Şimdi Ara

STSL 15-16 Sezonu 10.Hafta | Beşiktaş - Kasımpaşa| 30 Ekim 2015 | 21:45 (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
971
Cevap
2
Favori
12.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ^^Evo^^

Üşenmedim. 1. sayfadan 16. sayfaya kadar her tahrik içeren hakaret içeren mesajı rapor ettim.

Şahısların üye isimlerini de bir kenara yazdım.

Bakalım merak ediyorum bu kadar art niyetli tahrik içeren hatta şahıslara 3. şahıslara hakaret içeren mesajlara ceza ne olacak.

Hele 3-4 şahıs var ki neler yazdılar neler.

Maça gelince. Çok komik goller yedik. Ersan şart. Milo Pedro ile olmaz bu işler.

Ayrıca tüm takım taraftarları tek yumruk olmuş puan kaybımızı bekliyor. Üzüldüm

Ne cezasi hocam adminler utanmasa tebrik edecekler ben fb macindan sonra iki selpak fotosu attim 15 gun ceza yedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ulan Rıza Çalımbay Beşiktaş'ta o kadar ekmek yedin kaptanlık yaptın şimdi Beşiktaş'a köstek oluyorsun, başka takımlara gelince hemen yatarsın Beşiktaş'a gelince canvar gibi top oynattın adamlarına bide üzülüyorsun. Her maç yenilirsin bize gelince mi şahlanıyorsun.
  • gs lilere laf etmeyin lütfen daha dün olcan korner değil aut dedi hakeme görmediniz mi onlar çok iyiler, hep fair play düşünürler, hiç hatalı gol atmamışlardır, taraftarı çok iyidir ama güne bağlı biraz yani neyse olsun işte iyi günde yanındalar takımlarının bu da bişeydir yani

• Fenerlilere lafim yok da gslilere noluyor sadece denayer ve podolskinin el pozisyonlari dogru yorumlansa bile sampiyonluk yarisindan kopmustunuz hadi kaybolun

• quote:

Orijinalden alıntı: Awendel

BİR TRABZONSPORLU GELİP BURDA NE DERSE HAKLIDIR. O AFAMA HİÇBİŞE DİYEMEM AMA BU SARIŞIN KIZLARIN AĞLAMALARI BENİ KAHKAHALARA BOGUYO LAN

Bunlar daha ne ki hocam ama cevap veremezler ağlar giderler sadece takmamak lazım

• Madem bu senede 3. olacağız bu konuda ne işiniz var? İşiniz gücünüz burda milleti ilkokul çocuğu gibi kışkırtmak. Aynısı bazı Bjk li arkadaşlar için de geçerli.

• artık bu sarışın kardeşler Beşiktaşın aleyhine hata yapılmasına o kadar alışmışlar ki;

Beşiktaş lehine hata olursa -hatta bırakın hatayı hakemler düzgün bile maç yönetse- kuduruyorlar, içler içlerini kemiriyo
  • iyi oldu iyi bizim oyuncuların ayakları yere basar ve basan rakibe karşı ne yaparız araştırmasına girerler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkmania

artık bu sarışın kardeşler Beşiktaşın aleyhine hata yapılmasına o kadar alışmışlar ki;

Beşiktaş lehine hata olursa -hatta bırakın hatayı hakemler düzgün bile maç yönetse- kuduruyorlar, içler içlerini kemiriyo

Sarışın kardeşler iyiymiş :) baldızlarda olabilir bak o ;)
  • Ulan bari tutarlı olun

1 dakka önce "bunlar da kendilerini lig başında şampiyon ilan ediyolar, lig bitince yine 3. olacaklar hahaaa" diyen adam

1 dakka sonra "hakemler Beşiktaşı şampiyon yapacaklar ühühühühü" diyor

1 dakka daha sonra "bizle oynayana kadar lidersiniz" diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: anderscolsefini

quote:

Orijinalden alıntı: Awendel

BİR TRABZONSPORLU GELİP BURDA NE DERSE HAKLIDIR. O AFAMA HİÇBİŞE DİYEMEM AMA BU SARIŞIN KIZLARIN AĞLAMALARI BENİ KAHKAHALARA BOGUYO LAN

Bunlar daha ne ki hocam ama cevap veremezler ağlar giderler sadece takmamak lazım

Aynen öyle. Hak hukuktan bahsediyorlar. 90+6'da gol atarken neredeler? Yanıt yok.

Trabzon deplasmanında net penaltıları var. Soruyorsun yanıt yok.

Elle gol atarlar. Resim atıyorsun kayıplar.

3 haftada net 9 puan aldılar. Bunu kahvedeki adam bile biliyor.

Ama alışmışlar çamur atmaya. Çamur at izi kalsın.

Zora gelince şerefli üçüncülük bla bla bla ...

• KARŞINIZDA O CILIZ TAKIM YOK ARTIK . ŞENOL GÜNEŞ EZE EZE YIKACAK SİZİ BUNU BİLDİĞİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN KUDURDUNUD . ÇILDIRIN ULAN . GARİBAN BİLİCİ YENMEK KOLAYDI

• 15
    bekle bjk
  • Hiç içime sinmedi şu skor. Öylesine komik goller yedik ki.

Yanlış pas tercihleri döndü gol oldu hep. Olcay'ın beceriksizliği, Q7'nin ukala hareketleri nereye getirdi maçı.

3 e 3 yakalıyoruz Q7 efendi çalıma kaçıyor. Atsana sağda adam bom boş. Hop top dönüyor gol.

Pedro'dan Milo'dan stoper falan da olmaz.

Son olarak Tolga iyi dedik hoş dedik, özüne döndü. Ya arkadaş insan 1 top çıkarır
  • Beşiktaşlı arkadaşlarımdan ricam gördüğünüz her kusurlu mesajı şikayet edin diyaloğa girmeyin lütfen (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: junis

Ulan Rıza Çalımbay Beşiktaş'ta o kadar ekmek yedin kaptanlık yaptın şimdi Beşiktaş'a köstek oluyorsun, başka takımlara gelince hemen yatarsın Beşiktaş'a gelince canvar gibi top oynattın adamlarına bide üzülüyorsun. Her maç yenilirsin bize gelince mi şahlanıyorsun.

özeti rıza hocam neden yatmadınız 3 puan lazımdı bize.ayıp ama o kadar bjknin ekmeğini yediniz.
  • Kasimpasa bi tarafini yirtti besiktasi yencem diye simdi 3haftalik yenilgi serisini izle kasimpasadaki kimbilir kac lira prim dediler

• Arkadaş Beşiktaş'ı hakem kurtardı yazmadan önce git bi takımının maçlarını izle.Voleybol mu dersin kendini yere atmalar mı dersin artık bu ne yüzsüzlüktür
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0nime-N0-Kyo

Kasimpasa bi tarafini yirtti besiktasi yencem diye simdi 3haftalik yenilgi serisini izle kasimpasadaki kimbilir kac lira prim dediler

Kesin birilerinin işidir yine Teşvik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha-İtachi

yine beşiktaş yine hakemin hediye ettiği puan.artık ötmezsiniz inşallah "hakemler bizi yiyo yeaa" diye.

sizin lehinize o kadar hata oldu da, aleyhinize yapılınca ötmediniz mi???

artık şunu kafanıza sokun: hakem hatası her zaman oldu ve olacak. fenerlisi de beşiktaşlısı da galatasaraylısı da kendi aleyhine olunca konuşacak, bu hep böyle oldu ve olmaya devam edecek

şunu da anlayın artık: dünya üzerinde hep lehine ya da hep aleyhine hata yapılan hiç bir takım yoktur.

100 kere aleyhinize hata yapılsa 1 kere lehinize yapılınca, artık -senin deyiminle- ötmeyecek misin?
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.