Şimdi Ara

Stronghold Kingdoms (DH TOPLAN) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.703
Cevap
15
Favori
132.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende oynuyorum şu anda köyümün adı Riva. Şu an için en büyük sıkıntım altın. Vergilerle toparlamak bayağı zaman alacak başka altın kazanma yolları var mı?
  • Parish olayını hiç anlamadım, birde silah üretmek için hani geliştirmeler gerekli?
  • Hocam Parish denen olay bir tür birlik. Parish'e vergi veriyorsun o da o vergilerle Parish'e üye olan herkese bonus getirecek binalar yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Danilo Thann

Bende oynuyorum şu anda köyümün adı Riva. Şu an için en büyük sıkıntım altın. Vergilerle toparlamak bayağı zaman alacak başka altın kazanma yolları var mı?

Bu sorunun cevabını bende arıyorum. Birisini gördüm kılıçlı askerlerini şu haritadaki tahta şeklindeki şeylere gönderiyordu, sanırım ordan para topluyor, ama kılıçlı asker nasıl yapılıyor onu bilmiyorum.
  • Yok oradan ham madde geliyor yanılmıyorsam. Bu arada seninle komşuyuz oyunda.
  • quote:

Yok oradan ham madde geliyor yanılmıyorsam. Bu arada seninle komşuyuz oyunda.

Neredesin peki? Para sıkıntısı çekiyorum. Şu pike askerlerini çıkartsam belki bir şeyler kazanıcam gibime geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: dağınık

quote:

Orijinalden alıntı: ©hessmaste®

quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

Ben hepinizden uzağım sanırsam. Köy ismi : Juvenalis. 7 level oldum.

İyi gelişmişsin

ben de sizle birlikte yeni açtım, 10 oldum yeni,

yardımcı olabilirim takıldığınız şeylerde, sorabilirsiniz

Trade nasıl yapacaz detaylı anlatırmısınız daha karlı nasıl olur vb

Market(merchant) geliştirmesi var researchlerde onu yapman lazım, yaptığında bina açılacak onu kuracaksın, sonra scout çıkardığın yerin solunda adam resmi olcak ondan bir tane bas, sonra bulunduğun bölgenin parish'ine tıklayıp market seçeneğine tıklayacaksın ister al ister sat artık

• quote:

Bende oynuyorum şu anda köyümün adı Riva. Şu an için en büyük sıkıntım altın. Vergilerle toparlamak bayağı zaman alacak başka altın kazanma yolları var mı?

Trading.

Market geliştirmesini yapıp market kurman lazım
  • beyler scout güncellemesi yaptım ama nasıl yaratacağımı çözemedim.bir de bu işçileri nasıl çabuk çağırıyoruz?o kadar bekledim sadece 1 tanesi geldi yenisi de 40 dakika içinde gelecek.şu ekmek işaretini x2 yaptım,galiba 2 kat daha fazla yemek veriyorum işçiye bu sayede daha çabuk gelmek istiyor.işçi çağırma ve scout yapmayı birisi anlatırsa memnun olurum.
  • scout için fazladan bir işcin olması lazım onu scouta çeviriyorsun. tavsiye veriyim 10 dk fln kala yeni işçi gelmesine vergiyi en düşüge getir yemegi en yüksege cek 4 tane işçi çıkıyor 2 dk içinde sonra tekrar aynı seviyeye getir fazladan işçin oluo bi ton
  • İşte ben çok yanlış başladım. Şu an çok ciddi ham madde sıkıntısı çekiyorum hiç bir şey yapmaya gücüm yok maalesef.

@mazzoow

Senin köyün sol alt çaprazındayım. Riva benim köyümün ismi.
  • geçen yaz alpha dayken çok oynardım baya gelişmiştim 3 köyüm falan vardı bıraktım sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcgrady121

scout için fazladan bir işcin olması lazım onu scouta çeviriyorsun. tavsiye veriyim 10 dk fln kala yeni işçi gelmesine vergiyi en düşüge getir yemegi en yüksege cek 4 tane işçi çıkıyor 2 dk içinde sonra tekrar aynı seviyeye getir fazladan işçin oluo bi ton

saolasın ancak şunu anlamadım.vergiyi en düşüğe getir derken vergi açığı olmayacak mı?(altın işaretinin yanında 5 yazacak) ve yemeği en yükseğe çek derken yanında x4 mü yazacak?

bende vergi açığı yok(altının yanında 5 yazıyor) ve yemekler x2(15 yazıyor yanında) iyi midir bu?

edit:bir de gelen işçileri yönlendirme falan var mı?tekrar aynı seviyeye getir derken eskisini mi kast ettin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 7 Mayıs 2011; 22:54:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

quote:

scout için fazladan bir işcin olması lazım onu scouta çeviriyorsun. tavsiye veriyim 10 dk fln kala yeni işçi gelmesine vergiyi en düşüge getir yemegi en yüksege cek 4 tane işçi çıkıyor 2 dk içinde sonra tekrar aynı seviyeye getir fazladan işçin oluo bi ton

saolasın ancak şunu anlamadım.vergiyi en düşüğe getir derken vergi açığı olmayacak mı?(altın işaretinin yanında 5 yazacak) ve yemeği en yükseğe çek derken yanında x4 mü yazacak?

bende vergi açığı yok(altının yanında 5 yazıyor) ve yemekler x2(15 yazıyor yanında) iyi midir bu?

edit:bir de gelen işçileri yönlendirme falan var mı?tekrar aynı seviyeye getir derken eskisini mi kast ettin?

altının yanında 0 yazıcak yani halktan vergi almıyorsun. - ye düşürürsen altının azalır ama işci daha cabuk gelir.

İşçi için Tavsiyem researchdan elmayı geliştirip bol bol elma yapın. yemeği en sona getirip vergiyide 0 a alın bu şekilde hızlı geliyor işciler. Ama iyi ayarlayın orda günlük gider ve gelir şeklinde besinler yazıyor. Dikkat etin.

Oyunda scout olayı cok önemli. Hızını-kapasitesini geliştirirseniz ve sık sık haritayı kontrol ederseniz hem çok iyi şekilde hammadde yapıyor hemde torba şeklinde daha açılmamış hammade kaynagına ilk siz ulaşırsanız 200 300 400 (belkide daha fazla) honor point kazanıyorsunuz.

Ayrıca misal elma üretirken dikkat edin ambarın kapasitesi var bunuda researchden yükseltmelisiniz. Yoksa misal 6000 de tıkanıyor işciler boşa çalışıyor ordan sonra artmıyor cunku. Geliştirmeniz lazım.

• Şuanda yüklüyorum. Var mı önerileriniz?
  • ben de oyun geldim bişey sorcam ev nerden yapılıyo?
  • Abi stronghold sever bir insan olarak nasıl görmedim ben bu konuyu. indiriyorum hemen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan Yağız

Şuanda yüklüyorum. Var mı önerileriniz?

ben korkaklık edip research'lerin bazılarını askerlere bastım salaklık ettim.military'de sadece scout'a bas,bir de oyun başında tutorial'de adam çıkacak tutorial deyip es geçme onu yap.

quote:

Orijinalden alıntı: Xreleave

quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

quote:

altının yanında 0 yazıcak yani halktan vergi almıyorsun. - ye düşürürsen altının azalır ama işci daha cabuk gelir.

İşçi için Tavsiyem researchdan elmayı geliştirip bol bol elma yapın. yemeği en sona getirip vergiyide 0 a alın bu şekilde hızlı geliyor işciler. Ama iyi ayarlayın orda günlük gider ve gelir şeklinde besinler yazıyor. Dikkat etin.

Oyunda scout olayı cok önemli. Hızını-kapasitesini geliştirirseniz ve sık sık haritayı kontrol ederseniz hem çok iyi şekilde hammadde yapıyor hemde torba şeklinde daha açılmamış hammade kaynagına ilk siz ulaşırsanız 200 300 400 (belkide daha fazla) honor point kazanıyorsunuz.

Ayrıca misal elma üretirken dikkat edin ambarın kapasitesi var bunuda researchden yükseltmelisiniz. Yoksa misal 6000 de tıkanıyor işciler boşa çalışıyor ordan sonra artmıyor cunku. Geliştirmeniz lazım.

eyvallah

edit:ya mcgrady'nin dediğini yaptım gene sadece 1 işçi geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 7 Mayıs 2011; 23:07:48 >

• biz ev yapcak mıyız yoksa onlar mı gelcek nasıl olcak biri açıklasa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugra94

biz ev yapcak mıyız yoksa onlar mı gelcek nasıl olcak biri açıklasa?

stronhgolddaki gibi ev değil hovel yapıyoruz (başlangıc için 2 tane yapın yeterli olur kapasite dolunca tekrar yaparsınız). Köyümüzü gördüğümüz pencerede sağda Arrives in yazan yerde süre var. Anlamı bu sürede işci gelicek (halkını mutlu etmezsen bu süre sonra işci gidicek)

Bu sürede halkın mutluluğu arttıkca kısalıyor. Fazla yemek verip az vergi alırsan daha kısa sürede geliyor. Vergiyi yükseltip halkın mutlulugnu azaltırsan saatlerce sürüyor gelmesi. Eğer gülen yüz yeşilden kırmızıya donerse işci gelmeyip senin köyündne gitmeye başlıyor.

Researchlerde arts a verirsenizde honor puan geliyor. halkın mutluluğu x arts dan gelen honor bonusu kilise bahçe filan fişman yaparak aldıgnız honor bonusları yapılıp günlük honor puanınızınz kaç olduğu taç şeklinin yanında yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xreleave -- 7 Mayıs 2011; 23:23:39 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.