Şimdi Ara

Stronghold Kingdoms (DH TOPLAN) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.703
Cevap
15
Favori
132.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Danilo Thann

Hocam Parish denen olay bir tür birlik. Parish'e vergi veriyorsun o da o vergilerle Parish'e üye olan herkese bonus getirecek binalar yapıyor.

Teşekkürler

Peki Brewery yaptım fakat hiç üretmiyor
  • Bende girdim birşeyler yapıyorum ama oyunu çözemedim.

Bir adam bana buna tıkla şuna tıkla diyor yapıyorum ama ne yaptığımın farkında değilim.
  • Taş hiç artmıyor yahu, 5 tane taş madeni yaptım, işe gittim geldim, halen 1470 tane taş var. Anlamadım gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: radyasyo_N

quote:

Orijinalden alıntı: Danilo Thann

Hocam Parish denen olay bir tür birlik. Parish'e vergi veriyorsun o da o vergilerle Parish'e üye olan herkese bonus getirecek binalar yapıyor.

Teşekkürler

Peki Brewery yaptım fakat hiç üretmiyor

Inn de yapmalısı, işlemesi için

Darkness;

Scout üretip haritada çıkacak taşlara yolla taş kazan ya da market kurup satın al taş

• Wolf LAir'de kaç tane kurt oluyor tahminen? Denemek için bi saldırayım diyorum, kaç adam göndermek gerekir acaba?
  • Önce bir Scout gönderip bak kaç tane varmış diye. 10 tane kurt 30+ Peasante eş değer.
  • Yahu şöyle bir şey çıktı sinir oldum ya. Honor puanım dibe vurdu şu mal şeyden dolayı :

Stronghold Kingdoms (DH TOPLAN)

Military kısmındaki ransacking'e verince böyle bir şey çıktı. Daha da kötüydü ama köye surlar yaptım düzeldi biraz. Şimdi havanın yağmurlu olması ve kurtlardan dolayı eksi şeyler veriyor. Bunları nasıl düzelteceğim.

12 tane asker çıkardım. Günlük honor point 2'ye katlandı. Sanırsam güvenlik de hızlı gelişimi etkiliyor. Ama şu havanın kötü olma durumu ve kurtlar etkiliyor hala.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny Bravo -- 8 Mayıs 2011; 8:45:23 >

• Bende de var aynısından.Geçmesini beklemekten başka çaresi yok sanırım.
  • 3 olay yüzünden düşmüştü. Yağma tehlikesine karşı düşüş oldu honor pointte. Surlarla çevreledim ve 10 asker çıkardım şu 3 altınlık olanlardan. Kapı girişine koydum onları epey düzelme oldu.
  • Arkadaşlar evi kendimiz mi kuruyoruz? Listede göremedim.

Ekleme: Gece iki tane saldırı yemişiz. İkisini de savuşturduk. 4 peasant ile gelmişler hep.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMaster -- 8 Mayıs 2011; 10:38:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

Ben hepinizden uzağım sanırsam. Köy ismi : Juvenalis. 7 level oldum.

Level 7 olman için neler yaptın?
  • Binalar nasıl taşınıyor?
  • 2 tane Scout'ım var, ama bir tanesini gönderebiliyorum sadece, neden böyle acaba? Dün akşam ikisini de gönderebiliyordum?
  • beyler 2 tane scout'um var ancak haritadan köyüme tıkladığımda hiçbir fonksiyona tıklanmıyor,bu yüzden scout out village diyemiyorum(böyle gönderiyordum scout'ları),scout'ları nasıl gönderirim?

not:birisi gece saldırmış,cannot be attacked for 2d:10h:8m:52s yazıyor haritada üstümde.birisi saldırdığı için mi scout'larımı yollayamıyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: listen

Binalar nasıl taşınıyor?

Bende valla bir scout var bu gün onun sayesinde 100 honour kazandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

not:birisi gece saldırmış,cannot be attacked for 2d:10h:8m:52s yazıyor haritada üstümde.birisi saldırdığı için mi scout'larımı yollayamıyorum?

Yok, anladığım kadarıyla korunmaya alınmışsın, 2 gün boyunca başkası saldıramıyor sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

Yok, anladığım kadarıyla korunmaya alınmışsın, 2 gün boyunca başkası saldıramıyor sana.

evet onu ben de anladım ama korunmaya alınmamın sebebi sanırım gece birisinin saldırmış olması.

beyler 4 tane boşta işçi var,asker yapabiliyor muyuz bunları?nasıl asker yapılır?
  • Beyler scout nasıl yapılır resimle açıklıyorum:

1: Researche geliyoruz, miltary, scout diyip 2 lv'a kadar uplıyoruz. (Eğer reseach point yoksa. Buy pointten gold vererek point alabiliriz)

2: Uplamlarımız bittikten sonra, üstteki menüden harita sağındaki köyümüze tıklayıp, yeni çıkan menüden at resimli (make units) olana tıklıyoruz. Ve buradan scout yapıyoruz. Tanesi 100 altın değerinde

3: Haritada görüğümüz kaynağa tıklayıp, scoutu seçiyoruz. Ardında birim seçip go diyoruz.
    (Haritadaki mavi at benim scoutum, kırmızılar ise çevrendeki)

Ben yeni bi tane yolladım yolda bakalım neler olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synaX:Lecter -- 8 Mayıs 2011; 11:53:16 >

• quote:

quote:

Binalar nasıl taşınıyor?

Bende valla bir scout var bu gün onun sayesinde 100 honour kazandım
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.