Şimdi Ara

Stronghold Kingdoms (DH TOPLAN) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.703
Cevap
15
Favori
132.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ID : 4ever8668 beyler oyunu harbi çözemedim neyi ne yapıcam bilmiyorum adam eksik falan oduncuda çalışan yok neler yapmalıyım yardım edin az delircem mal mal bakıyorum oyuna
  • İşçilerin ne kadar süre uyuması lazım, nasıl daha verimli çalışabilirler? Yardım ederseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4ever8668

ID : 4ever8668 beyler oyunu harbi çözemedim neyi ne yapıcam bilmiyorum adam eksik falan oduncuda çalışan yok neler yapmalıyım yardım edin az delircem mal mal bakıyorum oyuna

Msn grubunu ekle yardımcı olan kişiler var ben aşağı yukarı çözdüm oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hypnosis

arkadaşlar scout için asker nasıl oluşturuluyor??

boşta işci var ise köy menüsünde click to make ünits var öyle çkıyor tabi önce geliştirmesini yapman gerekiyor oda military de
  • hakiyet altına nasıl giriyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dağınık

hakiyet altına nasıl giriyoruz?

bende bunu sorucaktım

br yardm edin bize :D
  • arkadaslar scout görevini nasıl yapıyoruz? askerim var ancak map'ten seçtiğim yere gönderemiyorum. ayrıca haritadan baktıgım zaman yukarıda sag tarafta yeşil bir şey sürekli olarak doluyor? o neyin nesi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boolboxer -- 7 Mayıs 2011; 2:04:56 >
  • Ben de deneme amacıyla oynamaya başladım. Norfolk kuzeybatı köşesindeki Thornham'dayım.

Nick: DarknessDH
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

Odun ve taşın toplandığı yer var ya hani. Demir madenine uzak kaldığı için kurulmuyor. Ne yapmak gerek ?

Demir madeni nerde? Nasıl bakıyorsun

Ben lv 6'yım hala aynı şeyleri kuruyorum, ağaç,taş,elma...
  • Ay onlardan bir kaç tane mi yapacaktık, ben hepsinden birer tane yaptım numunelik
  • quote:

Orijinalden alıntı: ©hessmaste®

quote:

Odun ve taşın toplandığı yer var ya hani. Demir madenine uzak kaldığı için kurulmuyor. Ne yapmak gerek ?

Toplandığı yeri hareket ettirebilirsin,

Binayı seçince yeşil yön tuşları var, tabi en başta tutorial oynadıysan

Onu hareket ettiremiyorum maalesef.
  • şimdi arkadaşlar yaklaşık 3-4 saatlik oynamışımdır yani baktım öyle ama hep açık duruo neyse

Değişik şeyler kurmak istiyorsanız Mesela : Meyhane,Peynir ,Ava Gitme

bunlar için Research yapmanız lazım ... Research e girince Opens ve Allows larına bakın yardımcı olur size

2.si Scout için

Hani elma taş ocağı kurulan o haritada Atlı asker sekmesine basıp 1 tane scout yapın sonra haritada herhangi bir şeye Scout görevi olarak yollayın tavsiyem Haritada peynir fln vr ona yollayn
  • indirdim. Update yapıyor. İlk oyunu gerçekten çok çok iyiydi. Bakalım bunu sevecek miyim.
  • Atlı' 2 taneden fazla çıkaramadım daha fazla nasıl çıkarabilirim .. ayrıca para nasıl kazanılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.Nadir

Atlı' 2 taneden fazla çıkaramadım daha fazla nasıl çıkarabilirim .. ayrıca para nasıl kazanılıyor

Research'te o kısma daha fazla vermen lazım.

Arkadaşlar ben nasıl avcılık yapacağım onu anlamadım. Research'ten verdim ama sonra ne yapacağım ?
  • quote:

quote:

Atlı' 2 taneden fazla çıkaramadım daha fazla nasıl çıkarabilirim .. ayrıca para nasıl kazanılıyor

Research'te o kısma daha fazla vermen lazım.

Arkadaşlar ben nasıl avcılık yapacağım onu anlamadım. Research'ten verdim ama sonra ne yapacağım ?

Hunting açtın sanırım eğer açtıysan bina kurma menüsünde banqueting binaları var onu kurduğunda günde belli bir miktar Venison vermeye başlayacak

O geliştirmeler ise ana binada vereceğin kutlamalara(banqueting) yarıyor, honour kazandırıyor her bir vanison 1 honour mesela ama 2. banqueting binasını da yaparsan(carpentry) 4 katı honour geliyor 2nin kuvvetleri şeklinde artıyor

• quote:

Research ağacında Military altında Scout geliştirmesiyle sayılarını arttırabilirsin, tabi her biri 100 altın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

Ay onlardan bir kaç tane mi yapacaktık, ben hepsinden birer tane yaptım numunelik

farming için farklı türlerde kurmak, o anda yenilen ürün çeşidini arttırdığı için kazanılan bonus mutluluğu arttırır, ama farklı türlerde yiyecek sunmak, farming upgradelerinizi hızlıca geliştirmenizi engelleyecektir sayıca fazla olduğundan
  • Bi de benim altınlar hiç artmıyor ama vergilendirmede +145 altın yazıyor halbuki.
  • quote:

Bi de benim altınlar hiç artmıyor ama vergilendirmede +145 altın yazıyor halbuki.

+145 altın günlük kazanç oluyor,

24x60/145 yaklaşık 10 dkda bir altın kazanmana denk gözle gözlemlemen biraz zor yani
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.