Şimdi Ara

Stronghold Kingdoms (DH TOPLAN) (165. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.703
Cevap
15
Favori
132.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kıdemli

odyomex, w1'de neredesin?

Wessex ' te Wiltshire'nin batı kısmındayım
  • Beyler bende başladım nick:Guthrath
  • Ben daha Christmas sürprizinde tutturamadım 2 denememde karavana çıktı, tutturan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: odyomex

Ben daha Christmas sürprizinde tutturamadım 2 denememde karavana çıktı, tutturan varmı?

ilk yapışta kart çıktı bana
  • ben 2 kez tutturdum 3 deste kart cıktı. Rusya'da nickim akcakoca, yakınımda olanlara yardım edebilirim.
  • w2 norfolktayım bende oyundaki adım "ranvier "
  • ben bütün world lerde oynuyorum nickim hsbhb yardımlaşabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsbhb

ben bütün world lerde oynuyorum nickim hsbhb yardımlaşabiliriz

Kardeş nasılsın burası yine ölmüş burayı biraz canlandırmak lazım. Bütün marshallara karşı tek kaldık beyler yardıma koşun.
  • herkese merhaba koyleri savasarak nasıl alabiliriz,simdiden tesekkur ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRZ47

herkese merhaba koyleri savasarak nasıl alabiliriz,simdiden tesekkur ederim

12 olduktan sonra 2. köyünü almaya hak kazanırsın. Başkasının köyünü savaşarak almak alacağın kişinin rankı ile senin rankın arasındaki fark ile orantılı olarak korkunç bir onur kaybına neden olabilir. Buna razıysan ilk önce captain cıkarman gerekiyor. captain cıkardıktan sonra almak istediğin köye capture seçeneğini seçerek saldıracaksın. savaşı kazanırsan köy senin olur.
  • apm fpk fld sks jsl güncel, oyunda yardımcı oluyoruz...
  • Sorularınızı banada sorabilirsiniz Rank 22'deyim ve Türkiye Factionu bütün türklere açık Türkler aynı zamanda M.I.T. factionuna dahil bu faction h18'de yer alıyor ve aktif olarak savaşıyor. Türkiye factionu neutral kalarak gelişimini sağlamak için olan türkleri toplayarak yardım ediyor gelişim sağlandıktan sonra kişinin isteği ile M.I.T. factionuna geçerek aktif olarak savaşabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mareşal_T®

Sorularınızı banada sorabilirsiniz Rank 22'deyim ve Türkiye Factionu bütün türklere açık Türkler aynı zamanda M.I.T. factionuna dahil bu faction h18'de yer alıyor ve aktif olarak savaşıyor. Türkiye factionu neutral kalarak gelişimini sağlamak için olan türkleri toplayarak yardım ediyor gelişim sağlandıktan sonra kişinin isteği ile M.I.T. factionuna geçerek aktif olarak savaşabilirsiniz.

Hangi word'de siniz bizimde çoğunluk Türklerden oluşan bir faction'mız var. W2'de H10'a bağlı DHVIII faction'ı. Oyun için görüşelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spyofthegod
    Hangi word'de siniz bizimde çoğunluk Türklerden oluşan bir faction'mız var. W2'de H10'a bağlı DHVIII faction'ı. Oyun için görüşelim.

World 1'deyiz biz uzun süreden beri 1 buçuk senesi oldu
  • quote:

quote:

World 1'deyiz biz uzun süreden beri 1 buçuk senesi oldu

İyiymiş gerçekten biz düşman bile olsak savaşmıyoruz zorunlu olmadıkça. W2'de olsaydınız baya iyiydi buradaki oyuncular çok sağlam eski Crussaders oyuncusu şu anda tüm houselarla savaş halindeyiz sonumuz gelmek üzere :)) FP çok büyük sıkıntı oluyor her gün 240 saatlik excom yiyoruz.
  • quote:

İyiymiş gerçekten biz düşman bile olsak savaşmıyoruz zorunlu olmadıkça. W2'de olsaydınız baya iyiydi buradaki oyuncular çok sağlam eski Crussaders oyuncusu şu anda tüm houselarla savaş halindeyiz sonumuz gelmek üzere :)) FP çok büyük sıkıntı oluyor her gün 240 saatlik excom yiyoruz.

Evet haklısın benimde 15 köyüm var 6 tanesi savaş bölgesi düşman içinde mecburen koruma atıyorum uzaktaki köylerimden fp ucu ucuna yetiyor bütün köylerimde katedraller falan var parishdeki kiliseyede donateler yapıp idare etmeye çalışıyorum ama benim durumum gene iyi sayılır w1'deki en güçlü housedeyim o yüzden sonunuz geldiğini düşündüğünüz anda netral olup ortamı yumuşatmaya çalışın sıkıntı olmasın

• quote:

quote:

Evet haklısın benimde 15 köyüm var 6 tanesi savaş bölgesi düşman içinde mecburen koruma atıyorum uzaktaki köylerimden fp ucu ucuna yetiyor bütün köylerimde katedraller falan var parishdeki kiliseyede donateler yapıp idare etmeye çalışıyorum ama benim durumum gene iyi sayılır w1'deki en güçlü housedeyim o yüzden sonunuz geldiğini düşündüğünüz anda netral olup ortamı yumuşatmaya çalışın sıkıntı olmasın

Naturel olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz ama düşman bize hiç acıyacak gibi durmuyor. Zamanında biz H4'e acıdık bütün köylerini silmedik irlanda'ya geçtiler palazlanıp şimdi bizim bölgeye akın akın geliyorlar.

• B planı köy taşımak aslında, benim bütün köyler ayrı ayrı yerlerde kümelenmiş durumda hepsi birbirinden uzak sizde isterseniz yavaştan başka yerlere kümelenin tabiki sizin kararınız zaten sizde benim kadar düşünüyorsunuzdur.

Mecburen house güçten düştüğü anda ya neutral olmalı yada başka yere kümelenmeli
  • Birisi bana nasıl köy satın alabileceğimi anlatabilir mi tane tane?

Leadership geliştirmesini yaptım, bir tane Captain'im var, altınım da var. Ama nereye tıklayıp da köy seçeceğim, haritada hiç köy felan yok öyle boş olan, anca saldırarak alabilirim gibi görünüyor Capture yaparak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

Birisi bana nasıl köy satın alabileceğimi anlatabilir mi tane tane?

Leadership geliştirmesini yaptım, bir tane Captain'im var, altınım da var. Ama nereye tıklayıp da köy seçeceğim, haritada hiç köy felan yok öyle boş olan, anca saldırarak alabilirim gibi görünüyor Capture yaparak

Eğer boş köy yoksa ancak saldırarak alabilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.