Şimdi Ara

STSL 14. Hafta | Galatasaray - Bursaspor | 4 Aralık Cuma, 20.00 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
483
Cevap
2
Favori
7.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Patient93

adamlar tek kale top oynuyorlar

Tek kale gibi görünüyor çünkü bizde ortasaha merkezde duran 1 oyuncu belki var belki yok. Pas çevirseler bizim kalede oynuyor gibiler o yüzden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sabri kimsin ki ceÅŸuya kızıyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza h.oğlu : dani alves i sabrinin alternatifi olarak düşündük lakin istediği rakam çok yüksekti
  • Sabri'ye yapılan vefasızlıktan başka bir şey değil.YAZIIIIIKKKKKK
  • beyler bu gs haftaya lige havlu atar gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kule_genclik

Bursa ne cok pozisyon harcadi oyle.

Su futbol aleminde sabri ve krasic bu iki adamin aldığı para beni deli ediyor. Sabrının kanat yol geçen hani gibi . Adam gs formasini giiydigi için bile şanslı bir de üzerine para alıyor.

Bir de Grosskreutz var. 3 ay tatilini yaptı gezdi dolaştı 900.000 Euro parasını alıp gitti.

• Galatasaray ligte top kapma sıralaamasında 16.ymış
  • Rezalet yemin ederim 2 sezonda ne hale düştük ya

• Melo gitmek istedi adam istemese satmazlardı.

İşin sacma tarafi adam gittikten sonra yerine adam alamadi bu aptallar. Ne denizli ne baskasi bu yönetim varken bu takım zor toparlanır.

Bir takıma yeni bir yönetim geldigi zaman asla bunlar kesin gidecek diye dusunmezsin bi bakarsin aziz gibi cikar daha da kalkmaz koltuktan...

Yeni bir hoca gelince de gider diyemezsin bi bakmissin takim her sene iyi gidiyor. Ama hamza hoca geldi benim gibi maclarin hepsini izleyenler o vakitte kesin gider diyordu cunku nasil puanlar alindigi ortada.

Yönetiminde kesinlikle ve kesinlikle sonu hamza hoca gibi olacak bunun kacisi yok yani. Apar topar sutlayacaklar bunlari. Allah takimimizin basina.bir daha boyle yonetim getirmesin ama o bunak liseli mallar varken bizim takimin sonu ortada..

• quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

Orijinalden alıntı: Rudy Fernandez

quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

Orijinalden alıntı: Rudy Fernandez

Üstüne vur vur sonra muslera çok iyi kaleci

Sneijder bitti ona mı sardın.Şu forumda senden kıskanç adam yoktur yeminle.Şampiyon olsak ama ''Muslera olmasa..'' ile başlardın cümlene.

Sneijder sırf adı var diye oynuyo onu geç bi

Semihle selçuk da işin kolayını bulmuş sıkışınca kendilerini yere bırakıyolar hemen faul

Ok.Git başkasına sık palavralarını.

Sneijder abartılan bi oyuncu yazdım niye silindi

Sabriye eşşek emanet etmem adam gsde ilk 11 oynuyo

• Atak yaparken kötü değiliz beceriksiziz. Poldiyi trolleyen Selçuk, 1 metreden kaçıran Burak, Yasinden bazen top öldürmeler... Sebep bunlar

Defansta ise bildiğin kötüyüz şu an, sebebi Sabri + ortasahadan yardım gelmemesi. Bu yüzden top bi o kaleye bi bu kaleye

• 30/01/12 tarihinden "Ünal Aysal : Takımın yarısı beni heyecanlandırmaya başladı.Diğer yarısı heyecanlandırmazsa , yerine heyecanlandıracak oyuncular gelecek."
  • Arkadaş bu neyin kafasıdır transferle bu iş olsaydı nerdeyse her sene Fenerbahçe şampiyon olurdu
    Genelde ligde en pahalı ve kaliteli kadroyu Fenerbahçe kuruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: vesalius

quote:

Orijinalden alıntı: Patient93

adamlar tek kale top oynuyorlar

Tek kale gibi görünüyor çünkü bizde ortasaha merkezde duran 1 oyuncu belki var belki yok. Pas çevirseler bizim kalede oynuyor gibiler o yüzden

hocam illa gollük pozisyon olmasına gerek yok. 5-6 atak yaptılar da emre yeteneksiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pathenon

Arkadaş bu neyin kafasıdır transferle bu iş olsaydı nerdeyse her sene Fenerbahçe şampiyon olurdu
    Genelde ligde en pahalı ve kaliteli kadroyu Fenerbahçe kuruyor

Bazen transfer ile oluyor hocam.

Geçen sene transfer yapmadınız mesela bizimde katkımız ile gs şampiyon oldu.
  • Kayınpeder gsli diye bugün digitürk bağlattım, kesin küfür edecek bana.. Bugün yenin bari

• quote:

Orijinalden alıntı: UnluckyPsycho

Kayınpeder gsli diye bugün digitürk bağlattım, kesin küfür edecek bana.. Bugün yenin bari

Ona bunun sadece bi oyundan ibaret olduğunu söyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

quote:

Orijinalden alıntı: UnluckyPsycho

Kayınpeder gsli diye bugün digitürk bağlattım, kesin küfür edecek bana.. Bugün yenin bari

Ona bunun sadece bi oyundan ibaret olduğunu söyle.

Oyun olduğunu biliyorda heyecanlanıp üzülmesin

• Bursa gol atar diyorlar doğru mu?
  • Bu bursa da gol aticak adam yok bütün pozisyonlri yediler

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.