Şimdi Ara

STSL 11. Hafta | Rizespor - Galatasaray | 7 Kasım, 20.00 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.075
Cevap
2
Favori
15.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Futbolun F'sini dahi göremiyorum takımızda. Hala bireysel yeteneklerle gol atabilirsek atıyoruz işte. O da her zaman yemiyor işte, özellikle de defans oyuncularının kazmalar topluluğundan oluştuğu dönemlerde...
  • Bence 2. golde Muslera'yı eleştirin. Benim de çok beğendiğim bir isim ama sen nasıl böyle amatörce hata yaparsın anlamıyorum, hayır barajı ayarlıyorsun da hakem seni beklemek zorunda değil görmedin diyelim, hakemin düdüğüne mi duymuyorsun? Bildiğin boş bıraktı kaleyi. Volkan yapsa böyle bir şeyi forumu yıkmışlardı. Muslera'ya toz kondurulmuyor.
  • Mac sonu 5-2

Kalan goller
    Burak
    Umut
    Ibra

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

Orijinalden alıntı: MUTAF

Yasinde vasat.
    Noldu bu cocuga, son maclarda berbat.
    Pili bitti heralde.

Jose ve Yasin'in özgüveni Hamzaoğlu tarafından sıfırlandı maalesef.Yasin birkaç maç oynarsa kendine gelir, Jose ne olur bilemem.

Yasin zaten birkaç maçtır 11 de oynuyor. Gereken şans veriliyor bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buraya güvenip 8de sandım maçı, 7deymiş ya la
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crymone

Bence 2. golde Muslera'yı eleştirin. Benim de çok beğendiğim bir isim ama sen nasıl böyle amatörce hata yaparsın anlamıyorum, hayır barajı ayarlıyorsun da hakem seni beklemek zorunda değil görmedin diyelim, hakemin düdüğüne mi duymuyorsun? Bildiğin boş bıraktı kaleyi. Volkan yapsa böyle bir şeyi forumu yıkmışlardı. Muslera'ya toz kondurulmuyor.

Adam sizi şampiyon yaptı
    Kaç maçınızı kurtardı
    Bırakta bir hata yapsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Fadeout

Güvendiğin oyuncular sakatlanınca böyle patlarsın işte hamza...Yürek yemiş çıkardığı kadroya bak.

Dikine top süren adam yok

Pas arası yapan adam yok

2'li mücadele kazanan adam yok

Bunları yapıp topu doğru oynayan adam hiç yok

Rize deplasmanına bu kadar ofansif çıkılır mı böyle birşey olabilir mi yav...Sneijder rakip kalede topla

buluşması gerekirken kendi kalesinin önünden top çıkarmaya çalışıyor yanındaki vasıfsızlarda topu

kaptırınca kontra yiyoruz bu kadar kör olunur mu bunlar görülmez mi ???

Bizde onların hepsini Atiba yapıyor.

• anee erdal reyiz reklamda oynamış
  • orta sahaya bir adam şart ama 3.değişikliği kullanıp risk alır mı bilemem yasin yada podolskiyi çıkarıp bilali alır forvet arkasına benim umudum yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Rize taş gibi takım ya..

aynen hocam . bizi de zorlamışlardı 1 puanı aldık ama :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MağaraAdam

Bu zemin bu lige yakışmıyor, oyunculara milyonlar harcıyorsunuz adam akıllı çim yapmayı beceremiyorsunuz

STSL 11. Hafta | Rizespor - Galatasaray | 7 Kasım, 20.00

STSL 11. Hafta | Rizespor - Galatasaray | 7 Kasım, 20.00

altındakine bak be halı gibi ya o çim nasıl öyle yapıyorlar helal olsun vallahi

• sen oyuncuları satarsan oyuncularda seni satar hamzaaaaaaaa. iyi oynarken oyuncu kesersen oyuncuda şimdi sorumluluk almaz hamzaaa
  • İkinci yarıda klasik Galatasaray şansının tutacağını düşünüyorum.
  • Şu Hamza ya değişiklik hakkı vermeyin allah aşkına.Geçen sene bas bas bağırdım buralarda bu adam düzgün bir kadro çıkaramıyor,aptal saptal kadro çıkardıktan sonra da berbat değişiklikler yapıyor diye herkes savunuyordu(futbolu bilen bir kaç aklı başında Galatasaraylıyı tenzih ederim)
  • Selçuk düşmanları boyunun ölçüsünü almıştır umarım.

• Bilalsız Gs sıfır . Bir de hamzayı eleştiriyodunuz bilali aldı diye.
  • adam sniejderi ön libero oynatmış hala savunan var. bu ülkede aptallığın bir sınırı ya da sonu yok.
  • maç saatini 20.00 yazarak ilk yarıyı kaçırmama sebep olan arkadaşa teşekkürler
  • Sabri skills

• Selçuk olmadan olmuyor anlaşıldı artık

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.