Şimdi Ara

STSL 15-16 1.Hafta | Mersin İY. - Beşiktaş | 16 Ağustos | 22.00 (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
671
Cevap
1
Favori
11.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gecen sene de ligin en iyi topunu biz oynuyorduk ama gs hakemler sayesinde hep yarista kaldi kirmizi kart gormeden ligi bitirdiler melonun her mac 3 kirmizisi es gecildi bu senede ilk haftadan basladilar hatta duyduguma göre bu sene saray ziyaretini erkene almislar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olcay, cenk ve özellikle oğuzhanın muhteşem oyunu ile kazandık. Ancak gomez e hiç top gelmemesi sinir etti beni

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cok acayip bi takim hazirlik maclari fln boyle degildi kimse bu kdr iyi oyun beklemedi.

Insan degiliz en az 300 gs li intihar etmistir mactan sonra.
  • Herkes niye bilíce laf atmıs onu anlamadım zaten bílíc de her senenın ílk 5 haftasında takımı efsane oynatıyordu ayrıca son. 10 dakika halı saha macı ízlíyormusum gibí oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Śu İsmail Pektemek Ramon Tolga Necip Gibi isimlerden kurtulsak harika.olcak

Ramon diyorsunda tosic çok kötü kötü oynadı bugün tosice bisey olsa adam yok orada

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeanne dArc

Savunma resmen evlere senlik. Avrupa da ve ligde orta ustu takimlar bizi carpar bu savunmayla.

Sürekli Fenerbahçe için söylenen attığı kadar yer sözü daha çok Beşiktaş için geçerli olacakmış gibi duruyor. Çünkü bizim elimizde orta sahada Souza , Topal gibi sağlam kesiciler var, önemli bir hata yapılmadığı zaman rakip yarı sahaya top taşımakta zorlanacak rakip takım fakat şuan beşiktaş için elinde bu kalibrede bir oyuncu yok. Acil transfere ihtiyacınız var Beşiktaş olarak o bölgeye yoksa bu maçdaki gibi defans ile orta saha arasında geniş mesafeler bırakılarak oynanırsa can yakabilir. Yada Şenol Güneş defansı orta sahaya yakın kurmak zorunda kalacak fakat bunun içinde hızlı ayaklara sahip stoperler lazım.Gerçi bizde defansı orta alana yakınlaştırarak oynuyoruz fakat elimizde Souza benzeri oyuncular var.

• Tolga cok sacma hareketler yapiyor dogru ama bugun iyi oynadi kurtarislari yer tutusu iyiydi he ama bence hala kaleci alsak guzel olur tosicde yavas ama bence cok iyi oynadi solda ben cok begendim sondaki top kaybida yorgunluktan o sicakta gercekten kolay degil ama yinede adam bir suru bindirme yapti kaptirilan toplari ileride aldi ersanida begendim bu mac mudaheleleri yerindeydi he ama bemce iyi takimla karsilasincs sorun cikabilir hizli stoper olsa guzel olur ben kisaca bu aksam tum herkesi begendim helal olsun ne zamandir boyle bir besiktas izlemiyordum

• Müthiş bir Beşiktaş izledim, ilk maç ilk konsantrasyon etkisi de olabilir ama uzun süre Barcelona'yı izledim sandım. Çok keyif aldım takımdan helal olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

Herkes niye bilíce laf atmıs onu anlamadım zaten bílíc de her senenın ílk 5 haftasında takımı efsane oynatıyordu ayrıca son. 10 dakika halı saha macı ízlíyormusum gibí oldu

valla skora rağmen o dakkaya kadar iyi bile gitti. hava gerçekten çok sıcak , çok zor futbolcuların işi bu ilk haftalarda
  • Daha orta sahayı Sosa bulayacağız :)
  • Taa q7 nin ilk geldiği sezondan beri güzel başlayıp bozuyoruz. Şu takımla ilgili tek duam inşallah istikrarlı olur.
  • Hocam stoper lazım Ersan yerine eyvallah da önce yabancı bir kaleci alınmalı bu takıma

• quote:

Orijinalden alıntı: student55

En son kim hattrick yapmıştı almeida mıydı 5-2 antalya maçı vay be

Helal olsun cenk helal olsun oğuzhan. Maşallah nazar değmesin

Hattrick olunca skor hep 5-2 bitecek sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: bemanetoglu

Olcay, cenk ve özellikle oğuzhanın muhteşem oyunu ile kazandık. Ancak gomez e hiç top gelmemesi sinir etti beni

Benimde öyle hocam son dakikalarda boşta olduğu bi pozisyon vardı töre ona vermek yerine trübüne göndermese topu adam golle başlangıç yapacaktı.

• O değil sosa bu Ozi'den nasıl forma alacak yav

• şu gökhanla olcayın gitmesi lazım bu takımdan
  • Yalnız kaleciye gerek yok eldekiler yeter diyenlere sesleniyorum..Alın size Tolga !!!

• Allahını seven bu takımın üzerine ortasaha atsın
  • Bende gecen sene emin konusuyordum ama artik temkinli yaklasmak lazim diyorum. İlk haftalar degilde ligin ortalarinda biraz daha belli olur bence artik liderlik belirtileri.

• Tosic hata yapmış olabilir ama ben tosici savunma anlamında çok beğendim. Kesinlikle işini hakkıyla ve mantıkla yapıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.