Şimdi Ara

Stronghold Kingdoms (DH TOPLAN) (184. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.703
Cevap
15
Favori
132.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: skatterbireyin

Oyunu aylardır oynuyorum. bahsi geçen çoğu oyuncuyu tanırım. Sesli konuşmalar yapmasam da..

Öğrendiğim bir şey var ki, burada paylaşmam gerekiyor. Oyun belirli kişilerin eline geçmiş.;

Adminlerin Hane10'da oynadığını biliyorum. Hal böyleyken diğer haneler boşuna bir uğraş içine giriyor.

Örneğin ; M_E_H_M_E_T adlı oyuncu admindir. Aynı zamanda Hane 10 üyesi. Ve buna benzer bir sürü hikaye.

Korumadayken aforoz yiyebilmem ve köyümün adımın dahi değiştirilmesi gibi..

Malesef, oyunda gerici- milliyetci bir kafa var ve bunun karşısında kimse durmuyor.

Oyunda ki adın ne?

Bu arada yeni başlayacaklara tavsiyem. İtalya Server veya Polonya 2 de oynamaları. Türk serverdan uzak durun

• quote:

Orijinalden alıntı: StralD

quote:

Oyunu aylardır oynuyorum. bahsi geçen çoğu oyuncuyu tanırım. Sesli konuşmalar yapmasam da..

Öğrendiğim bir şey var ki, burada paylaşmam gerekiyor. Oyun belirli kişilerin eline geçmiş.;

Adminlerin Hane10'da oynadığını biliyorum. Hal böyleyken diğer haneler boşuna bir uğraş içine giriyor.

Örneğin ; M_E_H_M_E_T adlı oyuncu admindir. Aynı zamanda Hane 10 üyesi. Ve buna benzer bir sürü hikaye.

Malesef, oyunda gerici- milliyetci bir kafa var ve bunun karşısında kimse durmuyor.

Oyunda ki adın ne?

Bu arada yeni başlayacaklara tavsiyem. İtalya Server veya Polonya 2 de oynamaları. Türk serverdan uzak durun

oyundaki adımı söylersem işin bi espirisi kalmayabilir.

türk serverlerından neden uzak duralım peki ?

• Server ölü. Yani aktif sayısı az. Şan yarışının bir anlamı yok. Her yeri aynı haneye sokmaya çalışan piskopatlar var oyunun mantığını kavrayamamışlar fakat Hane yönetiyorlar. Ve anlayaçağınız gibi oyuncularda iş yok yeni oyuncuda gelmeyince zıvanadan çıkmışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladım kardeşim. sanırım oyun avrupa haritası ile birleşicek belki ozaman düzelir bu işler.
  • quote:

quote:

Oyunda ki adın ne?

Merhaba,

Mesajım silinmiş ama asılsız suçlayanın mesajları duruyor, neyse ters tek bir kelimem vardı onu da kullanmıyorum insanlar gerçekleri görsün diye, ama aynı mesajları tekrar yazmam gerekti… (Bakın direk komplo teorisi üretmiyorum sizin aksinize! Siz olsanız bunlar donanımhaber’i de ele geçirmişler bizi susturuyorlar dersiniz.)

Oyundaki en eski Türk oyunculardanım, M_E_H_M_E_T’i World 2’den beri tanıyorum. Kendisi tek tek gördüğü muhtemel Türk oyuncularla görüşüp gördüğüm en sağlam iki türk birliğinden birini geliştirmiştir. Ha bunu da milliyetçilik vs yüzünden yapmamıştır, oyunu bilmeyen türkler İngilizce bilmediğinden bu oyunda dışlanırlar hedef olurlardı diğer insanlarla anlaşamadıklarından (Türkçe destek verilene ve türkiye haritası dünya 1 açılana kadar.) M_E_H_M_E_T böyle oyunculara hep yardımcı olmuş oyunu öğretmiştir, ben uğraşmadım açıkçası böyle işlerle ve beni suçlayan yok görüyorsunuz... Adımı da söylemem böyle rahatım, karalanmayı kaldıramam ben de :)

Komplo teorilerine alışmış insanlarımız duyduklarını kanıt istemeden kolayca yiyor maalesef. TV’den gazeteye bilimsel makale gözüyle bakan nesilden aksini beklemek mümkün değil zaten. Tecübeli oyuncu olarak söylüyorum, moderatörler admin değildir. Moderatörlerin özel güçleri varsa şu güne kadar bir kez köy adı değiştirme, posta sohbet banlama falan dışında hiçbir şey yaptıklarını görmedim. Moderatörle admin ayrımını iyi yapmak lazım, adminler çalışan bu oyunda, admin alınmadan önce iş ilanı vardı.http://forum.strongholdkingdoms.com/viewtopic.php?f=386&t=23143

Ha adminler taraf tutuyor dersen, geçmişte ben de demiştim adminler taraf tutuyor falan diye ama sonra ne kadar komik olduğunu farkettim bir süre sonra banlama sisteminin adil işlediğini gördüğümde, şikayet ettiğimiz suçlu insanlar cezalandırıldı, bizde suçluyken cezalandırıldık. Bunlar bize karşıysa nasıl işler çoğu kez bizim kazanmamızla sonlanabilirdi ki. Ha insan azıcık düşününce de mantıksızlığını görüyor, yani bunu yapıyorlarsa bile yapmayacakları tek dünya varsa o da dünya 1’dir. Destek verilen dilleri kontrol et İtalya İspanya falan, en küçük desteklenen dil bizimki. Ortada 20küsür dünya var, haritamız dolmamış bile, yani oyunun adminlerinin hiç işi gücü kalmadı, dünya 1’e geldiler oynuyorlar, hatta taraf tutup kazanmalarını sağlıyorlar… Ha diyorsanki Türk admin mesela 5 tane var, mümkün değil, en küçük destek verilen dile bu kadar admin alsan, diğer dillerde daha fazla olur, adamlar mühendis alacağına destekle ilgilenen eleman gereğinden fazla neden alsınlarki? Şirket batar bu mantıkla, ama şirket işletmemiş muhasebe bilmeyen insanların aklına gelmeyebilir gelir gider dengeleri, maliyet kısma. Ama neyse, arayınca kolayca buldum burada Kingdoms’da çalışan eleman listesini koymuşlar:http://help.strongholdkingdoms.com/index.php/About_Stronghold_Kingdoms

Ha moderatörleri suçlamaya gelince, M_E_H_M_E_T’in önceden beri türklere nasıl yardımcı olduğu, türk oyuncularına desteği ortada, yani kendi dediği gibi ona direk önerilmiş, ama ikinci moderatör alımının oyunda ilanı vardı hatırlıyorum, hatırlayanlarınız vardır, sonra 2 yeni moderatör alındı, aşağıda açıklama linkleri de var. Bu elemanlar normal oyuncuydu senden farkı yoktu ama bir anda moderatör olunca karalanmaya başladılar. Horas bir gecede yok ediliyordu elindekiler alındı. Sebebi ne? Moderatör olmak, insanlara yardım etmek istemek gönüllü olarak. Arkadan hemen komplo teorileri. Ama dediğin gibi, hikayenin ötesine gidemez, uydur uydur söyle, sorsan neye dayanarak söylüyorsun, dayanaklar da uydurma, benim gibi kanıt sunun, temiz insanları karalamayın. Okuyan gerçek sanacak, çamur at izi kalsın… Bunun böyle olduğuna dair şüphemiz olsa, önce biz terkederdik Hane10’u, ama biz savaşarak aldık aldıklarımızı, başta uzun süre küçüktük izledik doğru zamanda doğru hamleleri yaptık, emeğimize leke süremezsiniz böyle kolayca.
    http://forum.strongholdkingdoms.com/viewtopic.php?f=386&t=25013
    http://forum.strongholdkingdoms.com/viewtopic.php?f=386&t=26706

Korumadayken aforoz yiyebilmem ve köyümün adımın dahi değiştirilmesi gibi demişsin, oyunu da bilmiyorsun herhalde. Korumadayken aforoz yemekte hiçbir sorun bulunmuyor. İkisi bağımsız konular, aforoz köyün keşiş kullanma yeteneğiyle alakalı bir konu fakat koruma köye saldırılabilmesiyle ilgili. Köyün korumadaysa ve aforoz yersen o köyden korumayı uzatamazsın, aforozu temizlemen gerekiyor koruma dolmadan önce, ya da aforoz edilmemiş bir köyden korumayı uzatman. Oyunculara hakaret vs içeren köy adları değiştirilir bu yasak, moderatörler değiştirir. Yani köyünün adı normaldi de değiştirdi moderatörler…

Diğer arkadaşa gelince, Dünya 1’den uzak dursunlar da görürsünüz Türkçe destek geliyor mu kolayla. Biz yıllardır oyunları anlamama sorunu çektik oyuncular olarak. Son yıllarda geliştikçe dil desteği vermeye başladılar. Şirket karşılığını alamadığında desteği çeker ya da başka oyunlarında vermez. Benim favori oyunlarımdan biri yine bu adamların Stronghold Crusader’ın 2. Oyunu çıkacak Türkçe desteği yok zaten halihazırda destek verdikleri bir oyunları olmasına rağmen, insanlar sürekli niye eklemiyorsunuz diyor. Siz destek vermeden eklemez ki adamlar, Türkçe ekledikleri oyuna sanki sahip mi çıkıyorsunuz, adam diyor ben buna para yatırsam çıkaramam parasını, şirket bu sonuçta kara kaşımıza kara gözümüze gelmiyor.

Neyse arkadaşlar, biz de böyle sürekli karalayan komplo teorileri üreten oyuncular olduktan sonra bu dil işinin oturması için bir 10 yıl daha bekleriz…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet0703 -- 1 Şubat 2014; 16:39:18 >

• İlginç bir şekilde komplocu damgası yemişim. Başta dediğim gibi Dünya 1'den uzak durun. Merak etmeyin ben oyunu İngilizce oynuyorum herhangi bir şekilde zorlanmıyorsunuz. Paradox oyunu değil bu oyun basit Firefly oyunu. Ve bu oyunu Türk server da oynayınca Firefly oyunlarının hepsini Türkçe çıkarmayacak. Stronghold Crusader 2'nin Türkçe olması için Steam'den daha önce Firefly oyunlarını Türk oyuncuların kapış kapış satın alması gerekmekteydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurt Knispel -- 1 Şubat 2014; 14:57:20 >
  • quote:

İlginç bir şekilde komplocu damgası yemişim. Başta dediğim gibi Dünya 1'den uzak durun. Merak etmeyin ben oyunu İngilizce oynuyorum herhangi bir şekilde zorlanmıyorsunuz. Paradox oyunu değil bu oyun basit Firefly oyunu. Ve bu oyunu Türk server da oynayınca Firefly oyunlarının hepsini Türkçe çıkarmayacak. Stronghold Crusader 2'nin Türkçe olması için Steam'den daha önce Firefly oyunlarını Türk oyuncuların kapış kapış satın alması gerekmekteydi.

Arkadaşım sana komplocu demedim kime dediğim ortada, yanlış anlama için kusura bakma. Çoğul kullanma sebebim bunu diyen bu oyuncuların tümü Dünya 1'deki. Ama sen ingilizce zorlanmıyorsun diye herkes aynı değil, benim gördüğüm çoğu türk grubunda olmayan türk kendi çapında oynuyordu ve dışlanıyordu. Benden az yardım istemediler yabancı arkadaşlarım türklerle iletişim kurmak için, saçma sapan sadece iletişimsizlikten ne sorunlar çıktı silindiler haritalardan, onu geçtim türk gruplar bile silindi daha geçen ay world 1'de sadece "iletişimsizlikten". Benden daha önce yardım isteseler hiç sorun yoktu yani. Adam bir şey diyor google translate tuhaf çeviriyor birbirlerini anlamalarını geçtim sorun büyüyor...

Adamlar Türkiye haritasında destek görse çok büyük ihtimalle çıkarırlardı. Polonyalılar bizden çok zengin değil, ve nüfusları yarımız yok. Adamlar haritaları açıldığından beri 3 kat falan büyüdüler oyuncu sayısı olarak, sadece "Kingdoms"da! Sonra adamlara Crusader 1 desteği verildi 10 küsür yıl sonra Steam'den HD sürümü yayınlanırken ve Crusader 2'nin Polonyaca(Lehçe) çıkarılacağı açıklandı. Bir şey dediğimde destekli derim genelde, kafama göre uydurup sıkmayı sevmem :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet0703 -- 1 Şubat 2014; 15:15:28 >

• Sanırım Polonyalılar ile hiç oyun oynamamışsın Oyunların onların dilinde çıkmasın da garipsenecek bir şey yok. Güven bana nüfus ile alakalı değil oyuncu kitlesi. Herhangi bir MMO'ya gir ve sohbet odasında Siema yaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurt Knispel -- 1 Şubat 2014; 15:19:07 >
  • quote:

Sanırım Polonyalılar ile hiç oyun oynamamışsın Oyunların onların dilinde çıkmasın da garipsenecek bir şey yok. Güven bana nüfus ile alakalı değil oyuncu kitlesi. Herhangi bir MMO'ya gir ve sohbet odasında Siema yaz.

Biliyorum polonyalıları, kastettiğim o. MMO'larda bedavaya oynayabilirsin ve adamların oyuncu kitleleri geniş, ama bu başka, bu normal pc oyunlarını çıktığında yüksek fiyatta alabilecekleri anlamına gelmiyor. Fakir ülkeler korsana yönelir, bu olay böyledir yani. Bizdekiler çıkış parasını veremez ama indirimlerde falan abanırlar. Adamlar Steam üzerinde normal oyunları satın alma konusunda bizden çok iyi değillerdir, Avrupa içinde fakir onlar da ki zaten Steam üzerinde Stronghold yoktu HD sürümü sürüldüğünde. İndirim olduğunda oyunu satın alacak kitlenin olduğunu göstermek de önemli. Kingdoms'daki başarıdan sonra adamlara 10 küsür yıl sonra Crusader'da dil desteği verildi. Bizim dünyaya gelenler hiç gitmese (yani illaki giden olacak ama böyle harita küçüklüğünden, beğenmemeden, ha bir de böyle hikaye uydurup sonra kendi de inanıp çamur atıp çevresindekileri de inandıranlar var) eminim bu dünya en azından normal olurdu, yeni gelenler anca gidenleri dengeleyecek seviyede malesef. Sürekli oyuncu gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet0703 -- 1 Şubat 2014; 15:41:37 >

• Anladığım kadarıyla TR server da emeğin büyük. Benim de fena sayılmaz durumum(Baron). Ben ne kadar gelmeyin desem de sen gelin diyeceksin çünkü oyunu oynayan bir kitleye ihtiyaç var server da.

Ben yine de gelmeyin diyorum zaten Avrupa Dünyası açılacak orada oynarsınız.
  • quote:

Anladığım kadarıyla TR server da emeğin büyük. Benim de fena sayılmaz durumum(Baron). Ben ne kadar gelmeyin desem de sen gelin diyeceksin çünkü oyunu oynayan bir kitleye ihtiyaç var server da.

Ben yine de gelmeyin diyorum zaten Avrupa Dünyası açılacak orada oynarsınız.

Bunun sebebi kendi emeğimden çok dilime verdiğim önem, yani sen daha az veriyorsun demiyorum ama yavaş yavaş dilimizin bir yere gelmesini istiyorum. Her şeyde zamanla büyüyoruz, mesela futbolda bugün beğenmediğimiz durumumuz 80lerde 90larda falan hayaldi. 2000lerde büyük oyuncular gelse havaya uçardık, yaşlısı bile imkansızdı şimdi efsanelerden Ronaldinho gelmek üzereydi neredeyse de adam parayı değil ülkesini seçti. Ben bu dünyadaki düzene ingilizcemi geliştirerek adapte oldum, bir diziyi filmi falan izlemek için altyazıya ihtiyacım yok ki çeviri hatalarını falan yakalayacak seviyedeyim tv'de. Ama benim gibi olmayan insanların da ana dillerini kullanarak aynı şekilde faydalanmalarını istiyorum diğer Avrupalılar gibi. Yoksa Dünya 1'deki emeğim diğer dünyalara göre çok daha azdır, eskiden alfalarda amerikan arkadaşımla dünyayı kontrol etmişim, hane koltuğuymuş kazanmakmış o kadar da umrumda değil, ama umurlarında olan arkadaşlarımın böyle karalanmasına gönlüm razı olmuyor. Mevcut zaten oynayan Türkler şurada farm yapsa ne olacak yani, tamam zorunda değiller ama dilinizi kullanarak internete yaptığınız her şey azıcıkta olsa önemli. Damlaya damlaya...

Avrupa Dünyasını da oynamamız aynı şekilde önemli, emin olun önceden dünya 1 açılmasa Türkiyeyi koymaları şüpheli olurdu. Şimdi zaten oyunda desteği verilen bir dil olduğumuzdan eklendiğimizi düşünüyorum çünkü Avrupa'da sürekli sorgulanır insanlar arasında Türkiye gibi kenardaki asya ağırlıklı ülkelerin neden avrupa içinde sayıldığı. Gürcistanı eklemediler ki Gürcülerin sağlam kitlesi var tanıyorum, ufacık grup olarak Mir 1'i ele geçirdiler tüm Ruslara rağmen, ki Ruslar 2. büyük kitle sayılır, 4 dünyaları var, Ruslara karşı kazanmak büyük bir şey. Avrupa haritasına eklenmediler forumu ayağa kaldırdılar. Ha sonradan eklenirler mi bilmem ama biz bu durumda olsak insanlar onlar kadar umursamazdı sonra da eklenmezdik kesinlikle. Bana skype'dan mesaj geldi lütfen ülkemizin eklenmesine destek verin bize destek mesajı atın diye Gürcülerden, herkese tek tek yollamışlar. Neyse demek istediğim yapacağınız ufak katkılar o kadar da önemsiz değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet0703 -- 1 Şubat 2014; 16:03:29 >

• Arkadaslar oyunu bilen oyuncular TR dunyasina gelsin sonra yukarıdaki arkadaş gibi saçmalayanlar cikiyor ortaya. Neymis koyu korumadayken aforoz yemiş. Yok koyun ismi degismis. Sen hakaret yazarsan koy ismine değiştirirler tabi. Afaroz yemesine zaten bir sey demiyorum bu oyunda bundan daha doğal bir sey olamaz.
  • Hacım kusura bakmayın dünyanız çok küçük. Adam oyun üzerinden Türklüğü yücelteceğini düşünüyor. Bu kafa yüzünden kimse oynamıyor biladerim. Oynatmıyorsunuz. Ne oyuncular var sıkışmış Bartına. Horas dediğin Ankaranın başındaki adminin oyunda eline verirler.

Son iki paragraftaki yalnış anlaşıma için özür dilerim.

Önceki satırlarda yazanların hepsinin arkasındayım.

Muhabeti uzatmayın Osmanlı tuğralı avatarlarınızla..

Diğeri de hesap açmış bana cevap atmak için. Arkadaşım diyo. Kendim mehmetim demiyo.
  • skatterbireyin kullanıcısına yanıt
    Uzatma yazmissin ama uzatmamak elde değil hem oyunu bilmiyorsun hemde ahkam kesiyorsun gercekten senin oyundan tam olarak ne beklediğini anlamadım? Turklugu yüceltmek ne alaka? Arti Osmanli Tugrasiyla ne alip veremediğin var?
  • quote:

Hacım kusura bakmayın dünyanız çok küçük. Adam oyun üzerinden Türklüğü yücelteceğini düşünüyor. Bu kafa yüzünden kimse oynamıyor biladerim. Oynatmıyorsunuz. Ne oyuncular var sıkışmış Bartına. Horas dediğin Ankaranın başındaki adminin oyunda eline verirler.

Son iki paragraftaki yalnış anlaşıma için özür dilerim.

Önceki satırlarda yazanların hepsinin arkasındayım.

Muhabeti uzatmayın Osmanlı tuğralı avatarlarınızla..

Diğeri de hesap açmış bana cevap atmak için. Arkadaşım diyo. Kendim mehmetim demiyo.

Benim dünyam mı çok küçük? Yorumlarımı okumadın tamamen herhalde. Bir de böyle bir tür türedi, karşındakini gerici diye suçladın mı bir anda aydın oluyorsun, cidden komik. Yazılan her şeye oturaklı, en azından seninkinin aksine tutarlı cevaplar vermeme rağmen gericisiniz demekle gayet sağlam bir argüman sunarak cevaplamışsın bravo cidden. Neyse iki milliyetçilik karşıtı fikir öğrendin diye senin dünyan genişlemiyor. Aklında bulunsun, milliyetçiliğin dersini Türkiye'nin en saygın üniverstelerinden birinde alanında ülkedeki en uzman kişilerden birinden aldım. Luther'den alıp günümüze gelene kadar birine anlatabilecek kadar bilgim var. Türkiye'deki kısır siyasi tartışma ortamında ortalama bir vatandaştan muhtemelen biraz fazla bilgiye sahip olduğundan aşağılamaya çalışan (buraya kadarki kısım argümanların seviyesine paralel bir varsayımdır) birinden öğrenecek değilim Oyuncuların geneline baktığımızda bu dediğin doğru, fakat bu İngiliz haritası dışındaki haritaların çoğunda böyle ki İngiltere haritası uluslararası bir harita sayılır ilk olduğundan. Ama aşağılık kompleksi bu da işte, bizim ülkemiz hep bu geri fikirlerden dolayı geride kalmış. Almanya dünyasında hiç milliyetçilerle karşılaşmadın sanırım... Alman değilim diye çevremden dışlandım, Polonya'da da benzer bir duruma tanık oldum(tabi oyun dünyalarını kastediyorum burada). Hayır, insanların böyle düşünmesinin sana ne zararı var? Ben de tasvip etmiyorum ve milliyetçi değilim, aksine kendi siyasi görüşümü milliyetçilik karşıtlığı üzerine inşa etmiş sayılırım. Ama milliyetçilerin ya da Osmanlıcıların, bu görüşleri yüzünden birine zarar vermediği, şiddete yönelmediği sürece sana ne zararı var? Hadi bunu da reddettik, oyunda bile mi?!? Ama doğru oyun içinde şiddete dönüşüyor, ordularıyla saldırıyorlar, bu çok yanlış! Ha hepsini moderatörün admin olduğu ve arkadan neler çevirdiğine bağlaman ayrıca taktire şayan!

Evet zaten adı Mehmet olan birisi sahte hesap açıp arkadaşım derken aklına gelecek ilk isim Ahmet olur zaten Neyse Mehmet burada daha önce mesaj yazmıştı sonra ben de yazmıştım ama buradaki ilk mesajımda da göreceğin üzere silindi. Ben Mehmet falan değilim, ama seni kırmayalım ben Mehmet'im varsayalım. Şimdi tamamen haklı konuma geçtin, benim ilk mesajımda kullandığım argümanların hepsi bir anda çürüdü. Daha aforozun nasıl çalıştığını bilmezken oyun dünyalarının genel karakterini nereden bileceksin? Dünya 1 gibi küçük dünyalarda bir grup diğerleriyle arasındaki farkı artırdığında dünyayı domine eder. Çünkü yeni açılan bölgelerde de kısa sürede hakimiyet kuracak kapasiteye sahiptir. Kısacası diğerleri büyümeden onların başını ezebilir, diğerlerine hiç büyüme şansı tanımaz. Bu mesela aynı şekilde yavaş dolan örneğin Fransa Monde 1'de de böyle olmuştur. İlginçtir ki orada da H10 domine etmişti, başka bir komplo çıkar buradan bak, adminler H10'u seviyor! Horas'ın farkı diğer hanelere yaşama şansı, gelişme şansı vermesiydi, sürekli rakibimiz giderse burada oynamamızın hiçbir zevki kalmaz dediğini biliyorum. Yani yine de savaşlar yaşanmış olabilir, ama Horas insiyatif almasaydı haritanın tamamen siyaha dönmesini engelleyecek hiçbir şey yoktu. Ama bunu yapsa admindi şaibeli bir şekilde kazandı dersiniz (tecrübeli bir oyuncu olarak yukarıda moderatörün ne demek olduğunu o kadar açıklamama rağmen), bunu yapmazsa bilerek sürekli savaş çıkarıyor ki biz oyuna para harcayalım dersiniz (burada dememiş olabilirsin ama asıl iddia buydu onu sırtından vuranların kullandığı). Her halükarda çamur atması kolay, ama insanlar okuduklarını değerlendirip göreceklerdir. Neyse değerli oyuncu, ben insanlara göstermek istediğimi gösterdim, altına 50 tane komplo teorisi doldurabilirsin artık. Bu oyunun dinamiklerinden zerre kadar haberi olmayan sen, insanları gerici milliyetçi diye etiketlendirerek kendini tatmin edip kendini bir üst sınıfa yerleştiren ve kaybetmeye kılıf arayan sen, temiz insanları karalayan sen. Umarım devamını getirmem gerekmez çünkü artık bir anlamı yok. Bunlar vakit kaybı ve Avrupa Dünyası geliyor ve umarım bu mesajlarım silinmez, sırf silinmemesi için kullandığım üsluba dikkat etmeye çalıştım ki insanlar görsün, kendileri karar versin.

Saygılar
    Mehmet
    Ayh! İstemsiz olarak gerçek adımı yazmışım, bilinçaltını engelleyemiyorsun malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet0703 -- 3 Şubat 2014; 5:00:25 >

• Avrupa Server açıldı. Sırbistan ve Bulgaristan dolaylarında oynamayı düşünen olursa ulaşabilir bana.
  • Avrupa serverinde oynayan var mı?
  • ben varım avrupa server da romanya civarındayım şimdilik türkiye gelişmek için pek elverişli olmadığı için.... oyundaki ismim SUPR3 1 ay sonra türkiye topraklarına dönmeyi planlıyorum oyunda iletişime geçmek isteyen arkadaşlar varsa bana ulaşsınlar
  • Kurt Knispel kullanıcısına yanıt
    bende yeni başladım ama anlayamadığım bazı noktalar var yardımcı olacak var mı ??
  • 
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.