Şimdi Ara

STSL 10. Hafta | Galatasaray - Eskişehirspor | 29 Ekim, 20.45 (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
522
Cevap
0
Favori
7.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sinan çok gamsız, iştahsız oynuyor. Bu şekilde devam ederse süre bulamaz.
  • maç 4-0 dakika 90 artılar 2 kişi rakip ceza sahasında pres yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tom Waits

Takım önüne gelene esiyor artık. Hamzayı herkesten çok eleştiren benim, saygı duyuyorum artık. Lafım yok, bu kadroyla yıllardır bize çektiren es esi dörtledi.
    Deplasmanda da takım böyle olursa, helal olsun derim.

Bir kaç güne yine çıldırtır bizi merak etme ama sene sonuda şampiyon yaparsa şaşırmam değişik bir adam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu bilali 5-6 sene önce alsaydık keşke.
  • Umarım Eskişehir küme düşmez. Çok sevdiğim bi takım taraftarları filan olsun. Gerçekten haketmiyolar bunu
  • Bu sinanda hiçbirşey yok beyler olsaydı geçen hafta önü bomboşken 5 metre arkadan adam önüne geçti aldı topu o an bitti benim için.

• MS | Galatasaray 4-0 Eskişehirspor
  • quote:

Orijinalden alıntı: hagi10best

quote:

Orijinalden alıntı: tutunkolonyasi

quote:

Orijinalden alıntı: hotel california

quote:

Orijinalden alıntı: tutunkolonyasi

quote:

Orijinalden alıntı: hotel california

Denayer ı sevsek tutamayız bu saatten sonra. Çocuk gerçekten çok yetenekli. Gitsin de zaten fazla bu lige.

Felaket tellalligi yapma hocam ya , cecu +denayer cok kral bi tandem olur ne yapalim ne edelim alalim su denayer i , ikinci yari grosskroyz gelcek carole nasil olur bilmiyorum ama defans 4 lumuz yillar sonra cok kaliteli bir hale gelmis olur

Kanka her hafta farklı farklı adamlar gelip bu oyuncuyu izliyor. Ben hala Nasıl bizde oynadığına inanamıyorum Cidden.

Opsiyon mopsiyon koymamismiyiz lanet olsun ya iyi bakin olm belki vardir ya

manchester city genelde bu tarz aşırı yetenekli oyuncuları alıp pişmesi için farklı takımlara kiralar. Bildiğim kadarıyla da galatasarayla bir altyapı sözleşmesi imzaladılar. Yani bu tarz oyuncuları sık sık göreceğiz kadromuzda. Yanlış hatırlamıyorusam 30m euro gibi bir opsiyonu vardı sözleşmede. yani amaçları bize vermek değil pişmesini sağlamak.

vallahimi böyle böyle çok adam gelecekse sıkıntı yok ya , her bırı 1-2 sene oynasa tamam abi yeter de artar boyle bunları pişire pişire kendi oyuncularımızı da daha ıyı geliştirmeyi ogrenırız belki

• Benfica maçı öncesi iyi moral oldu. Umarım Benfica maçı sonrası da böyle güleriz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • olsun beyler bu skor da iyidir. 4-0 olsun bizim olsun.
  • G4L4T4S4R4Y

• Eskişehir gerçekten bitmiş, Ersun hocanın zamanında Eskişehir dediğin zaman zor maç derdik, şimdi ceza sahalarından topu çıkaramayacak hale gelmişler,çok yazık vizyonsuz başkanlarla bu işler yürümüyor, anadolu takımlarını profesyenellerin yönetmesi lazım
  • Hamza Hazamoğlu: Denge dedim dedim inanmadınız.Bakın şimdi ne oldu?
  • fb taraftarı bu sene de şampiyon olacaklar bunlar diyerek , tek para kaynağına hücuma başlamış :D

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar bizle 4 4 4 4 diye dalga geçti. Önce 4. yıldızı taktık. Şimdi de gelene geçene 4 atıyoruz.
  • denayer müthiş. selçuk formunun zirvesinde.takım iyi yolda.poldi takıma alışmaya başladı.olcan kendine gelmişe benziyor.
  • Umutsuz umutluyuz.

• İyiyiz, iyi nazar değmesin. Bir de Benfica'yı yenersek yine, değmeyin keyfimize.
  • Eskişehir dağılmış kadroları gerçekten çok kötü. İsmail istifa eder bu takım düzelmez

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.