Şimdi Ara

STSL 13. HAFTA KARŞILAŞMASI | FENERBAHÇE - TRABZONSPOR 30.11.2015 20:00 (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
711
Cevap
0
Favori
9.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NoTingMan

Deplasman taraftarları ne zamandan beri stada alınıyor
    Kafa sağlam olmuş son golden sonra heralde...

abicim ben genel olarak karşılamadan bahsediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

quote:

Orijinalden alıntı: Dhiozy

quote:

Hakemlik bi durum fener takım değil. Heryıl aynı mevzu Beşiktaş katledilip fener lider yapıldı belli bi oyun.

Biraz daha agla devam zevke geldim.

Ne ağlayamam la kim getirdiyse zevke seni Trabzonlular dikkat et Avni akerde seni iyi zevke getirirler..

Devam devam kafasi simdi geliyo ohhh

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadıköy'de hamsi tava da ayrı güzel oluyor canım

• Şekilsiniz ya kullanıcısına yanıt
    Profil kapalı abicim ayakları çekiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şekilsiniz ya kullanıcısına yanıt
    Silah cekilen yere gidermisin sen

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hakemlik bi durum fener takım değil. Heryıl aynı mevzu Beşiktaş katledilip fener lider yapıldı belli bi oyun.

Ne ağlayamam la kim getirdiyse zevke seni Trabzonlular dikkat et Avni akerde seni iyi zevke getirirler..

Kafasını senin bi yerine sokarlar akıllı ol..

Moruk en guzelide ne biliyon mu bi takima koyuyoruz diger 16 takimin kulaklari cinliyorya onun kafasi cok iyi ya. Aglamaya mola ver sonra devam edelim istersen ?

• Trabzonspor nefret ettiriyor kendinden artık, mafyalaşma var sanki takımda. Yenildiklerine sevindim bugün.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya

Ulan o değilde maçı izliyorum 1.50 1.60 boyunda bebeler küfür falan ediyor vurdum kulağının dibine dedim abicim sen hayatında gördün mü ki daha konuşuyosun özür dileriz abi diyorlar muhtemelen burada laga luga yapanlarda yarın okula gidecek çocuk çocuktur herkes eziyor kesiyor ama trabzondaki maçlarda birtane fenerli olmuyor nedense ordada desteklesene aslanım

Şu zihniyeti bitirelim anne tarafı trabzonlu bir 15 sene evvel yazları fındık toplamaya giderdik maç olduğu zaman genelde avrupa maçları olurdu fener formamla izlerdim arada tatsızlık olurdu genelde izlerdim.Şimdi yeğenlerim izleyemiyormuş ufacık beberi yada 10 kişi toplanıp 1-2 karşı takım taraftarına sataşmayı adamlık sanıyorsunuz.-Hayat kısa zaten dert keder dört bir yanımızı sarmış bırakın millet futbolun keyfini çıkarsın ne istiyorsunuz bizde istanbula aynısını size mü yapalım gs bjk fb kavga mı etsin bu mu erkeklik birebirde etek giyenler toplulukta atar yapar olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: eyüp1907

-DOĞOLON KOŞLOR, ŞOMPOYON GOLOTOSOROY.
    -SOROŞONLOR BOBONOZ BOŞOKTOŞ.

Yav he he

•  STSL 13. HAFTA KARŞILAŞMASI | FENERBAHÇE - TRABZONSPOR 30.11.2015 20:00
  • quote:

quote:

quote:

30 yildir sampiyonluk gormemissin 18 yildir kadikoyde galibiyet alamamissin 7 8 yildir gol bile atamamissin aradaki siklet farkini goremeyecek kadar körsün heralde. Medenice mac izlemekten yoksun taraftar toplulugunuz bu ligi haketmiyor. Ptt de basarilar 3. Otopark mafyalari sizi:)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kafasını senin bi yerine sokarlar akıllı ol..

Moruk en guzelide ne biliyon mu bi takima koyuyoruz diger 16 takimin kulaklari cinliyorya onun kafasi cok iyi ya. Aglamaya mola ver sonra devam edelim istersen ?

Adres versene birader

Uzaktan daha cok zevk veriyo yakindan dayanamam doversin beni

• quote:

Orijinalden alıntı: sesenyoung

quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya

Ulan o değilde maçı izliyorum 1.50 1.60 boyunda bebeler küfür falan ediyor vurdum kulağının dibine dedim abicim sen hayatında gördün mü ki daha konuşuyosun özür dileriz abi diyorlar muhtemelen burada laga luga yapanlarda yarın okula gidecek çocuk çocuktur herkes eziyor kesiyor ama trabzondaki maçlarda birtane fenerli olmuyor nedense ordada desteklesene aslanım

Şu zihniyeti bitirelim anne tarafı trabzonlu bir 15 sene evvel yazları fındık toplamaya giderdik maç olduğu zaman genelde avrupa maçları olurdu fener formamla izlerdim arada tatsızlık olurdu genelde izlerdim.Şimdi yeğenlerim izleyemiyormuş ufacık beberi yada 10 kişi toplanıp 1-2 karşı takım taraftarına sataşmayı adamlık sanıyorsunuz.-Hayat kısa zaten dert keder dört bir yanımızı sarmış bırakın millet futbolun keyfini çıkarsın ne istiyorsunuz bizde istanbula aynısını size mü yapalım gs bjk fb kavga mı etsin bu mu erkeklik birebirde etek giyenler toplulukta atar yapar olmuş

Kardeşim doğru söylüyosun 3 günlük dünyada kalp kırmaya değmez herkes adam olsun sportmen duruş sergilesin trabzonda zaten tepki çekmez ama sen istanbulda çatır çutur söversen düşmanlık beslersen trabzondada aynısını yaşarsın. He anne tarafın trabzonluysa trabzon insanı istanbulun lalelerine benzemez yüreklidir merttir hdp binasının olmadığı tek yerin neden trabzon olduğunuda biliyosundur etek falan giymez yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: VuvuzelaTR

quote:

quote:

quote:

30 yildir sampiyonluk gormemissin 18 yildir kadikoyde galibiyet alamamissin 7 8 yildir gol bile atamamissin aradaki siklet farkini goremeyecek kadar körsün heralde. Medenice mac izlemekten yoksun taraftar toplulugunuz bu ligi haketmiyor. Ptt de basarilar 3. Otopark mafyalari sizi:)

La kafan iyimi senin son 4 yılda 3 şampiyonluk gördüm. Anladın sen onu....

• Fernandao iş başında
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VuvuzelaTR

quote:

quote:

quote:

La kafan iyimi senin son 4 yılda 3 şampiyonluk gördüm. Anladın sen onu....

Aa ben seni hamsi sandiydim kedicikmissin halbuki pardon

• ne diyorum N kullanıcısına yanıt
    Fenerbahçe Hukuksal alanda savaş verirken ancak öyle şampiyonluk görürsünüz işte.
    Sizin o pastaya çilekler fln +800M $ borç ile önümüzdeki yillar uefa a gidebileceğinizi mi saniyorsunuz.Şuanki halinize oturunda ağlayin yea
    Haaa daha durun bunlar sizin en iyi zamaniniz
  • Gokhani ilk kez söverken gördüm ya la

• Marinsiz ve amacsiz olarak cik ve cirkeflik cikar. Trabzonuma yakimadi:(:(:(

• Trabzonspor maçının detaylı taktik analizi:https://t.co/xJqqf6d7wn
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.