Şimdi Ara

Stronghold Kingdoms (DH TOPLAN) (182. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.703
Cevap
15
Favori
132.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: why_living

arkadaşlar izmir bayındır da reswhy nikim. yardımlaşabiliriz.

İzmirde bizden birlikler var onlarla iletişime geç. tek kalma oralarda
  • hayırlı oyunlar izmir bornovada elven.kingdom um yenilere yardım ederim pro lardan yardım alırım
  • Beyler en yeni acılan server hangisi ?
  • beyler uzak sunucuya bağlanılamıyor diye hata alıyorum yardımcı olan var mı?
  • başladık bakalım. bi numarası varmıy mış..
  • lan fiseyin :)
  • lan ramo : ) oyun pert olmuştu bugun hiç giremedim.
  • yeni başladım oyuna, Konya'da bi yer verdi. İlk etapta neler yapmak lazım? genel olarak bilgim var ama 2 konuyu sormam lazım, parişe bağış görevinde ne kadar bağış yapmak lazım, bir de kurt inine ne zaman saldırılmalı.
  • 2. köyümü aldım mutluyum.

geliştirmeleri sanata ver hep gerisini sen hallet bende pek iyi bi başlangıç yapmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: huersa

yeni başladım oyuna, Konya'da bi yer verdi. İlk etapta neler yapmak lazım? genel olarak bilgim var ama 2 konuyu sormam lazım, parişe bağış görevinde ne kadar bağış yapmak lazım, bir de kurt inine ne zaman saldırılmalı.

+1

ayrıca oyunda deli kafalar yaşanıyor.

gelen msj : Hello all members of Diyarbakir,

If you are neutral and are active please apply to "Legion 2", or if you are french "Born to Kill", as you can see the faction "ABU" was game disbanded for inactivity, if you were in that faction and need a new faction please apply.

This is H9 territory and only h9 Perish are allowed here, if you are not h9 we will eventually take over your perish. You are allowed to live here in peace, but if you are from another house its in your best interest to move to that country.

Thanks
    H9 Leader
    Gorilla

özet : tehdit ediyor : )

• bey kalfası saldıran barona karşı savunma yapabilir mi ? ne kadar etkili olur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edi_büdü -- 20 Temmuz 2013; 10:35:48 >
  • Takipteyim bende bugün başladım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • lütfen grafik kartı sürücüsü vs demeden sorunuma bir cevap verebilirmisiniz:
    windows xp de oyun resmen kağnı gibi.bir ekrandan öbür ekrana açma işi 1 dakkayı buluyor. windows 7 olan makinamda bi sorun yok.
    bu oyun java tabanlı veya flaş tabanlı mı sorunu nasıl çözerim ?
  • Türk dünyasında oynayanlar yeni başlıcamda nereye geleyim birlik olarak neredesiniz?
  • izmir de dh birliği var mı?
  • nick: OkanOzcelik

selam yollayın,yardımcı olmaya çalışırım
  • selam sorması zor bir soru soracağım.şimdi araştırma alma fiyatını azaltan bir araştırma var(lvl 13 de açılan felsefe). ama her seviyede %5 ucuzluk sağlıyor. fakat her defasında araştırma puanı almak %.5.5 zam demek. şu an bi puan yaklaşık 11.000 altın.
    bu araştırmayı yapmanın bi karı var mı yoksa burda bir hata mı var?
    üstelik şu an her bi araştırma 4.5 saat sürüyor.
    sorumu anlayan varsa cevaplarsa sevineceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bart1969

selam sorması zor bir soru soracağım.şimdi araştırma alma fiyatını azaltan bir araştırma var(lvl 13 de açılan felsefe). ama her seviyede %5 ucuzluk sağlıyor. fakat her defasında araştırma puanı almak %.5.5 zam demek. şu an bi puan yaklaşık 11.000 altın.

Bana göre o ileriki zamanlar için avantajlı olacak,işin matematiğini bilmiyorum ama banada mantıksız gelmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicktirgit

quote:

Orijinalden alıntı: bart1969

selam sorması zor bir soru soracağım.şimdi araştırma alma fiyatını azaltan bir araştırma var(lvl 13 de açılan felsefe). ama her seviyede %5 ucuzluk sağlıyor. fakat her defasında araştırma puanı almak %.5.5 zam demek. şu an bi puan yaklaşık 11.000 altın.

Bana göre o ileriki zamanlar için avantajlı olacak,işin matematiğini bilmiyorum ama banada mantıksız gelmişti.

puan satın almak %5.6 zam yaparken bi araştırma %5 düşürüyorsa karı olmuyor.ben o işten vaz geçtim.zaten dünya 7 de bi hesap açtım puan satın almaya gerek kalmayacak kadar hızlı lvl atladığıma puan almaya gerek kalmadı

• Arkadaşlar steamden indirdim fakat girerken hata veriyor oyun.

Oyna'ya tıklıyorum ufak çerçevedeki stronghold kingdoms fotoğrafı geliyor sonra beyaz bir pencerede hata veriyor. nasıl çözebilirim bu problemi?
  • 
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.