Şimdi Ara

Stronghold Kingdoms (DH TOPLAN) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.703
Cevap
15
Favori
132.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bence taş suru ortaya çek. Daha sonra giderek geliştirirsin. Çeviri de doğru. İlk önce Engineering research edilmesi gerekiyor sonra Stockpile Capacity aktif oluyor. Her research'de artıyor kapasite.
  • Betadayken başlamışdım keşke devam etseydim..
  • Fazla malları nasıl satıyorsun hocam?
  • @Makaveli NRFP
    evet gördüm sağol
    ingilizce bilmediğimden şekline benzeterek arama yaptığı için görememişim
  • Bu arada okçuları nasıl sura koyabilirim? Henüz okçum yok, ama olmiyicak değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP
    Fazla malları nasıl satıyorsun hocam?

Market kurup Trader çıkartırsan satabilirsin fazlalıkları
  • Bende yerini değiştirme şeysi çıkmıyor binaların
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

Bende yerini değiştirme şeysi çıkmıyor binaların

+1

Beyler birde şu markette hammaddeyi nasıl altına çevireceğiz yav. Çözen biri varsa anlatsın lütfen ?
  • Oyunda resetlenme falan var mı?
  • o yer değiştirme şeyleri galiba sadace premium üyeliklerde var oyüzden olabilir oyuna basladığınızda 2 gün premıum veriyor hediye yani en azından banaverdi

köy adını değiştirebiliyormuyuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coopuq1 -- 9 Mayıs 2011; 10:17:25 >
  • Benim gold sürekli 0, neden böyle? Nasıl gold kazanacağım?

@coopu7q1

Settings > Rename Current Village
  • Küçük bir açıklama hazırladım:

Stronghold Kingdoms (DH TOPLAN)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkness -- 9 Mayıs 2011; 1:27:20 >
  • Scouts yapmayi birisi detayli anlatabilirse iyi olur. Military`de scouts seviyem daha 1. seviede bunu mu arttiracagim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spyofthegod

Scouts yapmayi birisi detayli anlatabilirse iyi olur. Military`de scouts seviyem daha 1. seviede bunu mu arttiracagim.

quote:

Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

Beyler scout nasıl yapılır resimle açıklıyorum:

1: Researche geliyoruz, miltary, scout diyip 2 lv'a kadar uplıyoruz. (Eğer reseach point yoksa. Buy pointten gold vererek point alabiliriz)

2: Uplamlarımız bittikten sonra, üstteki menüden harita sağındaki köyümüze tıklayıp, yeni çıkan menüden at resimli (make units) olana tıklıyoruz. Ve buradan scout yapıyoruz. Tanesi 100 altın değerinde

3: Haritada görüğümüz kaynağa tıklayıp, scoutu seçiyoruz. Ardında birim seçip go diyoruz.
    (Haritadaki mavi at benim scoutum, kırmızılar ise çevrendeki)

Ben yeni bi tane yolladım yolda bakalım neler olucak

• arkadaşlar bende market için gerekli research ı bulamadım
  • Asıl parayı sahiden de Trade yapmaya başlayınca kazanıyoruz arkadaşlar. Vergi mergi hikaye.

İlk seviyedeki merchantım, şehir merkezine 14 dakikada gidiyor, 14 dakikada da geri dönüyor. Her bir seferde 45 altın kazandırıyor. Upgrade edip te, bir merchant daha yaptığımda, her saatte 180 altın kazanırım. Bunlarla yapılacak researchler ile çok daha kolay gelişilir.

Bu arada altın karşılığında Research ekranında puan satın almak, bir yere kadar mantıklı. Bir kaç kez yaptım, şu anda 168 altın karşılığında sadece 1 puan veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

Asıl parayı sahiden de Trade yapmaya başlayınca kazanıyoruz arkadaşlar. Vergi mergi hikaye.

İlk seviyedeki merchantım, şehir merkezine 14 dakikada gidiyor, 14 dakikada da geri dönüyor. Her bir seferde 45 altın kazandırıyor. Upgrade edip te, bir merchant daha yaptığımda, her saatte 180 altın kazanırım. Bunlarla yapılacak researchler ile çok daha kolay gelişilir.

Bu arada altın karşılığında Research ekranında puan satın almak, bir yere kadar mantıklı. Bir kaç kez yaptım, şu anda 168 altın karşılığında sadece 1 puan veriyor.

738 altın istiyor benden şu an acımam basarım researche ticaretten vergiden falan gelenin paranın alayı research puanına gidiyor, maksat bilime hizmet olsun

• Bende yeni üye olup indirdim akşama başlarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

Asıl parayı sahiden de Trade yapmaya başlayınca kazanıyoruz arkadaşlar. Vergi mergi hikaye.

altın karşılığında yapmıcaksan nasıl yapıcaksınki research ı

birde arkadaşlar bu goods nasıl kazanılıyor
  • @Makaveli NRFP

Sagolasın kardeşim

Bu altın bendede artmıyoki market yapıcam kaya yetersiz bissürü kaya şeyi var yinede artmıyor :S
    Birde bende brewery var ama bir işe yaramıyor bişey üretmiyo öyle boşboş duruyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coopuq1 -- 9 Mayıs 2011; 10:15:52 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.