Şimdi Ara

STSL 10.Hafta | Beşiktaş - Trabzonspor | 5 Kasım | 19.00 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
1
Favori
8.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Quaresmanin hareketi kırmızı evet. Trabzonun kazandığı bir penaltı yok maçta. Efendi olmayan Fener.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene Trabzondan maçı hakemle alanlarin şuan hakem demesi çok komik ya samimiyetsizsiniz kırmızı dedi herkes zaten başka ne vardı bir sürü takdir hakkini trabzona verdi zaten vallahi maçı izlemeyen adamlara algı yapıyorsunuz

• palabıyık emre belezoğlunun itirazlarını sadece seyrederken neredeydiniz.sarı kart bile çıkarmadı aga.

şu açıkki eğer hakemler ince ayar çekerlerse ligin kaderi çabuk değişiyor.

fenere çalınan beleş penaltılar.o beleş penaltılar neden galatasaraya çalınmıyor.????
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jst1907

quote:

Orijinalden alıntı: boun1631

Penaltıya laf edenler dönsün kendi takımlarına baksın. Adam kalçasını çıkarıyor.

Tolgay çıktıktan sonra oyundan tamamen düştük. Aboubakar kaçırmasa 4-5 lik maçtı. Oğuzhan'ın yaptığı da yanlıştı. Cenk gitsin kumda oynasın.

Penaltıyı yorumla, Atibanın çekmesini quaresmanın kırmızısını yorumlama. Efendi Beşiktaş

Penaltiyi yorumlamis zaten

• Doğru mu bilmiyorum ama ligin en çok faul yapılan takımı Beşiktaş diye okumuştum. Beşiktaş'taki sakatlıkların da önemli bir kısmı darbeye bağlı. Durum böyleyken , yok Beşiktaş dandik takım , yok hakem yardımı olmasa 3. olurlar vs. yazmanız oldukça komik. - Avrupa'da yenilgi yüzü görmemiş takım an itibariyle. -

Hakem hatalarından dolayı da rakip takım taraftarlarının saldırması oldukça komik. Daha geçen haftalarda aynı şeyler sizin takımınız için yazılıyordu.

Trabzonsporlulara geçmiş olsun diyorum , pozisyon net kırmızı. Hakem hatasıyla maç kazanmak hoşuma gitmiyor.

Son sözüm de birbirinize sürekli saldırarak ( at gözlükleriyle ) sadece zamanınızı çürüttüğünüz , futbolcular milyon euroları almaya devam ediyor siz de burada birbirinizle laf yarışına girin.
  • Berkæn kullanıcısına yanıt
    Aynen biraz ayağa kalksak yemediğimiz damga kalmıyor kaldıki biz gösterilecek her türlü tepkiyi gösterdik bu köpek hakemlere ama daha ne yapalım bilmiyorum ki yeter artık amacım BJK nin galibiyetini gölgelemek değil ama hakem gölgeledi zaten bi zevkimiz vardı onun da içine ediyorlar her sene...

• Maç zaten ilk yarıda 2-0 olmuş Trabzon değilde hangi takım olursa olsun Arena'da 2-0 'ı çevirmesi çok zor.
    Quaresma atılmalıydı ama biz her türlü bu maçı zaten alacaktık.

Tosic ve Necip'in sakatlığı bizi fena vurmuş gözüktü. Talisca ve Caner de anahtar. Bu oyuncular dönünceye kadar sancılı maçlar bizi bekliyor.
  • quote:

Quaresmanin hareketi kırmızı evet. Trabzonun kazandığı bir penaltı yok maçta. Efendi olmayan Fener.

Bizim kazandığımız bir penaltı yoksa maçta sizin hiç yok...

• 500 defa falan yazdım. Hakem art niyetliydi. BJK bu sezonun şampiyonu eyvallah. Önümüzdeki hafta BJK aleyhine 1-2 karar verirler sizlerde onu söylersiniz. Çok yazdım ama bu maç çok farklı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rigsby

quote:

quote:

Penaltıya laf edenler dönsün kendi takımlarına baksın. Adam kalçasını çıkarıyor.

Tolgay çıktıktan sonra oyundan tamamen düştük. Aboubakar kaçırmasa 4-5 lik maçtı. Oğuzhan'ın yaptığı da yanlıştı. Cenk gitsin kumda oynasın.

Penaltıyı yorumla, Atibanın çekmesini quaresmanın kırmızısını yorumlama. Efendi Beşiktaş

Size Türkçe okuma yazmayı kim öğretiyor gerçekten merak ediyorum ben. 3-4 defa okursan belki ordaki virgülün "ama" kelimesine karşılık geldiğini anlarsın.

• Tebrikler bjk ya

• Yıllardır bu konudan mağdur olan Şenol hocam bakalım sen ne diyeceksin. Eğer ki tek kelime edemezsen sanada yazıklar olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: rider30

Maç zaten ilk yarıda 2-0 olmuş Trabzon değilde hangi takım olursa olsun Arena'da 2-0 'ı çevirmesi çok zor.
    Quaresma atılmalıydı ama biz her türlü bu maçı zaten alacaktık.

Tosic ve Necip'in sakatlığı bizi fena vurmuş gözüktü. Talisca ve Caner de anahtar. Bu oyuncular dönünceye kadar sancılı maçlar bizi bekliyor.

Her türlü nasıl alıyorsun bi anlat merak ettim ikinci yarı ne oynadınız o dakikadan sonra 10 kişi kalsaydınız üstelik de en iyi oyuncunuzdan bahsediyoruz atılması gereken biraz zor alırdınız bu maçı...

• Q7 nin pozisyonu net penaltı, topa müdahale yok, resmen oyuncunun geçişine müdahale var, bunu topu alarak değil rakibi engelleyerek yere düşmesini sağlayarak yapıyor.
  • Trabzonsipor sosyal medyayla bu kadar uğraşacağını takımına baksın Q7 atılsa sanki bizi 4lük 5lik yapacaktı sanki siz bugün tarihi fark almadığınıza şükredin
    Yusufa acil şifalar Q7 bilerek yapmadı bence dediğim gibi atılsada TS bizi yenemezdi

• herkes kendi canı yandımı bağırıyor.

misal karabük kimsenin umurunda değil.adamlar son 5 haftadır doğranıyor neredeyse.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rigsby

quote:

quote:

Size Türkçe okuma yazmayı kim öğretiyor gerçekten merak ediyorum ben. 3-4 defa okursan belki ordaki virgülün "ama" kelimesine karşılık geldiğini anlarsın.

Pardon bilader virgulu gormedim fakat zaten herkes q7ye kirmizi cikmasi gerektigini soyluyor anlamaniz icin daha ne yapmaniz lazim tsnin pozisyonuda bence penalti degil adam kendini direk saldi atiba daha dogru duzgun tutamamis bile q7nin penaltisida penalti adam kalcasini cikartarak 17nin gecmesini engelliyor macta 3 tartisilicak pozisyon var 2 side bence dogru karar o yuzden hakemin bu kadar abartilacagi bir mac oldugunu dusunmuyorum

• Ha birde Trabzonspor taraftarı kadar bile delikanlı olamadınız, itiraz etmesi gereken onlarken nedense FB lisi GS lisi gelmiş burda Trabzonspor'u savunuyor, hele GS taraftarı, siz değil misiniz adamları 7 kişi bırakan hakemizinle galibiyet kutlayan.
  • yalnız metenin trabzonspor istatiği beni kıllandırdı.

http://www.transfermarkt.com.tr/mete-kalkavan/bilanzdetail/schiedsrichter/1217/saison_id/0/heim_gast//verein_id/449/wettbewerb_id//funktion/1/plus/0

8 maç 1 galibiyet 1 beraberlik 6 yenilgi

çoh enteresan
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.