Şimdi Ara

Stronghold Kingdoms (DH TOPLAN) (167. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.703
Cevap
15
Favori
132.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • World 4 te olan varsa nick: DesertTigerKhattab
  • hala yok mu world 3 de oynayan:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg61

quote:

Orijinalden alıntı: Mareşal_T®

yine ben:D 2. köyümü alıcam hangi köy tipini almak daha mantıklı 2. köy için? bi de köyü nerden almayalım şu an olduğum yerde sheriff olamicam sanırım 2-3 kişi kendi aralarında anlaşmş gibi duruyor arkadaşlarımın olduğu bölgede alıp parish olup onlardan birine sherifflik için oy vermek daha mı mantıklı olur?

Pardon alıntı bildirimi gelmedi yeniden yazınca fark ettim ben hep lowland alıyorum ama highlandda iyidir bu ikisinden birini seçebilirsin. Hele shriffliği düşünme prince ol güçlü bir factiona gir olabilirsin öncelikle aynı Country bölgesinden bol bol parish kontrol etmeye çalış sonra kendine oy istersin. Bence bir birine çok yakın olmayan parishlerde her parishden 3 veya 2 köy olacak kadar al bölylece parishi sen alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mareşal_T® -- 22 Mart 2012; 23:57:31 >

• Oyundayım, w2 de her türlü destek vermeye açığım oynayan varsa bir buçuk yıldır oynuyorum... ;)
  • quote:

önmi diil:D köyü mountain peak aldım. page oldm düzgün bi faction a girdim:D sheriff falan olamicam zaten country de bendn daha ilerde 2-3 kişi var onlardan biri oldu. büyük ölçüde çözdüm oyunu artık tekrar teşekkürler yardımların için:D bi de bi kaç türk bulabilsek 4 kişiyiz ama daha da bulabilseydik iyi olurdu:D
  • bende oynua başlıcamda word kaçda başlım ? :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kizilbayir66

bende oynua başlıcamda word kaçda başlım ? :D

World 5 yeni açıldı orda başlayabilirsin ama oyun genel anlamda durağan olduğu için world 1 bile olabilir.
  • quote:

quote:

önmi diil:D köyü mountain peak aldım. page oldm düzgün bi faction a girdim:D sheriff falan olamicam zaten country de bendn daha ilerde 2-3 kişi var onlardan biri oldu. büyük ölçüde çözdüm oyunu artık tekrar teşekkürler yardımların için:D bi de bi kaç türk bulabilsek 4 kişiyiz ama daha da bulabilseydik iyi olurdu:D

Mountain peak'da iyidir zaten çok fark etmez bir köyün ne olup olmadığı ileride prince olduktan sonra bol bol silah üretip faith point biriktirmek isteyeceksin kısacası bir köy demir, katedral, kilise alacak kadar büyük olduktan sonra bir problem olmaz.

• word 5 e başlıcam orda olan ?
  • world 1 e tekrardan başladım nottinghamshire hucknall civarındayım. İttifak kurmak isteyen gelsin
  • Gelen yok mu???
  • Klan ve Kilise hakkında bilgi verebilir misiniz? Bazı oyuncular kiliseye sahip olmuşlar. House ve faction nedir. Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyzade_1905

Klan ve Kilise hakkında bilgi verebilir misiniz? Bazı oyuncular kiliseye sahip olmuşlar. House ve faction nedir. Teşekkürler

Faction birlik gibi birşey oyuncuları topluyor House da factionları bir çatı altında topluyor. House u bir faction yönetiyor.

Sessiz sedasız bıraktım oyunu yazın geri döneceğim tekrar şimdi pek ilgilenemem ondan ezilmek istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: odyomex

Oyundayım, w2 de her türlü destek vermeye açığım oynayan varsa bir buçuk yıldır oynuyorum... ;)

Hala oynuyon mu sen
  • şu köyün şekli nasıl değişiyor ya bina yapıyorum büyüyor ama mavi çatı bi türlü olmadı:D puanı benden düşük arkadaşlarım mavi çatılı oldu ben hala normal takılıyorum:D
  • bayilmadiniz mi bu oyundan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Labadak

quote:

Oyundayım, w2 de her türlü destek vermeye açığım oynayan varsa bir buçuk yıldır oynuyorum... ;)

Hala oynuyon mu sen

Forever Firefly Studious demiştim hatırlarsan

• quote:

Orijinalden alıntı: Wingsaber

bayilmadiniz mi bu oyundan

Senin gibi hemen sıkılan tiplerden olsam bırakırdım nerelerdesin ja, sesin soluğun çıkmıyor dersmi çalışıyon...
  • quote:

şu köyün şekli nasıl değişiyor ya bina yapıyorum büyüyor ama mavi çatı bi türlü olmadı:D puanı benden düşük arkadaşlarım mavi çatılı oldu ben hala normal takılıyorum:D

Binaların çeşitliliğine bağlı.

Eskiler toplanmış bakıyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Wingsaber

bayilmadiniz mi bu oyundan

Senin gibi hemen sıkılan tiplerden olsam bırakırdım nerelerdesin ja, sesin soluğun çıkmıyor dersmi çalışıyon...

yok ya fm 12 oynuyorum arada ders iste vizeler geldi catti onlara baslicam iste benim acc banlanmis zaten laba bakti

• 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.