Şimdi Ara

STSL 13. HAFTA KARŞILAŞMASI | FENERBAHÇE - TRABZONSPOR 30.11.2015 20:00 (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
711
Cevap
0
Favori
9.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GS ye 7 puan fark atmak çooook keyif verici.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tebrikler beyler tek maça ilkyarı maçsonu 0 vermiştim yazık oldu
  • Takınca çok güzel oynuyoruz. Tek sorun rvp nin az gol atmış olması. Rvp biraz daha önde olsa, gol atsa bence bir sorunumuz yok...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben başka maçmı seyrettim
    Diego için sahanın yıldızıydı falan deniyor

Bu diegoyu halı sahada bile kadroya yazmam
    Bu adam kımıl zararlısı resmen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • olum ben 25 puandakini gs sanıyordum. Şimdi tekrar baktım Akhisarmış lan o
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-İ-E_SN

GS ye 7 puan fark atmak çooook keyif verici.

İnşallah 4. Yıldızı sizde kazanirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

quote:

Orijinalden alıntı: Dhiozy

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hakemlik bi durum fener takım değil. Heryıl aynı mevzu Beşiktaş katledilip fener lider yapıldı belli bi oyun.

Biraz daha agla devam zevke geldim.

Ne ağlayamam la kim getirdiyse zevke seni Trabzonlular dikkat et Avni akerde seni iyi zevke getirirler..

Devam devam kafasi simdi geliyo ohhh

Kafasını senin bi yerine sokarlar akıllı ol..

Moruk en guzelide ne biliyon mu bi takima koyuyoruz diger 16 takimin kulaklari cinliyorya onun kafasi cok iyi ya. Aglamaya mola ver sonra devam edelim istersen ?

Adres versene birader

Nesin sen birader verse adresi napıcan gidip adamımı öldürecen altıstü bir futbol 'OYUN' be

Holiganlar zeka seviyesi düşük insanlardır.

Bilimsel araştırma sonucu; adamlar ne kadar haklı dimi sayın maganda :)

• Doğru söylemiş ama abartmış. Sanki kendi dünya yıldızı
  • Van Persie ile ilgili bir kaç şey eklemek istiyorum.
    Kişisel fikrim oynatılmalıdır ve Fernandao'dan daha yararlı bana göre.Neden diye sorarsanız;
    İlk gole bakalım. Van Persie'ye geliyor top solun daki kanat oyuncusu %100 bomboş ve öne koşu yapıyor bıraksa çizgiye kadar inecek.o ona atmıyor içeri dogru pasını veriyor sonra Alper ortası ve Nani tamamlıyor.Emin olun Volkan'ı saymıyorum geri kalan 9 kişi o sol daki kant oyuncusuna atardı. Aynı şekilde sağ tarafta Nani'yi kaçırdıgı, çizgiye indirdiği iki pozisyon var.Diyeceğim odur ki böyle önde baskılı oynayacaksak Van Persie'nin aklı ve paslarına ihtiyacımız var.ki fiziğiyle hava topunda çok etkili olan Fernandaoluk bir top oynamıyoruz.Yerden paslaşarak, paslaşarak ama çoğu zaman bilinçsiz.Ver yandakine ver geridekine sonra Nani'yi ara bişeyler yapsın Alper'i ara depar atsın. Van Persie ilerde şart.
    Van Persie gol atamıyor kabul fakat maçları izlerken şuna dikkat ediyormusunuz; Adamın eli sürekli havada sürekli top istiyor bi yere koşu yapıyor top gitmiyor pozisyon kaybediyor tersde topla buluşuyor yada uygun olmayan pozisyonda.Gomez Gomez diyoruz. Beşiktaş deli top oynuyor ofansif olarak Gomez'e veriyorlar sallıyorum 10 pozisyon adam 8ini kaçırıyor 1-2 atıyor.Van Persie öyle mi? topu topu 2 pozisyon ya görüyo ya görmüyo nasıl gol atsın?Ver Gomez gibi 10 pozisyon izle kaç tane atıyor.Fernandao'nun son iki golüne bakalım çizgiden muz orta hemen hemen aynı iki kafa vuruşu yere çarptırarak.Van Persie'ye dogru hiç muz orta yapıldıgını gören var mı? ben bir tane hatırlıyorum 80 küsür de Atromitos'a attıgı 1-0 kazandıgımız maç :)
    Dönelim Molde maçına.Takım baştan sona deli paslaştı ilerde baskı kurdu vs vs.Bu pas trafiğinde Fernandao'yu hatırlayan var mı?O pas trafiğine Van Persie ve bana göre deha paslarını bir hayal edelim ne olurdu o maç?
    Bu yazdıklarımla Fernandao'yu kötülemiyorum yanlış anlaşılmasın, adam bir şekilde atıyor ama sistemi ufak ufak oturdugunu düşündüğüm takımda Van Persie daha etkili olur görüşündeyim.Bir de niye şut özürlüyüz bir türlü anlamış değilim :)

• RuthlessRiu kullanıcısına yanıt
    RVP 'nin atamadıklarını tartıştığımıza emin misin ?
  • ahmetcankal kullanıcısına yanıt
    Bravo objektif bir yorum. Bir Fener'li olarak oralarda bir yerlerde hala has Karadeniz adamı, Trabzonspor'u gerçekten seven aklı başında birilerinin olduğunu görmek güzel. Umarım yeni bir yönetimle toparlarsınız. Yalnız O Salih'e çok kızgınım... Gencecik ergen çocuğu yumruklayacaktı neredeyse...

Bu arada ''adres versene''ci modellerden hala üretiliyor mu yahu ? ''Bebelerin kulaklarına vurdum'' falan.. Tam mahalle kabadayısı ağızları.
  • Cji kullanıcısına yanıt
    Çok doğru konuşmussun dostum. Bence Fernandao'nun gol atması onunla alakalı değil ama. Neden dersen oyuna sonradan giren forvetimiz gol atıyor bizim. Benim fikrim bu yönde. 10 tane gol attıysak 8 tanesi bu şekilde oldu yanılmıyorsam.

Ayrıca Van Persie top alamadığı için artık farketmişsinizdir adam kendisi top atıyor artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cji

Van Persie ile ilgili bir kaç şey eklemek istiyorum.
    Kişisel fikrim oynatılmalıdır ve Fernandao'dan daha yararlı bana göre.Neden diye sorarsanız;
    İlk gole bakalım. Van Persie'ye geliyor top solun daki kanat oyuncusu %100 bomboş ve öne koşu yapıyor bıraksa çizgiye kadar inecek.o ona atmıyor içeri dogru pasını veriyor sonra Alper ortası ve Nani tamamlıyor.Emin olun Volkan'ı saymıyorum geri kalan 9 kişi o sol daki kant oyuncusuna atardı. Aynı şekilde sağ tarafta Nani'yi kaçırdıgı, çizgiye indirdiği iki pozisyon var.Diyeceğim odur ki böyle önde baskılı oynayacaksak Van Persie'nin aklı ve paslarına ihtiyacımız var.ki fiziğiyle hava topunda çok etkili olan Fernandaoluk bir top oynamıyoruz.Yerden paslaşarak, paslaşarak ama çoğu zaman bilinçsiz.Ver yandakine ver geridekine sonra Nani'yi ara bişeyler yapsın Alper'i ara depar atsın. Van Persie ilerde şart.
    Van Persie gol atamıyor kabul fakat maçları izlerken şuna dikkat ediyormusunuz; Adamın eli sürekli havada sürekli top istiyor bi yere koşu yapıyor top gitmiyor pozisyon kaybediyor tersde topla buluşuyor yada uygun olmayan pozisyonda.Gomez Gomez diyoruz. Beşiktaş deli top oynuyor ofansif olarak Gomez'e veriyorlar sallıyorum 10 pozisyon adam 8ini kaçırıyor 1-2 atıyor.Van Persie öyle mi? topu topu 2 pozisyon ya görüyo ya görmüyo nasıl gol atsın?Ver Gomez gibi 10 pozisyon izle kaç tane atıyor.Fernandao'nun son iki golüne bakalım çizgiden muz orta hemen hemen aynı iki kafa vuruşu yere çarptırarak.Van Persie'ye dogru hiç muz orta yapıldıgını gören var mı? ben bir tane hatırlıyorum 80 küsür de Atromitos'a attıgı 1-0 kazandıgımız maç :)
    Dönelim Molde maçına.Takım baştan sona deli paslaştı ilerde baskı kurdu vs vs.Bu pas trafiğinde Fernandao'yu hatırlayan var mı?O pas trafiğine Van Persie ve bana göre deha paslarını bir hayal edelim ne olurdu o maç?
    Bu yazdıklarımla Fernandao'yu kötülemiyorum yanlış anlaşılmasın, adam bir şekilde atıyor ama sistemi ufak ufak oturdugunu düşündüğüm takımda Van Persie daha etkili olur görüşündeyim.Bir de niye şut özürlüyüz bir türlü anlamış değilim :)

Katılıyorum. Mesela RvP yle Gomez yer değiştirse RvP BJK ye gitse gol sayısı şimdikinden çok daha fazla olurdu.

Bizim takım da ofansif oynamaya başlayınca RvP paslarıyla, oyun zekasıyla vs. çok iyi işler yapabileceğinin sinyalini Mersin maçında vermişti. Bu maçta da güzel işler yaptı. Mesela birisi Diego'ya çok net gollük pas çıkarması. Pozisyon o kadar kolay da değildi. Fernandaonun o pozisyonda tam adrese teslim pası verebileceğini sanmam. Diego kaçırdı orası ayrı tabii

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Rvp için çok kafa patlatmaya gerek yok. Adama doğru düzgün top gitmiyor ki gol atsin bu kadar basit.
    Bi guiza vardı her maç en az 4-5 net pozisyona sokardi takım onu ama o atamazdi , işte guizayi her maç o kadar çok pozisyona sokan orta saha şimdi olsa RVP 13 haftada rahat 17-18 golu gormustu. Yanı işin özeti bir takım gol yediğinde tek sorumlu kaleci değilse , gol atamadığında da tek sorumlu forvet değildir...

• Bu ne lan konuyu liseli ergenler doldurmuş Hala kaldı mı ya adres ver diyenler. Diyelim ki verdi adam, napcan? Bi liselinin önce adres isteyip sonra 360 derece döndüğü bi facebook konuşması vardı birisi atsın şuraya ya.

• Bir üniversite öğrencisi Trabzon'lu ve Trabzonsporlu olarak öncelikle fenerbahçeyi hiç sevmesem de tebrik ederim, sonuçta hak eden taraf onlardı, bizim kendi hatalarımız yüzünden, kötü yönetim yüzünden kaybettiğimiz bir maç daha oldu. Ama buraya bakıyorum da, 99-2000 doğumlu genç 'adamların' konuşma tarzları, hadi onları geçtim yaşlarından ötürü de olgunlaşılması gereken yaşlardaki 'adamların' konuşma tarzları, ülkemizdeki eğitim seviyesinin vehametini çok net gösteriyor. Bir takımı tabi ki canın pahasına da destekleyebilirsin ki ben de öyleyim, kimse sana karışamaz, fakat saygıyı elden bırakamazsın. Şikayet edeyim mesajları dedim de yetişmek mümkün değil, Allah islah etsin, futbolcuların tüm soyağaçlarını öğreneceğimize, biraz da kültür edinmek gerekiyor. Saygılarımla

• Forvetler genelde sadece bitiricidir ama RVP gibi özel forvetler hem yaratıcı hem de bitiricidir o yüzden RVP yi gol sayısı bakımında çok eleştirmeyin bakınız burak yılmaz yıllardır atıyo ama oyuna katkısı olmadığı gibi oyunu baltaladığı için çoğu GS li nerfret ediyor.
  • unallsahinn kullanıcısına yanıt
    Doğru söze ne denirki bu söylediğiniz sözün altına bir fenerbahçeli olarak imzamı atıyorum
    Rakiplerimize aşşağılayıcı saygısızca hitap etmemeliyiz sırf burda değil tüm diğer takım
    Forumlarındada böyle olunmalı o yüzden zaten diğer takım forumlarına bir fenerli olarak
    Yorum yazmaya korkar oldum
    TEŞEKKÜRLER TRABZONLU KARDEŞİM

• Gercekten ilginc bir baslık olmus. Ancak ben sonuca bakarım TEBRİKLER FENERBAHCEM.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.