Şimdi Ara

STSL 15-16 Sezonu 10.Hafta | Beşiktaş - Kasımpaşa| 30 Ekim 2015 | 21:45 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
971
Cevap
2
Favori
12.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şenol hoca işini bilir rahat olun ikinci yarı aksaklığı giderir. Biliç gibi değil ikinci yarıya iki değişiklik ile başlar. Bu maç böyle bitmez 60da sonra düşer kasımpaşa oyundan öyle saldır saldır ileride bas yemez 90 dakika bu ileri de basmaları tam bizlik aslında fakat orta sahamız zayıf kaldı muhtemelen sosa girer oyuna orta kuvettlenir topa daha fazla hakim oluruz. Olcaylık oyun da değil bu oyun kerim gibi hızlı ileri top taşıyacak adam lazım ve her maç dediğim gibi topu hep Gomez ile buluşturmak lazım. At gomeze bak keyfine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rn fazla beraberlik olur cevirebilirsek efsane olur ama necip q17 ile çok zor

• jessie1212 kullanıcısına yanıt
    Hocam ne tapması. Biz cucak i istedik. Bu herif ucuza geliyor virt zirt aldilar. Yazik gunah, adam bomba resmen ya. Herifte teknik var ama kafa yok kafa

• Sosa-Töre ısınıyor, büyük ihtimal ikisi de oyunda
  • Gollerde Tolga nın suçu, adamlar gavura vuru gibi vurdular.
  • Adamlar 2 tane şut attı ikisi de gol! Tolga 2 şutuda beklemiyordu zannedersem. Çünkü ilk golde ayakta dursa topu tutardı ikinci golde ise 1 adım önde olsa sola uçsa topu gene tutardı. 2. gole dikkat edin top sonradan falso alıyor.

Q17 dışında Oğuzhan'ında formda olmadığını düşünüyorum. Son pasları bu maçta atamadığı gibi son 2-3 maçtır bu şekilde oynuyor. Ayrıca Orta alan kopuk gibi. İkinci yarı Q17 çıkar Töre girer, Necip çıkar Sosa girer. Bu şekilde belki Oğuzhan bir parça düzelir ama bu maç için Q17'den umudum yok!
  • Tolganın iki golde de hatası var.
    İlk golde üzerine gelen topu içeri tokatlamış.
    İkinci golde 30 metreden bakmış sadece. Zıpla lan bari zıpla.

• Yorgunluk var takımda belli oluyor. Kasımpaşa da malum çok az gol yiyen bir takım olduğunu belli etti. Bakalım ikinci yarı neler olacak.
  • Hadi başarılar

• Beğenmediğimiz Ersan ı arıyoruz . Milosevic iki golde de hatalı
  • trolleri şikayet edin gençler şikayet edin ceza alsınlar muhattap olmayın!!!!!!!!!

• beck ben vasat değince burda saldırıya uğruyorum adamın bölgesine bakın ısı haritasında gitmemiş bile koşularda bile yok adam beck su ana kadar 1-2 maç eh işte dedirtti bana serdar dan pek artısı yok alman modelı becklerimiz ne zaman ileri çıkıp adam gibi oynar o zaman takım çoşkulu oynar yoksa olcay q17 ne yapsın tek başına kanatta
  • Pitx1 kullanıcısına yanıt
    Oğuzhan'ın nesi var ? 3 sarı kart aldırdı karşıya.

• ne zaman böyle elimize geçen fırsatları kolay tepmeyecez merak ediyorum. Geçen hafta 5 attık hadi atlattık galiba bu süreci derken bu maç böyle geçiyor. Geçen hafta 5 atmamız aldattı hocayı. Yanlış kadro var bugün sahada. Donk gibi bi ön libero varken orda Oğuzhan tek başına bırakılmaz. Yanına Sosa girince bakalım iyi işler bekliyorum.
  • beşiktaşın en zarar transferi kü 17 kesinlikle.takım oyunuyla alakası yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gslicocuk

quote:

Orijinalden alıntı: high speed dirt

"Gün gelecek FEDA diye dalga geçtiğiniz Beşiktaş puan kaybetsin diye dua edeceksiniz"
    Güntekin Onay

Sen inandın mı şimdi bu yazdığına
    Bu Beşiktaşlılara açıyorum ya her sezon ilk haftalarda biz maç kaybetmeyiz biz en iyisiyiz şampiyon olacağız havalarına giriyorlar sezon sonu yine üçüncü oluyorlar

Sen dua etmeye devam et hadi

• EYYY ŞENOL GÜNEŞ SEN KENDİNİ BEŞİKTAŞ TAN BÜYÜK MÜ GÖRÜYORSUN DA TÖRE Yİ OYNATMIYORSUN ! EGOLARININ KURBANI OLMUŞ BU ADAM

• Sırf sarı kartları bile Necip-Quaresma'nın dışarı alınmaları için yeterli, ikisine de hiç güvenmiyorum şahsen, her an yakabilirler bizi.
  • Tolga'nın hatası yoktu bence
  • kalecisi olmıyan veya güven vermeyen bir takımın şampiyon olması mümkün değil
    sezon ortasında yapılacak ilk iş kaleye düzgün bir kaleci almak
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.