puanım 1.300 lerde pikeman yapımına başladım biraz barbarlık yapmak lazım
quote:
Orijinalden alıntı: __BadblooD__
quote:
Theology araştırmasını açman gerekiyor 5 level de mi ne yapabiliyorsun kilise honour arttırıyor birde monk basabiliyorsun ama işlevini anlayamadım başkasına falan gönderebiliyorsun bu arada yeoman oldum ve puanım 1.300 lerde pikeman yapımına başladım biraz barbarlık yapmak lazım
haha la gozum sakin bana saldiriim deme yatarsin xD.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: __BadblooD__
quote:
haha la gozum sakin bana saldiriim deme yatarsin xD.
Nick neydi hocam ben Surrey deyim badblood1903 nickim saldırmam niye saldırayım kalenin ss sini isterim ama çok merak ediyorum milletin kalesini milelte 3 er 5 er scout yolluyorum bakmak için saldırcam sanıyolar mesaj atıyorlar
oyundan ss paylaşırmısınız?
quote:
Orijinalden alıntı: Özgür Can
Alpha versiyonundan ss paylaşmak yasak kayıt olurken yazıyordu galiba.
quote:
Orijinalden alıntı: Alper1907
quote:
Orijinalden alıntı: Özgür Can
Alpha versiyonundan ss paylaşmak yasak kayıt olurken yazıyordu galiba.
neyse o zaman ben indirip kendim bakayım. yinede teşekkürler
buyur gozum kaleden bir ss :D, bi yere paylasmayin ban yemeyelim...
saldiranlardan biri en cok asker 45okcu 150 koylu ile kazandim bu kalede :D.
Ben e-mailimi resmi siteye yazdım bana mailiniz onaylandı gibi yazılar geldi ama sanırım biri beni davet etmeden oynayamıcağım.davet edebilecek var mı
quote:
Orijinalden alıntı: ArenuS
Ben e-mailimi resmi siteye yazdım bana mailiniz onaylandı gibi yazılar geldi ama sanırım biri beni davet etmeden oynayamıcağım.davet edebilecek var mı
davetsiz oluyor bu isler.. cat kapi yani ^^.
kale fena deil dikkatli ol ban yiyebilirsin ss yasak..bu arada bnce kale için baya erken davranmıssın :) bn tüm kalenin arastırmalarını bitirdim kuleler falan 2 kat oldu tam beyaz çizgiye gelior sınırlar :D daha enemy siege çıkmadan yatıyo :D bu arada leweller nasıl ?
benim granary sadece elma depoluyo 5 elma farm ı 3 et 3 de ekmek yeri var ancak sadece granary de elma gözüküyor..bu nedir bugmıdır bilen varmı ?
quote:
Orijinalden alıntı: asdass
benim granary sadece elma depoluyo 5 elma farm ı 3 et 3 de ekmek yeri var ancak sadece granary de elma gözüküyor..bu nedir bugmıdır bilen varmı ?
Evet öyle görünüyor ama halka verilen yemek miktarının ayarlandığı yere basınca, altta types fully eaten'da 3 farklı tür yemek olduğu için extra bonus kazandığını göreceksin. Tabi farklı yiyeceklerin üretim oranlarının biribirne yakın olması lazım. Aşırı fark olunca 1 çeşit yemek var gibi düşünülüyor ve bonus vermiyor.
Ama diğerlerinden ne kadar basarsan bas, eğer ilk elmaya yüklendiysen granary'de bitek elma gözüküyor haklısın. Onu dikkate alma.
yaw dostlar nick lerini yazin yaw sizi oyun icerisinde kolay bulayim :d.
quote:
Orijinalden alıntı: asdass
ihtiyaçtan fazlasını üretirsen granaryde hepsi gözükür. örneğin halk 30 bin yiyecek istiyor diyelim eğer sen 3 farklı yiyecek üretiyorsan bunların her birinin en az 10 bin üretmesi lazım 10 binden fazla olursa artık oluşur
bana bi yardım edebilimisiniz oyunu indirdim kayıt oldum secildim oyunu yükledim 100 mb update yapcak ya 75 mb ını yaptı sonra kapandı updater tekrar acıldı 25 mb daha upddate etcek yazıyo ama indirmiyo nedeni ne acaba ? kac gündür böle ya inmiyor
bir türlü kayıt olamıyorum bana yardımcı olacak varmı arkadaşlar oyunu kurdum fakat kayıt olamıyorum detaylı bilgi verirse kayıt olan arkadaşlar sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: mutluozgur1
bir türlü kayıt olamıyorum bana yardımcı olacak varmı arkadaşlar oyunu kurdum fakat kayıt olamıyorum detaylı bilgi verirse kayıt olan arkadaşlar sevinirim
15 ağustostan sonra kayıt olanlara davet gelmiyor betayı bekliyceksin