Şimdi Ara

Stronghold Kingdoms (DH TOPLAN) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.703
Cevap
15
Favori
132.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

orada en yukarda arrives in 3.30 diyor ya bekle 3.30 dakika gelsin işçiler sonra eski haline geri getir herşeyi birde hovel yap eger kapasite fln yoksa
  • yenen-hazırlanan yemek sayısı yüzünden sadece x2'de tutabiliyorum yoksa yenenlerin sayısı çok fazla oluyor.şunu x4'e çekmenin bir yolu yok mudur?bir de gelen işçileri otomatik yerleştiriyor(hazırda kullanılmayan elma yerleri vs. var) kendimiz yerleştiremiyor muyuz?

edit:bu üstte dediklerini son 10 dakika kala mı yapayım mcgrady?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 7 Mayıs 2011; 23:26:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

yenen-hazırlanan yemek sayısı yüzünden sadece x2'de tutabiliyorum yoksa yenenlerin sayısı çok fazla oluyor.şunu x4'e çekmenin bir yolu yok mudur?bir de gelen işçileri otomatik yerleştiriyor(hazırda kullanılmayan elma yerleri vs. var) kendimiz yerleştiremiyor muyuz?

işletmenin (elma taş odun v.s) üzerine tıkla "Turn this off" a bas o işletme sen açıncaya kadar kapanır ve işcin otomatik oraya gitmez. İşçi arttıkca tüketilen yemekte artar. Bü yüzden dediğim gibi başlangıcta elma tarlaları açıp researchden elmayı geliştirin. Sonra asker-scout için nüfüs yaparken x4 e getirirseniz sorun olmaz.
  • sırasıyla yerleştiritor hangisini önce inşa ettiysen ona gönderir ama misal taş lazım sana ama sen elmayı daha önce inşa ettiysen o inşa ettigin elmaya yani tarlaya tıkla ver turn this off de .Onun dışında bende altını düşürüp yemegi fulleyince x4 oluyor sende nekadar olur bilemem
  • burada food ve altın gün üzerinden heasplanıyor bu yüzden ben nekadar az zaman içinde yaparsak okadar kazancımız olacağını düşünüom onun için normal gold 0 da ve food x1 ken eger 5 dk fln kaldıysa hemen bunu gold -550 (yani en sol) ve food x4 e (yani en saga) cek 1 yada 2 dk kalıo der böylece 2 dk bekler ve 4 işcine kavusursun ben böyle yapıyorum ve şuan 18 işçim var ve bana yetiyorlar.
  • beyler turn this off için saolun iyi oldu oben son 10 dakika kala bir daha yemeği x4 yapacağım,bakalım fazladan işçi gelecek mi.yalnız bu hesabım tam denemelik oldu,köyü silme vb. gibi bir durum var mı yoksa yeni hesap mı açıyoruz?oyunu kavrayayım yeni köyle başlayacağım.sevdim gibi,birden fazla işçi gelmeye başladığı an ve takas yapmaya başladığım an oyun mükemmeleşecekmiş gibi bir his var içimde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcgrady121

burada food ve altın gün üzerinden heasplanıyor bu yüzden ben nekadar az zaman içinde yaparsak okadar kazancımız olacağını düşünüom onun için normal gold 0 da ve food x1 ken eger 5 dk fln kaldıysa hemen bunu gold -550 (yani en sol) ve food x4 e (yani en saga) cek 1 yada 2 dk kalıo der böylece 2 dk bekler ve 4 işcine kavusursun ben böyle yapıyorum ve şuan 18 işçim var ve bana yetiyorlar.

Ayrıca oyunu kapatıcagınız yani ilgilenmiyeceginiz zaman bu şekilde bırakmayın. vergiyi filan arttırıp o şekilde bırakınki siz oyunda değilken altın gelsin. (tabi bu şekilde hazanacagınız honor point düşecektir) o şekilde unutursanız kapasite dolana kadar işciniz gelir ama saatlerce boşa geçmiş olur. Ama bu şekildede fazla honor point kazanıp seviye atlayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xreleave -- 7 Mayıs 2011; 23:38:53 >

• bana çok acil odun lazım ne yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xreleave

quote:

burada food ve altın gün üzerinden heasplanıyor bu yüzden ben nekadar az zaman içinde yaparsak okadar kazancımız olacağını düşünüom onun için normal gold 0 da ve food x1 ken eger 5 dk fln kaldıysa hemen bunu gold -550 (yani en sol) ve food x4 e (yani en saga) cek 1 yada 2 dk kalıo der böylece 2 dk bekler ve 4 işcine kavusursun ben böyle yapıyorum ve şuan 18 işçim var ve bana yetiyorlar.

Ayrıca oyunu kapatıcagınız yani ilgilenmiyeceginiz zaman bu şekilde bırakmayın. vergiyi filan arttırıp o şekilde bırakınki siz oyunda değilken altın gelsin. (tabi bu şekilde hazanacagınız honor point düşecektir) o şekilde unutursanız kapasite dolana kadar işciniz gelir ama saatlerce boşa geçmiş olur. Ama bu şekildede fazla honor point kazanıp seviye atlayabilirsiniz.

ben bu gece yeterince işçiyi kaparım herhalde ondan sonra altını artırırım,research point'e ihtiyacım var iyi oldu söylediğin.4 işçiyi de anladım bu arada saolasınız süpersiniz

@bugra94:uzman değilim ama söyleyeyim kendimce,yeni başladıysan 2 günlük premium'un oluyor,onu kullanıp ard arda oduncu yeri aç.bu arada bir tavsiye,yeri kurmadan önce binanın üstünde sayılar çıkıyor,onlar binayı nereye kurduğuna göre değişiyor.sanırım onlar ne kadar fazla olursa o kadar çok odun gelir,kurduğun yere de iyi bak.ondan sonra burada arkadaşların yazdığı fazladan işçi çağırma yöntemini uygula.

• Norfolk batısı Mundford'dayım mundfordun üstündeki köy benim mechul.
  • Evet beyler ilk scout'umu çıkarttım.
  • Stronghold'u görünce bende sandım Stardust..neyse indirelim oynayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silkroad_Archer

Evet beyler ilk scout'umu çıkarttım.

nasıl yaptın bahseder misin?ben de bir tane işsiz adam var onu scout yapacağım ama nasıl olacak bilmiyorum.
  • Arkadaşlar bu liege lord olayı nedir biri bana böyle bişey önerdi kabul edersem ne gibi bi çıkarım olur?
  • military research'a bas scout olması lazım sonra köyüne bakma menüsünden atlı bi adam var 100 altına scout yapabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

quote:

Orijinalden alıntı: Silkroad_Archer

Evet beyler ilk scout'umu çıkarttım.

nasıl yaptın bahseder misin?ben de bir tane işsiz adam var onu scout yapacağım ama nasıl olacak bilmiyorum.

researchda military de scout adlı geliştirmeyi yapınca 1 tane scout yapma hakkın olur. onu geliştirdikce yapma hakkın artar.
    Ayrıca bu scoutun hızını ve alacagı ganimet kapasitesinide yine researchleri ile arttırabilirsin. Scout geliştirmesini yapınca 1 tane boşta işcin ve 100 altının olması gerekli.
    atlı adam işaretindende scoutu yapıyorsun.

Scout cıkarınca haritada hammadelere gonderebilir, köylere gönderebilirsin. Torba şeklinceki açılmamış hammadelere ilk sen gidersende güzel bir honor point alıyorsun. Ayrıca bandit-wolf lara gönderip ne var ne yok diye bakabilir sonra asker gonderebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xreleave -- 8 Mayıs 2011; 0:25:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: listen

military research'a bas scout olması lazım sonra köyüne bakma menüsünden atlı bi adam var 100 altına scout yapabilirsin

saolasın yaptım@xrelieve:teşekkürler

quote:

Arkadaşlar bu liege lord olayı nedir biri bana böyle bişey önerdi kabul edersem ne gibi bi çıkarım olur?

birisi seni koruman altına alıyor olabilir diye tahmin ediyorum.

edit:gece yatarken altınımın artmasını istiyorum bu yüzden altının orada artıya basacağım,uygun mudur?(az honor point gelmesi önemli değil)bir de bu gelen işçileri ne yapacağız?boş boş bekleyecek hâlleri yok,odun-demir-elma yerleri kursam mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 8 Mayıs 2011; 0:26:14 >

• Great cressingham'ın en solundayım köşede
  • Yeni başlayanlara tavsiyem yiyecek olarak sadece elma ağacı kullanmaları ve olabildiğince geliştirmeye bakın elma üretimini halkı mutlu tutarsanız herşey yolunda gider
  • Bende oynuyorum Köy ismi CoopUq
    ama ne olduğunu tam olarak çözebilmiş degilim yakınlarda biri varsa haber etsin
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.