Şimdi Ara

STSL 15-16 1.Hafta | Mersin İY. - Beşiktaş | 16 Ağustos | 22.00 (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
671
Cevap
1
Favori
11.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gökhana laf eden çarpılır. Takımın dinamosu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cenkin hattrick yapması çok iyi oldu, Gomez hem avrupa kupası hemde Beşiktaş için çok çalışması gerektiğini anlamıştır.

Q7 işini yapıyo gereksiz oynamıyo beklesiğimiz q7 buydu.

Orta saha göbek, stoper kaleci transferinden çok daha acil çok daha elzemdir.

Ersanla bu sezon bitmezzzzzzzz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eazy e

şu gökhanla olcayın gitmesi lazım bu takımdan

Gecen sezonun en iyisi gokhani bir macta astiniz bu nasil bir zihniyet

• Bu takım böyle giderse. Hakemler önümüze taş koymazsa eğer "Şampiyon belli, ikinciyi tartışın..."

• quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

Orijinalden alıntı: ^^Evo^^

quote:

quote:

Mükemmeliz

Yahu nasıl mükemmelsin, adam kaçırıp duruyorsun arkaya.Ofansın ne kadar iyiyse defansın o kadar kötü.

Sanane la.

Hadi kıyıdan kıyıdan.

Sana ne derken?Babanın forumu mu burası?İstediğim yorumu yaparım, adama bak.

Sen hala burada mısın? Hadi kıyıdan ...

• Bir Galatasaraylı olarak tek isteğim bu sezon Beşiktaş şampiyon olsun. Vallahi hiç kimse kusura bakmasın bu takımın hakkının çok yendiğini düşünüyorum, zamanında dost takımdı fenerle şöyle böyle oldular falan %90 medya pompalaması. Bak adamlar tıkır tıkır martin basgeç 5 - 2.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naples

Oğuzhan coşacak bu maç

STSL 15-16 1.Hafta | Mersin İY. - Beşiktaş | 16 Ağustos | 22.00

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Oğuzhan coşacak bu maç

STSL 15-16 1.Hafta | Mersin İY. - Beşiktaş | 16 Ağustos | 22.00

Dayı ne yaptın sen

• İlahi Fikret Orman Cenk Tosun'u ateşlemek için Mario Gomez'mi alınır yok birde Diego Costa, Aguero gibi bir adam alsan Cenk kaç atar merak etmiyor değilim yani.

• Gomez yedek kulübesinden bu nasıl takım ya demiştir 2. Forvet hat-trick yapıyor Barcelona' gibi pas yapıyor önüne gelen gol atıyor nereye geldim ben kadroya bari girsek demiştir :))

• quote:

Orijinalden alıntı: potur

5 atariz dengeler bozulur.

Dengeler bozuldu

• Helal olsun beyler iyi maç çıkardınız maç içinde tek bir şey gördüm defans ve kaleci zayıf olduğu için büyük takımlara karşı bu kadar ofansif oynarsanız çok gol yersiniz ama Şenol hoca olduğu sürece mutlaka ona uygun oynatacaktır takımı.

• Valla hocam Gomez girdigi gibi bitirdi maci. Adama ne top attilar ne de pas. Töre belli ayar olmus zaten bir o kaldi top taşıyacak, o da daglara taslara vurdu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Mükemmeliz

Yahu nasıl mükemmelsin, adam kaçırıp duruyorsun arkaya.Ofansın ne kadar iyiyse defansın o kadar kötü.

Sanane la.

Hadi kıyıdan kıyıdan.

Boş beleş alıntı yapıp durma be arkadaş.Yorum yapılması bu kadar zorunuza gidiyorsa girmeyin şu foruma.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Mükemmeliz

Sanane la.

Hadi kıyıdan kıyıdan.

Boş beleş alıntı yapıp durma be arkadaş.Yorum yapılması bu kadar zorunuza gidiyorsa girmeyin şu foruma.

Tatil bitse de kurtulsak senin gibilerden

• Futbolu özledik ve sezon bizim adımıza güzel başladı. Beck ve Tosic'in iyi oynadığını düşünüyorum, Beck tamamen yeni bir ortamda kendini test ediyor anlamaya çalışıyor ona rağmen iyiydi, Tosic her ne kadar lige alışkın olsada daha farklı hedefleri olan bir takım da hata yapmadan oynamaya çalıştı ikinci golde net hatası var ama hem skora hem de yorgunluğa veriyorum.
    Ersan ve Rhodolfo garip bir ikili ve çok büyük bir kumar bu oyun anlayışı için bana sorarsanız, Rhodolfo biraz ağır kaldı , Ersan bildiğimiz gibi zaman zaman kopuyor oyundan.
    Atiba çok iyidi, Quaresma işini yaptı ilk yarı olan pas organizsyonlarının hep içindeydi zaman zaman şut kullanıyor ama bu tarz oyunculara o serbestliği vermek lazım.
    Cenk'te 2-3 yıldır o hep dediğimiz top ceza sahasına girdiğinde noktayı koyacak forvet görüntüsünü çizdi, Gomez'e formayı almak kolay değil dedi.
    Töre'nin zamana ihtiyacı var , ara ara parladı ama oyundan koptuğu anlarda oldu.
    Oğuzhan'a diyecek kelime bulamıyorum, inanılmaz oynadı. Özel bir yeteneği var umarım Şenol Güneş'le uçuşa geçer ve Avrupa' ya gider. Allah, Sosa'ya kolaylık versin formayı kapmakta çok zorlanır bu şekilde oynarsa Oğuzhan
    Güzel bir başlangıç oldu zamanla ve transferlerle takım savunmasının gelişeceğini umuyorum. Başarılar Beşiktaşım...

• Forma rekabeti olunca Olcay bile Bale gibi oynuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezginingünlüğü

Bu Beşiktaş feneri perişan eder

Fenerbahçe Mersin değil unutmamak lazım ama bu sene şampiyonluk mücadelesi FB-BJK arasında geçer diye düşünüyorum Fenerbahçe iyi kadro kurdu kabul etmek lazım ancak takım olmak da önemli.
    Bu arada tebrikler güzel galibiyet.

• Tebrikler beyler. Güzel skor olmuş. Futbolunuzun da iyi olması sevindirici. İnşallah bu sene çekişmeli ve kaliteli maçlarımız olacak gibi...

• quote:

Orijinalden alıntı: SpoonieGee

5 atarız

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.