Şimdi Ara

STSL 15-16 Sezonu 10.Hafta | Beşiktaş - Kasımpaşa| 30 Ekim 2015 | 21:45 (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
971
Cevap
2
Favori
12.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu şekliyle bence de sonunu getiremeyiz. Önce veli sonra tolgayın ne durumda döneceği hem uefa hem lig açısından önemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim defans vallahi çok dengesiz. Milosevic yetersiz, Ersan-Rhodolfo sürpriz ikili; ne yapacakları belli olmuyor. Tolga kaç haftadır sergilediği iyi performansı sonlandırdı bu hafta; gerçekten çok kötüydü. Bu maç nazarlık olsun, Şenol Hoca zaten bizden iyi analiz eder bu maçı.

Bu arada madem stoper yok, bari eldekiler hazır tutulmalı, gerçekçi olmak gerekirse bu defans göbeğiyle şampiyonluk zor.
  • Penaltı değil dersem şerefsizin çocuğuyum (yanlış anlama bu pozisyona penaltı değil diyenlere demiyorum ben iki yüzlülük edersem diye diyorum)

• Maç başlamadan necip atiba oğuzhan üçlüsünün hatalı olduğunu paşayı açamayacağını söyledim atiba ozzie sosa oynamalı dedim haklı çıktım bi arkadaş da rhodolfo gol atacak demişti onu da tebrik ediyorum

• arkadaş bu ülkede şu pozisyona penaltı çalınmadı,

https://www.youtube.com/watch?v=Nn9Q8Z-8mME

sizin yaşınız kaç ki, hekemler Beşiktaşa çalışıyo diyosunuz

uzatma dakikalarının gösterilmediği yıllarda, 90+7 lerde arifin atlamalarına hagi baskısıyla orta sahadan penaltı çalan hakemler gördük biz, son haftalarda 1 puan önümüzde şampiyon oldular
    istanbulspor, samsunspor maçları gördük biz gs atana kadar oynatan, atamayınca uyduruk penaltı veren

sondan bir önceki hafta vanspor maçında gole giden topa smaç yapan eli görmeyen sonra da özür dileyen hakem gördük biz, giden şampiyonluğun ardından

yıllarca bir melo izledik. bir maçta ortalama 3 sarı kartla oynaması gereken adamın sezonu kartsız bitirdiğini gördük. ama bir maçta -hele ki İnönüde- Beşiktaşa 5 kırmızı çıktığını gördük,

federasyon asbaşkanının (sonradan federasyon başkanı olan) Beşiktaşa operasyon yapıldı dediğini gördük

100 maç da lehine hata yapsalar geçmişin günahı çıkaramazlar

bu ülkede hakemin Beşiktaşa attığı gol var siz 5 cm lik ofsaytlarla ve durdurup durdurup kare kare baktığınız penaltı pozisyonlarına yuhh nasıl verir diyorsunuz??

parayla, lobiyle şampiyon olan şampiyonluktan edilen takımlar gördük

siz neyin kafasını yaşıyorsunuz?

• Ersan'ın cezalı olduğu bir maç 3 gol birden yedik. Milosevic ayağına gelen fırsatı tepti.
    Şenol güneşin Milosevic'i neden hiç oynatmadığını söyleyenler oluyordu umarım bugün anlamışlardır nedenini.
    Devre arası kaliteli bir stoper+kaleci şart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkmania

arkadaş bu ülkede şu pozisyona penaltı çalınmadı,

uzatma dakikalarının gösterilmediği yıllarda, 90+7 lerde arifin atlamalarına hagi baskısıyla orta sahadan penaltı çalan hakemler gördük biz, son haftalarda 1 puan önümüzde şampiyon oldular
    istanbulspor, samsunspor maçları gördük biz gs atana kadar oynatan, atamayınca uyduruk penaltı veren

sondan bir önceki hafta vanspor maçında gole giden topa smaç yapan eli görmeyen sonra da özür dileyen hakem gördük biz, giden şampiyonluğun ardından

yıllarca bir melo izledik. bir maçta ortalama 3 sarı kartla oynaması gereken adamın sezonu kartsız bitirdiğini gördük. ama bir maçta -hele ki İnönüde- Beşiktaşa 5 kırmızı çıktığını gördük,

federasyon asbaşkanının (sonradan federasyon başkanı olan) Beşiktaşa operasyon yapıldı dediğini gördük

bu ülkede hakemin Beşiktaşa attığı gol var siz 5 cm lik ofsaytlarla ve durdurup durdurup kare kare baktığınız penaltı pozisyonlarına yuhh nasıl verir diyorsunuz??

Buldun çoluk çocuğu atıyorsun, ahmed hassan lı GS BJK maçını gördü bu gözler. Hayatımda gördüğüm en net penaltı olmayan penaltıydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: FührerHitler

BUGÜNDEN SONRA TÜRKİEYEDE FUTBOL VENİM İÇİN BİTMİŞTİR.. KAÇ YILDIR ŞAMPİYON OLAMAYAN TAKIMI ŞAMPİYON YAPICAZ DİYE FENERBAHÇEMİZE ZARAR VERİYORLAR !

ANLARIM BJKYE ÜZÜLÜYONUZ HER SENE 3. OLUYO DİYE AMA EMEK HIRSIZLIĞIYLA ŞAMPİYON YAPAMAZSINIZ. GERÇİ BU SENE ŞEREFSİZ 3. OLUCAKLAR !

Şereften bahsedene bak hele!!

• quote:

BUGÜNDEN SONRA TÜRKİEYEDE FUTBOL VENİM İÇİN BİTMİŞTİR.. KAÇ YILDIR ŞAMPİYON OLAMAYAN TAKIMI ŞAMPİYON YAPICAZ DİYE FENERBAHÇEMİZE ZARAR VERİYORLAR !

ANLARIM BJKYE ÜZÜLÜYONUZ HER SENE 3. OLUYO DİYE AMA EMEK HIRSIZLIĞIYLA ŞAMPİYON YAPAMAZSINIZ. GERÇİ BU SENE ŞEREFSİZ 3. OLUCAKLAR !

• Bu maçta da Trabzon maçı gibi önde basan sert oynatan takıma karşı zorlandık. Necip Atiba defansif göbek baskı altında top çıkaramadı. Buna İsmail kazmasının da etkisi var. Oğuzhan-Sosa ile başlasaydık baskıyı erken atlatabilirdik. Hoca zaten bunu gördü.
    Miloseviç iyi hoş boy var müdahale başarılı ama bir defansın yapmayacağı hataları yaptı. Kafayla topu indiriyor rakibe gidiyor. Tıpkı Töre nin Trabzon maçındaki Erkan a yaptığı asisti gibi.

• zorradam kullanıcısına yanıt
    Ahahaha Fenerli troll hadi ağla nasıl yendik ama
  • Oyuna Milosevic, Necip, İsmail ve Olcay 11 yle başlarsan 1 puanda iyidir dersin. Bu maçın böyle sonuçlanmasının sorumlusu Şenol hoca oldu, herhalde rakibi küçük gördü ki böyle bir kadroyla oyuna başladı. Milosevic uzun zamandır ilk 11 de yer almıyor, hatta forma şansı bile bulamıyorken defans emanet edilmesi büyük saçmalıktı. Sosa, Gökhan gibi oyuncular varkende Necip, İsmail, Olcay gibi oyuncularla başlamak neyin nesi Şenol hoca. Hadi bir tane oyuncuyu kesersin ama üç dört tane oyuncu değişikliği ile sahaya çıkarsan sonuç böyle olur. Kanat ve orta saha oyuncularını değiştirdiğin yetmiyormuş gibi defansı da değiştirmişsin. Neyse olan oldu sağlık olsun diycez artık ama pisipisine 2 puanımız uçtu, halbuki derbiye kadar bu puan farkını koruyabilseydik çok daha iyi olurdu.

Şenol hoca ilk 11 deki kritik değişikşikleri sanırım Lokomotif M. maçı için yaptı ama bu kadar da oyuncu değişikliğine gidilmez.

• BU NE LAN BERABERE KALAN SEVİNİYO

ULAN GS VE BJKLİLER SİZ OLMASANIZ KÜME GÜLÜCEZ BERABERE KALIP SEVİNEN TAKIMLAR BİZ FENERBAHÇELİLERİ TEK BİR ŞEY TATMİN EDER GALİBİYET !

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

quote:

Buldun çoluk çocuğu atıyorsun, ahmed hassan lı GS BJK maçını gördü bu gözler. Hayatımda gördüğüm en net penaltı olmayan penaltıydı.

ulan pozisyon pozisyon yazacaksak çarşaf çarşaf liste olur, doğaçlama aklıma geleni yazdım ben

yoksa hiç tarihte Beşiktaş lehine hata yapılmamış olabilir mi?

ama bahsettiğin maçın hakemine "o adam düdüğünü asacak" diyen bir başkan gördük ve dediğini de yaptırdı. nasıl bir lobiniz varsa artık.

ayrıca ben hiç bir takım için duymadığım lafları Beşiktaş için duydum:

"Ben 30 yıldır futbolun içindeyim, bir takımın hakemlerle yukarı taşındığını çok gördüm ama bir takımın hakemler bu kadar alaşağı edildiğini görmedim"

dedi bir eski hakem ve bunu onaylayan programdaki bir fenerli, bir gsli, bir bjkli yorumcu gördüm ben.

başka programda "Üç büyüklerden en çok hakem hatasına maruz kalmış takım Beşiktaştır" diyen eski hakem gördüm ben.

bunları yorumcular dedi diye değil, bizim hep söyleyip, sizin kabullenemediğinizi tv de Beşiktaşlı olmayan yorumcular da söyledi diye yazıyorum buraya

• quote:

BU NE LAN BERABERE KALAN SEVİNİYO

ULAN GS VE BJKLİLER SİZ OLMASANIZ KÜME GÜLÜCEZ BERABERE KALIP SEVİNEN TAKIMLAR BİZ FENERBAHÇELİLERİ TEK BİR ŞEY TATMİN EDER GALİBİYET !

Birader kahvehane dayılarını geçtin. Git öteye.

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

quote:

O yasinin takla atıp penaltı aldığı pozisyon geldi aklıma sinirlendim yine.
    Elemanı da fazla iplememek lazım onlar Ankaragücüne 8 attık diye çıngar çıkaran adamlar :d

• quote:

Ya olum git FB li misin GS li misin ne olduğun da belli değil. Hangi takımlı olduğun ilgilendirmez ama belliki büyük kuyruk acın var hazmedemiyorsun. Herhalde Fenerli olmalısın ki sizi kendi evinizde Kadıköy'de daha çok yenmiş bir takımız. Git kendi takımlarının ne trü haksızlıklarla maç kazandıklarını, şampiyon olduklarını araştır sonra Beşiktaş'a gel. Herkes biliyor sizin ne mal olduğunuz gelmişsin burda uyduruk hayallerinle iftira atıyorsun. Az bişey adam olun, taraftar olun.

• Bugünlük bu kadar yeter şarj bitti artık.

KADIKÖYDE GÖRÜŞMEK ÜZERE İYİ GECELER RENKSİZLER

• Nike kullanıcısına yanıt
    Her takım yener ve yenilir önemli olan ligin güzel geçmesi

Tüm spor sever insanların maç izlerken zevk alabilmesi onemli olan bu

çünki parayı futbolcular zevkini biz alırız :)))))
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.