Şimdi Ara

STSL 15-16 1.Hafta | Mersin İY. - Beşiktaş | 16 Ağustos | 22.00 (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
671
Cevap
1
Favori
11.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Christian Lorenz

Helal olsun beyler iyi maç çıkardınız maç içinde tek bir şey gördüm defans ve kaleci zayıf olduğu için büyük takımlara karşı bu kadar ofansif oynarsanız çok gol yersiniz ama Şenol hoca olduğu sürece mutlaka ona uygun oynatacaktır takımı.

Atabildiğimiz kadar atmamız lazım bu takım her türlü karambolden pozisyondan gol yer orta sahada da velinin eksikliği var pres yapamadık bugün.
  • Abi defans cok kötü cok gol yeriz böyle araya hep top atılıyor ofsaytta da düşürmüyolsr yanında kosuyolar stopper cok iyi degil ayrıca kalecide güven vermiyor yine bruge macındaki gibi 1-2 tane ileri yerden top attı allahtan şansa bize denk geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oğuzhan harikaydı, maşallah diyelim nazar değmesin. Ayağına her gelen topu en iyi şekilde kullandı. Bu sene kondüsyonunu da yükseltirse süper olur.

Anadolu takımlarına bu şekilde oynayıp 3-4 atmamız lazım. Saçma puan kayıpları yaşamayız en azından. Derbilerde ve büyük maçlarda orta sahayı biraz daha dirençli kurarak başlarız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Monster98

Mersin 2-1 yada 3-2 alır

Duyamadim alooooooooo sesin gelmiyooooooo ordamisinnnnn??????

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş konuyu takip edeydin anlardın

• quote:

Orijinalden alıntı: Afyonteam

Bu sene 2 derbi olacak o halde
    Tebrikler Bjk

Aynen

Beşiktaş - ts
    Beşiktaş - gs

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takımın en büyük sorunu yıllardır istikrar. Sezona fena başlamıyoruz ama sonunu getiremiyoruz. Şenol Hocanın bu manada takımda fark yaratacağını düşünüyorum.

Bu seneki en büyük transferimiz Şenol Güneş'tir. Gerisi yalan..

• quote:

Orijinalden alıntı: barut78

quote:

Orijinalden alıntı: eazy e

şu gökhanla olcayın gitmesi lazım bu takımdan

Gecen sezonun en iyisi gokhani bir macta astiniz bu nasil bir zihniyet

bi maçta falan sattığımı nerden çıkardın gökhan anca gölgesine çalım atsın topu öldürmekten başka bi iş Yapmıyo

• Konuya sırf "oğuzhan" yazmaya geldim.

Oğuzhan...

Hadi gideyim ben konusacak bisi yok daha :)

• Maçı kale arkasından seyrettim her ne kadar mersin beklediğim kalitenin baya altında kalsada Beşiktaş'ın hakkını yiyemem gerçekten güzel oynadılar ve hakettiler.

• tosici beğenmedim,önemli maçlarda böyle hatalar yapabilecek bir oyuncuya benziyor.
  • 5-2TAŞ olarak sezona iyi bir başlangıç yaptık. Hücum oynamayı seven bu takımla hücum oynatmayı seven Şenol Güneş uyum sağlayacak gibi. Defans yavaş yavaş oturacaktır.
    Kale bence radikal bir kararla Günay'a teslim edilmeli. Tolga keşke kırmızı görseydi o pozisyonda. Ben bir türlü sevemedim Tolga'yı.
    Oğuzhan mükemmel ötesiydi. Keşke hep böyle kalsa.
    Quresma Töre'yi biraz bozdu gibi geldi. İkinci yarı çıkınca Töre daha etkiliydi.
    Yeteneksiz diye yerden yere vurulan Olcay da özellikle ikinci yarı gayet iyiydi.
    En büyük hastalığımız son dakikalarda yol yeme sıkıntımız kaldığı yerden devam.
    Her şeye rağmen zevkli bir sezon geçireceği mize inanıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cenk atcagi tum golleri ilk maç atmış!!!

Tebrikler bjk!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: SpoonieGee

5 atarız

usta sen ne yaptın ya
  • Lig tv hariç özet izlenecek link verin beyler

• quote:

Orijinalden alıntı: mkaragul40

5-2TAŞ olarak sezona iyi bir başlangıç yaptık. Hücum oynamayı seven bu takımla hücum oynatmayı seven Şenol Güneş uyum sağlayacak gibi. Defans yavaş yavaş oturacaktır.
    Kale bence radikal bir kararla Günay'a teslim edilmeli. Tolga keşke kırmızı görseydi o pozisyonda. Ben bir türlü sevemedim Tolga'yı.
    Oğuzhan mükemmel ötesiydi. Keşke hep böyle kalsa.
    Quresma Töre'yi biraz bozdu gibi geldi. İkinci yarı çıkınca Töre daha etkiliydi.
    Yeteneksiz diye yerden yere vurulan Olcay da özellikle ikinci yarı gayet iyiydi.
    En büyük hastalığımız son dakikalarda yol yeme sıkıntımız kaldığı yerden devam.
    Her şeye rağmen zevkli bir sezon geçireceği mize inanıyorum.

Olcay gayet iyiydi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: hawk1903

Lig tv hariç özet izlenecek link verin beyler

Var mı? :/ wifi olmadan izletmiyor lig tv ne açma ya izleyemiyorum özeti :/

• quote:

Orijinalden alıntı: Nz9

Bir Galatasaraylı olarak tek isteğim bu sezon Beşiktaş şampiyon olsun. Vallahi hiç kimse kusura bakmasın bu takımın hakkının çok yendiğini düşünüyorum, zamanında dost takımdı fenerle şöyle böyle oldular falan %90 medya pompalaması. Bak adamlar tıkır tıkır martin basgeç 5 - 2.

Abi sizde nasıl adamlarsınız yahu.. Fener 4. yıldızı almasın diye, galatasaray iyi oynayanakadar, sıradan tüm lig şampiyon olsun istersiniz. En sinir olduğum tipler. Fenerlilerde aynı. Yok o şampiyon olcagına bu olsun. Yok öyle böyle. Anasını satayım her sene size versinler ligi..

• quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

Orijinalden alıntı: ^^Evo^^

quote:

quote:

quote:

quote:

Mükemmeliz

Yahu nasıl mükemmelsin, adam kaçırıp duruyorsun arkaya.Ofansın ne kadar iyiyse defansın o kadar kötü.

Sanane la.

Hadi kıyıdan kıyıdan.

Sana ne derken?Babanın forumu mu burası?İstediğim yorumu yaparım, adama bak.

Sen hala burada mısın? Hadi kıyıdan ...

Boş beleş alıntı yapıp durma be arkadaş.Yorum yapılması bu kadar zorunuza gidiyorsa girmeyin şu foruma.

Ben şahsen bugüne kadar rakip takım forumlarına girme ihtiyacı hissetmedim. Niye gidip mesela GS forumunda yorum yazma gereği hissedeyim? Bana ne diğerlerinden?

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.