Şimdi Ara

STSL 10.Hafta | Beşiktaş - Trabzonspor | 5 Kasım | 19.00 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
1
Favori
8.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Ağlayın, kudurun" yazıldığına göre artık yorum yapmanın bir manası yok bu konuya. Bu tipler hiç bitmeyecek "ağlayın, kudurun." Yav he he.
  • Forza Ferrari kullanıcısına yanıt
    adam hala hakaret edersem diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boun1631

Penaltıya laf edenler dönsün kendi takımlarına baksın. Adam kalçasını çıkarıyor.

Tolgay çıktıktan sonra oyundan tamamen düştük. Aboubakar kaçırmasa 4-5 lik maçtı. Oğuzhan'ın yaptığı da yanlıştı. Cenk gitsin kumda oynasın.

Penaltıyı yorumla, Atibanın çekmesini quaresmanın kırmızısını yorumlama. Efendi Beşiktaş

• quote:

Orijinalden alıntı: reikideiki

quote:

Orijinalden alıntı: TnesQuare

Çok çok yazık gerçekten. Fb böyle maç alsa bu şekilde aynen bu şekilde utanırdım. Hakem hatalarıyla maç kazanmadı mı? Söylemeye,yazmaya gerek bile yok. Ama bu maçlar çok çok çok farklı. Hata başka,art niyet başka

FB-Braga
    GS-TS
    BJK-TS

bunu diyen fenerli

Daha önceki mesajlarıma bak büyük takımlar hakem hataları ile kazanmıştır kazanmaya da devam edecek. Ama bu maç gibi ben çok çok az maç izledim. Bu maçın içinde hakem hataları yoktu hakemin art niyeti vardı. Arena büyük bir mabeddir hakem etkilenir hata yapar ama bunlar hata değil demek istiyorum. Art niyet.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: North Jon

geçen hafta fb bi penaltı aldı diye (ki o bile tartışılır) bugün ağla yazarak bjkli duruşlarını göstermiş oldular

Konu içinde hakemin hatalı olduğunu söyleyen bir sürü bjk li yorumu var. Fırat aydunusun yönettiği fenerin geçen haftaki maçı veya gs nin Antalya ile oynadığı maç konularına bak bakalım. Kaç tane taraftar hakem hatalı demiş.

• "ağlayın, ağlamayın" bunların cezası 7 gün. Hepsinin screenshotını alıyorum şikayet edip, bakalım kaçı ceza alacak

• Pozisyonu şimdi izledim. Kesinlikle kasıtlı olarak kırmızı çıkarmıyor. Pozisyon hakemin tam önünde gerçekleşiyor.Sadece faul çalsa tamam üstüne sarı kart veriyorsa hakem o pozisyonu görmüş sarı olarak değerlendirmiştir. Yok az gördü yok göremedi diye bir şey yok.

Penaltı pozisyonuna gelecek olursak yine hakemin çok net önünde bir pozisyon ve blokladığını düşünüyor. Kesinlikle penaltı verilecek bir pozisyon değil. En azından yan hakeme danış. Kasıtlı verdiğini düşünüyorum bunun da.

Maçı izlemedim fakat bu kritik pozisyonları görmeyen hakem dinlendirilmesi gerekiyor. Tabi eğer görmediyse(!)
  • algı yapma surda ac önceki mesajları oku sonra gel konus biz siz miyiz cıkıp haksızlığı savunalım trabzonun hakkı yenmiştir ama buraya gelip trolllük yaparsanız agla deriz

• Zombitch kullanıcısına yanıt
    orda sarı bile vermicekti basta sonradan yusuf tepinince farkına vardı hareketin

• an itibariyle futbolseverlerin ruh hali
  • Tosic, Necip, Caner, Talisca gibi önemli eksiklere rağmen bu galibiyet başarıdır. Özellikle savunmada 2.yarıda baya sallandık.

Quaresma'nın hakereti direkt kırmızı kart bence atılmalıydı.
  • TnesQuare kullanıcısına yanıt
    Çok açık ve net biçimde hakemlerle penaltılarla 1 0 la yukarılara çıktığınizi çabuk unuttunuz :D:D:D

• beşiktaşlı mete işini yaptı şaşırılacak bişey yok bunda.
  • zordönem kullanıcısına yanıt
    trabzonun şampiyonlugu calındı birsey olmadı bu macla mı olucak

• burada hepimiz Quaresma'nın pozisyonuna kırmızı diyoruz zaten net kırmızıydı da bunun dışında ne oldu ki bu kadar abarttınız penaltı pozisyonu net penaltı diyemeyiz orası doğru ama bu kadar da abartılacak birşey yok hele bazıları geçen seneki gs-ts maçıyla kıyaslamış şaka mı yapıyosunuz
  • Jst1907 J kullanıcısına yanıt
    Bimere şikayet et knk

• Quaresma nın pozisyonuna penaltı değil diyenler hangi pozisyonu izliyor acaba?

Hakem Q7 ye kırmızı, Oğuzhan a da sarı vermeliydi hataları bunlar.

Ne çabuk unuttunuz geçen sene bu takımla 7 kişi oynadığınızı.

Geçen hafta Topal ın penaltısını Konya maçında Skrtel in elini..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • asiruhh1903 kullanıcısına yanıt

• eee son 2 iç saha maçında ttarenada galatasaray ince ince doğranırken neredeydiniz diye sorarlar adama.

ligin senaryosunu yazanlar ligin kaderini bu haftalarda çiziyorlar.

fener ligden kopacakken 2 haftada lige tutundurdu bir el

aynı şekilde galatasaray zirveye sağlam şekilde ilerleyecekken birileri arkadan çektiler geriye doğru.

senaryo belli aga.

başakşehir beşiktaş ve fener arasında bir yarış hedefleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zordönem

şu maç incelenmeli ama olmaz biliyoruz şikenin allahı var şu maçta eğer trabzon dilim dilim doğrandı mete köpeği tarafından ama nerde yapmazlar 2 gün konuşulur biter.. trabzon şu maçtan sonra ayağa kalmıyorsa müstehak..

Biraz isyan edince terörist damgası yiyoruz biz ne yapalım ? Ülkenin hangi kurumu adaletlide eğlence amaçlı olan bi spordan adalet bekleyelim ?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.