Şimdi Ara

Stronghold Kingdoms (DH TOPLAN) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.703
Cevap
15
Favori
132.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Taşımak istediğin binanın üzerine tıkla:

Stronghold Kingdoms (DH TOPLAN)
  • tas sorunu var cok az cikiyor market kuuyorum birazdan 7 level olduk markete baslamak lazim tiyatro kurdum birde para lazim ama levelda lazim para hilesi yok mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wingsaber -- 8 Mayıs 2011; 12:50:09 >
  • ya beyler ben 2 gündür oynuyorum level atlayamadım daha nasıl iş bu. meyve yeri odun yeri taş yeri bide ev var başka bişe yok
  • Downham Market

capsül

buda benim :)
  • Giden scoutlar bana 50 elma getirdi

quote:

Orijinalden alıntı: Schindler.

ya beyler ben 2 gündür oynuyorum level atlayamadım daha nasıl iş bu. meyve yeri odun yeri taş yeri bide ev var başka bişe yok

Meniden kalkan resimi (rank) a geliyoruz, eğer exp fullenmşse orda bir utton vardı adını hatrlamıyorum.
    Ona tıklayıp lv atlıyoruz. Fakat kurduğun, taş ocağı, oduncu fln onlar lv atlayınca yenileri gelmiyor. Reseasch'den olması lazm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synaX:Lecter -- 8 Mayıs 2011; 13:04:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: listen

quote:

quote:

Binalar nasıl taşınıyor?

Bende valla bir scout var bu gün onun sayesinde 100 honour kazandım

binana tıkla sağ tarafta yeşil oklar var onla değiştiriyorsun.

sonunda scout göndermeyi becerdim,önceden tıklanmıyordu ama şimdi tıklanıyor.barakaya girdim ama pleasant yapılmıyor 3 tane boş işçim var,nasıl askere çeviriyoruz?boş işçilerden birisini de traders yapmayı düşünüyorum ama market yok.

• 50 sn sonra market hazir
  • Market yapınca age of'daki gibi tıkır tıkır caravanlar gidip kendileri satmıyor demi, illa biz bişeyler alıp satmalıyız yani?
  • Transpotationu yapamıyorum, yardımcı olabilecek var mı? Merchant 2 oldu ama transporta inen çubuk yeşil olmadı. Elimde gereğinden fazla yiyecek var satmam lazım granery doldu, işçiler boşa çalışıyor
  • Keşke Age of empires online beta da üye olsaydık ama bitti sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mazzoow

Transpotationu yapamıyorum, yardımcı olabilecek var mı? Merchant 2 oldu ama transporta inen çubuk yeşil olmadı. Elimde gereğinden fazla yiyecek var satmam lazım granery doldu, işçiler boşa çalışıyor

Şu mesaja kadar Granary'nin bir limiti olduğunu farketmemiştim, ben de 2 gündür niye bu taşlar artmıyor diyorum, meğerse dolmuş Granary Hey allahım ya, upgrade ediliyordur inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

Giden scoutlar bana 50 elma getirdi

quote:

ya beyler ben 2 gündür oynuyorum level atlayamadım daha nasıl iş bu. meyve yeri odun yeri taş yeri bide ev var başka bişe yok

Meniden kalkan resimi (rank) a geliyoruz, eğer exp fullenmşse orda bir utton vardı adını hatrlamıyorum.
    Ona tıklayıp lv atlıyoruz. Fakat kurduğun, taş ocağı, oduncu fln onlar lv atlayınca yenileri gelmiyor. Reseasch'den olması lazm

teşekkür ederim bakim

• beyler nasıl asker yapılıyor?elimdeki boş işçileri bir şeyler yapayım bari.baraka falan mı kuracağız?(daha açamadım ama research'lerle olsun)

bir de altını artırmanın tek yolu market mi kurmak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

quote:

Orijinalden alıntı: mazzoow

Transpotationu yapamıyorum, yardımcı olabilecek var mı? Merchant 2 oldu ama transporta inen çubuk yeşil olmadı. Elimde gereğinden fazla yiyecek var satmam lazım granery doldu, işçiler boşa çalışıyor

Şu mesaja kadar Granary'nin bir limiti olduğunu farketmemiştim, ben de 2 gündür niye bu taşlar artmıyor diyorum, meğerse dolmuş Granary Hey allahım ya, upgrade ediliyordur inşallah.

Evet researchtan stok pile'ye verirsen sınır artıyor. Bu arada sorunumu çözdüm tüccar yokmuş, 2 tane yaptım oldu.

• Terrington St Johnson dayım, NumanDH nickim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Keşke Age of empires online beta da üye olsaydık ama bitti sanırım

ack hala galiba sitesinden baktim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Numan

Terrington St Johnson dayım, NumanDH nickim.

Kings lynn'deyim, nickim mazzoo. Bana epeyce yakınsın
  • quote:

teşekkür ederim bakim

Rica ederim. Beyler honour nasıl kasılır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synaX:Lecter -- 8 Mayıs 2011; 13:28:37 >
  • beyler 1 saat sonra birisi geliyor,çabuk asker yapmayı anlatsanız.kaleler kurmuştum ama tamamlanmasına 5 saat var(4 ü aktif şu an 4'ü de yapılıyor işte) nasıl asker yapıyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Keşke Age of empires online beta da üye olsaydık ama bitti sanırım

ack hala galiba sitesinden baktim
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.