Şimdi Ara

STSL 15-16 Sezonu 10.Hafta | Beşiktaş - Kasımpaşa| 30 Ekim 2015 | 21:45 (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
971
Cevap
2
Favori
12.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaş geçen hafta zaten baraj kurulacak ERsan topa vurdu diye sarı kart gösterdi bu kadar futbol cahili hakemler. Al işte bu maça etki etti. Ayrıca bizi Ersana muhtaç bırakanlar utansın.
  • Fener nasıl yendi bu Paşayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne goller kaçırıyoruz arkadaş
  • Olcay slow motion gibi vurdu böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Pabliato

quote:

Orijinalden alıntı: Aegon VI Targaryen

Şu Şenol Güneş iyi teknik direktör valla.Adam ölü Gomez'i terminatör yapmış.Bizimki de paf takım oyuncusu yaptı.

Ne alakası var Allah aşkına yahu sacmaliyorsun iyice. Diğer yorumuna da ithafen bunu diyorum. Bunu dememin şenol hoca ile alakası yok. Şenol hoca en iyi yerli t.d benim gözümde. Ligin en iyi t.DSİ zaten , v.p kim yahu onunla kıyaslamak şenol hocama hakarettir. Sunu anlamiyorsunuz siz ; rvp fiziksel olarak iyi değil, resmen futbolu kafasında bitirmiş. Fizik olmadan futbol oynamak istiyorsa gitsin Katara, mls'ye .orda zorlanır da çok ses etmezler. Gomez böyle bir adamdı zaten, son vuruşları etkili bir adam. Şenol hocanın da etkileri olmuştur tabiki de . gomez kendini bozmadı, rvp kendini bitirmeye devam ediyor bunun hoca ile alakası yok. 2014 dünya kupasında bile yoklari oynadı, attığı fantastik gol ile gündemde kaldı o kadar. Rvp 1.5 senedir cokuste.

Gomez'in fiziği çok mu iyi?

Yapmayın lütfen ya şu Pereira çapsızı yüzünden hiç bir şekilde takım oyunu oynayamıyoruz.Bir kere RvP'nin önüne top atıldığını hatırlamıyorum.Gomez'e aynı pozisyon 5 kere geliyor 3 tane kaçırsa 2 tanesini atıyor.Bizimkine bir kere ya geliyor ya gelmiyor.Kaçırınca da "Emekli, öeeah futbolu bitirmiş kafasında rereröröe"

Çok üzülüyorum şu Persie'nin haline adam bek kovalıyor ya ötesi yok gerçekten.Bu kadar klas bir santrforun bek savunmasına gelmemesi lazım.Pereira istifa.

• quote:

Orijinalden alıntı: Al-Yeleli Arslan

Fener nasıl yendi bu Paşayı

Maçtaydım. Tribünde uyuduk resmen tek pozisyonla kazandık.

• bir kaleci düşünün ki bi maçta iki kurtarış yapsın sonra 3-4 maçi kaybettirsin.

• Berabere kalalım yenılellım su akıcılığı su heyecanı gormeyen anlamayan kördür .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi takımı izlesem Veysel Sarı var
    Ne ayak la bu adam

• defans ve kaleci berbat harika hücümlar atıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

quote:

Orijinalden alıntı: jessie1212

quote:

Cüneyt Çakır 2- 3 Kasımpaşa

kesinlikle hocam. bjk ye o kadar yardım ediyor yinede mağlup :))))

Yenilmez penalti kırmızı kart frikik hiçbiri olmazsa eliyle atar içeri

al bak adam dokunmadı frikik verdii . utanmasa oradan penaltı diyecek yok böyle komedi yaw. bunlar hep bjk son senelerde şampiyon olamıyor çekişme bitmesin diye yapıyorlar . bjk yi kesin şampiyon yapacaklar bu sene hayırlı olsn
  • Olcay = Umutun kanat oynarkenki hali

• Frikik selcugun sevdigi yerden

• Rahat yenilecek bir maçtı görünen o ki. Ama bu durumdan sonra beraberlik de iyi denilebilir. Umarım 0 puan ile dönmeyiz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkmania

quote:

Cüneyt Çakır 2- 3 Kasımpaşa

ulan ille küfür istiyonuz

Kufurluk bir şey yok maçtan sonra izle yorumları 10 kararindan 7 tanesi yanlis hepside bjk yensin diye yapilan hatalar aha tam yazarken cenk atti kendini verdi faulu kabul edin bu sene hakemler bjk için calisacak gecen senede gs forumunda yazmıştım gs şampiyon dedim hakemler gsden -20 yedim ben gördüğümü yazdim baska takimlara haksizlik yapılırken bagiran bjkliler bu maci iyi izlesin

• Beşiktaş yener oynamıştım çok da güveniyordum galibiyete. Yeni yeni aklıma geliyor beşiktaş lan bu
  • mükemmel maç.
  • Olcay böyle kapanan takımlar karşı oynayacağına 10 kişi çıkalım daha iyi.
  • Ya fenere gs a yatanlar bjk abaniyor yeter artik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simon Kjaer

quote:

Orijinalden alıntı: Al-Yeleli Arslan

Fener nasıl yendi bu Paşayı

Maçtaydım. Tribünde uyuduk resmen tek pozisyonla kazandık.

josef atmştı dimi hocam
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.