Beyler herkes id sini yazsın burada. Tanıyalım birbirimizi. Benim id : ALPAGUT
id: mechul
İd : Thecaliph
beyler nasıl buyruk altına girebilirim ?
oyuna başladığımızda buyruk altında mıyız ? Oxborough die bir yerdeim
Grafiklerini çok beğendim.
bende oynıcam nick theyolgezer
beyler 4 tane hovel kurdum ama insan çıkmıyor. Nasıl çıkacak bilen varmı ?
@graywolf
Şimdi hani hovel yapma yeri varya onun üstünde moral var gülen surat fln ona tıkla mesela Erzağın yani elma peynir falan varsa günlük üretimin iyiyse insanlara çok yemek ver bu sayede az bir sürede çoğalırlar :D:D
Ben böyle yaptm ama şimdi kıstım yemeklerini sonuçta Bedava değil kardeşim Aşevi mi bura :D:D
oyuna başlayalı 2-3 saat oldu ama Stronghold delisi oldugumuzdan çabuk kavradık :)
quote:
Orijinalden alıntı: thecaliph16
@graywolf
Şimdi hani hovel yapma yeri varya onun üstünde moral var gülen surat fln ona tıkla mesela Erzağın yani elma peynir falan varsa günlük üretimin iyiyse insanlara çok yemek ver bu sayede az bir sürede çoğalırlar :D:D
Ben böyle yaptm ama şimdi kıstım yemeklerini sonuçta Bedava değil kardeşim Aşevi mi bura :D:D
oyuna başlayalı 2-3 saat oldu ama Stronghold delisi oldugumuzdan çabuk kavradık :)
Sağolasın kardeşim. Bende parayı artırarak çözmüştüm kurcalaya kurcalaya. İşçi sıkıntısını atlattık ama şimdi hammadde kalmadı :))
genel haritada bu bölgeleşmeler ne işe yarıyor bir katıkısı varmı bize?
beyler yeni başladım msn grubu kuralım yardımlaşalım!
Ben oyunu indirdim, norfolksa yaklaştım. Yerleşimi nasıl yapıcağım yer bölgede bir ev simgesi var, illaki boş bir yer mi lazım ?
quote:
Orijinalden alıntı: BeNİnVisOlrm
beyler yeni başladım msn grubu kuralım yardımlaşalım!
Sanırım geliştikçe oluyor. En azından crusader'de öyleydi
İlklerde neler yapmamız gerektiğini bi anlatsanız arkadaşlar pek çözemedim oyunu bu arada Norfolk'a geldim beyler ama bi yardımcı olun pek çözemedim oyunu .
İşçi sorununu nasıl çözeceğiz ?
quote:
Orijinalden alıntı: Beefcake
+1
Şu elmanın yanındaki şeye tıklayamıyorum nasıl yapacağız ondan?
quote:
Orijinalden alıntı: Beefcake
Hovel kuruyorsun ve yukarda yazan sürede işçinin gelmesini bekliyorsun. Tabii ne kadar çok yemek ve para verirsen o kadar hızlı geliyorlar