Spedy mercahnt yapabilmek için ne gerekiyor? Ona giden çubuk yeşil olmuyor.
age of empires indrdim uptade yapiyor beyler girebilirsem yazarim
quote:
Orijinalden alıntı: ballrry
beyler 1 saat sonra birisi geliyor,çabuk asker yapmayı anlatsanız.kaleler kurmuştum ama tamamlanmasına 5 saat var(4 ü aktif şu an 4'ü de yapılıyor işte) nasıl asker yapıyoruz?
Ben böyle yaptım. Boşta işçinin olması lazım sanırım.
Beyler, siz de oyundan foruma dönünce, sayfayı aşağı yukarı hareket ettirmek için mause'u basılı tutup sayfayı çekiştirmeye çalışıyor musunuz?
Geldim soruları alayım, kendi başınıza epey şey çözmüşsünüz
Haritadaki birimler ve anlamları
SMS ile bir şeyler satın alınabiliyor, güvenli midir sizce?
5 TL'lik bir paket var mesela ondan alsak, ne işe yarıyor alacağımız şey, crown felan diyor. Sadece kart mı alabiliyoruz, altın yerine geçecekse alınabilir aslında, upgrade ederdik baya
quote:
Orijinalden alıntı: Darkness
quote:
Orijinalden alıntı: mazzoow
Transpotationu yapamıyorum, yardımcı olabilecek var mı? Merchant 2 oldu ama transporta inen çubuk yeşil olmadı. Elimde gereğinden fazla yiyecek var satmam lazım granery doldu, işçiler boşa çalışıyor
Şu mesaja kadar Granary'nin bir limiti olduğunu farketmemiştim, ben de 2 gündür niye bu taşlar artmıyor diyorum, meğerse dolmuş Granary Hey allahım ya, upgrade ediliyordur inşallah.
Evet limitli research ağacındaki her geliştirmeyi kısaca bir okursan anlarsın genel mantığı Trading de el ile yapılıyor kendisi değil
bende durum böyle(9 işçi boşta) şimdi benim 10 askerim mi var onu anlamadım ben.
yalnız gelen adam 18. seviye,ben daha 6. seviyeyim.siege camp diye bir şey yapmış civardaki her köye saldırıyor.10 asker ve 4 kale de fayda etmez ama en azından zararı azaltır.şimdi benim 10 askerim varsa adam saldırdığında bunlar otomatik olarak beni korur mu ne yapmam lazım?
quote:
Orijinalden alıntı: ballrry
bende durum böyle(9 işçi boşta) şimdi benim 10 askerim mi var onu anlamadım ben.
yalnız gelen adam 18. seviye,ben daha 6. seviyeyim.siege camp diye bir şey yapmış civardaki her köye saldırıyor.10 asker ve 4 kale de fayda etmez ama en azından zararı azaltır.şimdi benim 10 askerim varsa adam saldırdığında bunlar otomatik olarak beni korur mu ne yapmam lazım?
Onlar kullanıcı değil, yapay zeka saldırıyor sana şuan savunamazsan cüzi miktarda honour'un gider ama kazansaydın epey gelirdi 300 falan
Onlar kullanıcı değil, yapay zeka saldırıyor sana şuan savunamazsan cüzi miktarda honour'un gider ama kazansaydın epey gelirdi 300 falan
onlar derken?bana saldıran adam bildiğin insan yahu,hatta nicki CQOrca.peki benim ss'sini aldığım yere göre,10 askerim mi var şu an?savunmada onları kullanabiliyor muyum?
neyse ki önceden level atlamıştım az honour'um var şimdi
Saldırı olunca neleri kaybediyoruz? Sadece Honour mu, yoksa kaynaklar, veya binalarda da zaiyat oluyor mu?
Şu transportationu yapabilmem için ne yapmam gerekiyor? Yardım bekliyorum
Başlıyorum ben de, basit bir başlangıç rehberi hazırlansa ya?
Beyler, oyunu açınca bilgisayar acayip kasıyor, sebebi nedir? Sistem gereksinimleriyle alakası yok, fazlasıyla yetiyor.
Masajım bulunsun.
@ Darkness üzerine tıklayınca taşıma simgesi çıkmıyor yav :(
Beyler birde research yaparken, yapılmadığı zaman buy point diyorum ve açılıyor. Nerden yiyoruz o point i acaba :) ?
quote:
Orijinalden alıntı: Numan
Terrington St Johnson dayım, NumanDH nickim.
bende ordayım CoopUq nick
brewery yapacagim fakat 0 olarak gosteriyor uretmeyi