Şimdi Ara

Stronghold Kingdoms (DH TOPLAN) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.703
Cevap
15
Favori
132.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Numan

Terrington St Johnson dayım, NumanDH nickim.

Hocam aynı Resource Stash'e Scout yollamışız.
  • Arkadaslar willshare bolgesinde olan varmi yanlislikla burada basladim, etrafimdan surekli saldiriyorlar, ne yapmak lazim bunlara karsi.
  • Oyun kapalıyken üretim yapmaya devam ediyor mu kaynak binalarım?

Bu arada, Norfolk'ta Gaytondayım. Nickim MakaveliNRFP, köyümün adı Makaveli NRFP DonanımHaber
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

Oyun kapalıyken üretim yapmaya devam ediyor mu kaynak binalarım?

Bu arada, Norfolk'ta Gaytondayım. Nickim MakaveliNRFP, köyümün adı Makaveli NRFP DonanımHaber

Evet devam ediyor.
  • Bizim bölgede bayağı bi buradan adam var ya, ilk mesajı düzenleyip tek tek insanlar hangi bölgede nickleri ne falan yazmak lazım. Yüksek seviyedekiler buyruk altına falan alır en azından ben dün gece başladım 7 levelim daha. çıkarken auto scout falan diyor ama o olay çalışmıyor sanırım.
  • Off evden cıkmadan önce 44 dklık mesafelik yere 4 tane scout yollamıştım 500 tahta getirceklerdi ne güzel adamın biri hepsini bitirmiş tahtaların scoutuyla dumur oldum şimdi 30 dk geri dönücek scoutlar boş boş .Bu arada Brandon creekin en kuzey batısındayım ordada bol bol arkadaş var nick Roxside
    köy Roxside DH
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcgrady121

Off evden cıkmadan önce 44 dklık mesafelik yere 4 tane scout yollamıştım 500 tahta getirceklerdi ne güzel adamın biri hepsini bitirmiş tahtaların scoutuyla dumur oldum şimdi 30 dk geri dönücek scoutlar boş boş .Bu arada Brandon creekin en kuzey batısındayım ordada bol bol arkadaş var nick Roxside
    köy Roxside DH

yoksa o senmiydin
  • quote:

Bizim bölgede bayağı bi buradan adam var ya, ilk mesajı düzenleyip tek tek insanlar hangi bölgede nickleri ne falan yazmak lazım. Yüksek seviyedekiler buyruk altına falan alır en azından ben dün gece başladım 7 levelim daha. çıkarken auto scout falan diyor ama o olay çalışmıyor sanırım.

Premium tarzı bir şey olması lazım onun için.

Settings bölümünde Convert Village diye bir seçenek var böyle ilginç yerlere taşıyor. Onun amacı ne?

• beyler oyuna para yatırmadan belli bir yerlere gelemezsiniz.çünkü para yatıranlar çok avantajlı oluyor onları geçmeniz imkansız.ben bu yüzden 1 ay oynayıp bırakmıştım oyunu
  • benim nick berkxy
    bulunduğum yer world 2 norfolk/wells next the sea
     Stronghold Kingdoms (DH TOPLAN)

• quote:

Bizim bölgede bayağı bi buradan adam var ya, ilk mesajı düzenleyip tek tek insanlar hangi bölgede nickleri ne falan yazmak lazım. Yüksek seviyedekiler buyruk altına falan alır en azından ben dün gece başladım 7 levelim daha. çıkarken auto scout falan diyor ama o olay çalışmıyor sanırım.

aynen,auto scout çalışmıyor ama en alttaki seçenekte ilk askeri seçtim,gece boş işçilerim askere dönüşmüş,o işe yarıyor.

ben norfolk'ta terrington st clement'teyim,ismim netizen.hemen aşağımda cardinalDH isimli bir arkadaş var,kendisine sabahtan mesaj attım ama hâlâ dönmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkxy

quote:

Orijinalden alıntı: mcgrady121

Off evden cıkmadan önce 44 dklık mesafelik yere 4 tane scout yollamıştım 500 tahta getirceklerdi ne güzel adamın biri hepsini bitirmiş tahtaların scoutuyla dumur oldum şimdi 30 dk geri dönücek scoutlar boş boş .Bu arada Brandon creekin en kuzey batısındayım ordada bol bol arkadaş var nick Roxside
    köy Roxside DH

yoksa o senmiydin

ya valla kim yapıyorsa böyle bi şey yapmasın arkadaş çok kötü 1.30 saat scoutlar boş durmuş oldu trade'de yeni başlamışken yapılmaz yani en son bırakıcam oyunu hemen sagımda oyun birincisi var ona saldırıp öyle bırakıcam

• Researchlerde Scout'u 1 tane geliştirdim ama elimde hiç Scout yok, nasıl üreteceğim?
  • quote:

Researchlerde Scout'u 1 tane geliştirdim ama elimde hiç Scout yok, nasıl üreteceğim?

köyüne tıkla,hemen onun altındaki sırada at resmi olana tıkla "click to make units" yazar,orada scout resminin altına tıkla.yalnız boşta işçin olması lazım.

beyler ben de iron,cheese yok ama ben oralara scout gönderiyorum.research'ten iron vs. açtığımda onları kullanabileceğim değil mi?çünkü gözükmüyorlar.

bir de research point kazanmanın kolay yolu nedir?nasıl kazanılır?
  • At resmi falan bulamadım hocam.

Bir de 4 tane odun binası, 2 demir binası, 2 elma zımbırtısı, bir dairy farm bir de hunters lair var. Nelere yüklenmeliyim?
  • quote:

At resmi falan bulamadım hocam.

Bir de 4 tane odun binası, 2 demir binası, 2 elma zımbırtısı, bir dairy farm bir de hunters lair var. Nelere yüklenmeliyim?

pm

beyler traders yaptım,nasıl kullanıyoruz?
  • beyler yeni stockpile nasıl yaparız mallar doldu taştı sığmıyor teknoloji kısmınada baktım öyle bişe yok help baktım ingilizce şöyle bişeyler yazıyor
    quote:

The stockpile is where resources and weapons are stored. The capacity of the stockpile may be increased by researching Engineering and Stockpile Capacity in the Education tab of the research tree. Stockpile Capacity will only increase the space for resources, not weapons. Players must research Armoury Capacity to increase weapon space. The closer the resource buildings are placed to the stockpile, the more productive they will be. The stockpile may be sited and re-sited almost anywhere in the village.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkxy

beyler yeni stockpile nasıl yaparız mallar doldu taştı sığmıyor teknoloji kısmınada baktım öyle bişe yok help baktım ingilizce şöyle bişeyler yazıyor
    quote:

The stockpile is where resources and weapons are stored. The capacity of the stockpile may be increased by researching Engineering and Stockpile Capacity in the Education tab of the research tree. Stockpile Capacity will only increase the space for resources, not weapons. Players must research Armoury Capacity to increase weapon space. The closer the resource buildings are placed to the stockpile, the more productive they will be. The stockpile may be sited and re-sited almost anywhere in the village.

Hocam Engineering geliştirmen gerekiyor kapasitesini arttırmak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Danilo Thann -- 8 Mayıs 2011; 21:12:22 >

• Beyler şu anda surlar bu şekilde, ne yapmalıyım bundan sonrasında? Taş suru ortadaki köyün etrafına mı çekeyim, yoksa age of empires zamanında yaptığımız gibi iki kat sur falan mı çekeyim?

@berkxy

Çeviriyorum;

Stockpile kaynakların ve silahların depolandığı yerdir. Engineering ve education bölümündeki Stockpile Capacity research ağacı ile kapasitesi arttırılabilir. (Oyunu bilmediğim için yanlış olabilir, education bölümünde böyle bir research var mı bilmiyorum)
    Stockpile Capacity sadece kaynaklar için kapasiteyi arttırır, silahlar için değil. Oyuncular silah kapasitesini arttırmak için Armoury Capacity'i research etmelidir. Eğer kaynak binaları stockpile'a daha yakın olurlarsa, daha verimli olurlar.

• Ben fazla malları satıp gelen altınla research puanı satın alıyorum yanlis mı yapıyorum? Su an hic askere abanmadim genelde Scout hızları ve kapasiteleriyle alakalı geliştirmeleri yaptım. Asker olayına ne zaman girmeliyim?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.