Şimdi Ara

STSL 15-16 Sezonu 11.Hafta Bursaspor - Beşiktaş 08 Kasım 2015 | 20.15 (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
659
Cevap
2
Favori
8.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yahu adamlar 90+da gol atmış 1-0 yenmiş yok işte bursaspor karımızdır yok bursaspor bjk nin başaklarıyla oynasın bu ne rezil bir üslüp ne rezil bir taraftarlıktır. Beşiktaşın maçının olduğu gün ( başakşehir) telefon faturamı yatırdım kartalın ordaki bayiye bi çıktım dükkandan maç bitmiş beşiktaşlılar fenere ana avrat bağıra bağıra sövüyo meydanda. Hem maçı fenerle oynamamışsın hem o meydandan kaç tane insan kaç tane küçük cocuk geçiyor bari onu düşün adam akıllı tezahürat yap oda yok. Beşiktaş iyi top oynuyor avrupada yada türkiyede kimi zaman maçı izleyene kafa yedirtir kimi zaman izleyeni çıldırtır ama taraftarın bu rezil olan kısmı bu oyunu izlemeyi haketmiyor bence
  • 11 ziplayan cekirge var mi ? Besiktas takimini gosteris diye transfer yapan, yildiz aldim diye havalara ucan takimlarla karistirmayin. Boyle kiskanclik gormedim gercekten. Neyi cekemiyorsunuz derdiniz nedir ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 sezondur bu Bursa deplasmanları çok dramatik bitiyor yav maçın son bölümünde bir gagalıyoruz yıkılıyor adamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

Ismail macin adami

napcaz sendeki ismail fanatikliğini? beck düşmanlığını?
  • hayda gs'liler gitmiş (yenildiler onun içindir) fb'li dostlar gelmiş....

biz küçük takımız biz at arabacı takımız...

niye geliyorsunuz tamam biriniz barça, diğeriniz madrid...

he ballyız;

he hakem bize çalışıyor;

bizim bölümde işiniz var ? anlamıyorumki...

kral'ların çöpçünün yanına geldiğini gördünüzmü?
     STSL 15-16 Sezonu 11.Hafta Bursaspor - Beşiktaş  08 Kasım 2015 | 20.15

• quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Beşiktaş'ı tebrik ediyorum.
    Ancak bu takıma gönül verenler hakem diye ağlamasın bundan sonra, görüldüğü üzere hakemler sadece aleyhinize çalışmıyor.

Maçın tamamını izledin mi? Hakem diyorsun hemen.

10 numaralı futbolcuları maçı tamamlayabildi. 6 tane arkadan hareket yaptı tek sarı yok.

Aynı şahıs'ın İsmail'e yaptığı hareketi gördün mü? Yanlı lig tv özete bile koymamış. Atıp tutmak kolay ...
  • Adamlar dun 3 sakat verdi 5 dakkada mac kaybettiler bizim sezon basindan beri 2 as oyuncumuz sakat onlar kadar aglamadik hele fb 70 milyon dolar harcadilar 5 tane defans oyunculari bir rodolpho etmez ama hala onlar agliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ancak bu takıma gönül verenler hakem diye ağlamasın bundan sonra, görüldüğü üzere hakemler sadece aleyhinize çalışmıyor.

Bu maçta hakem aleyhimize çalıştı hakeme rağmen aldık maçı josue nin direk kırmızı ile atılması lazımdı. .faullerimiz çalınmadı hiç eline fırsat geçse q7 yi atacakti ama Şenol hoca hakeme fırsat vermedi..

• quresma iyi tekmelemiş Bursa'lıyı, Ersan zaten amerikan futbolu oynuyor ona serbest herşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceroo

quote:

Ismail macin adami

maratonda beck ve ismaile baktılar beck ileri bile çıkmamış adam defansıda vasat ofansıda vasat adamın futbol hayatında 1 tane orta açarak asisti var böle kanat oyuncusumu olur kafanız ya çok iyi yada siz ligimizi halı sahada oynanan oyun sanıyorsunuz bjk nın topcusu olamaz bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: C00Luck

quote:

Orijinalden alıntı: Exvision

Ligde 10 maçta: 3 gol, 5 asist!

3 asisti zaten ilk maçta besiktasin hazırlıksız buldugu mersine karşı yaptı.Anliyacagin boş istatistik.

Ortada oynayan 3 adaminiz bi oguzhan etmez

• Ben ve beşiktaşlılar şimdi nasılız?Bakın videoya ..
    https://www.facebook.com/122276871178724/videos/976298382443231/
  • Josue İsmail'in direk bileğine kayıyor tartışmasız kırmızı kart çıkması gerekiyor bunu gören yok.Beşiktaşlı oyuncular daha topa dokunmadan Bursalılar kendini yere atıyor hakem faul çalıyor.Şu Mete Kalkavan'ı vermeyin büyük maçlara be kardeşim
  • Ya bırakın allah aşkına maçı izlemedinizmi beşiktaşın lehine hangi kararı verdi hakem, josue midir nedir sarı kartı gördükten sonra 2 sarı kartı vardı vermedi.
    Beşiktaşımız her zamanki gibi hakeme karşı kazandı maçı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umix353

quote:

Orijinalden alıntı: remiles01

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: remiles01

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ayhanb53

quote:

Orijinalden alıntı: etihadb

Nasılda seviniyorlar son 20 yılda 2 ŞAMPİYONLUK 2 lan 2

Sizin kadar para harcasaydik şimdi şampiyonlar ligini almıştık, kendiniz çok basariliymis gibi çamur atma. Yazık acıyorum size.

Geçen sene brugge gelince uefa kupasını aldığınız gibi mi?

geçen sene para harcamadık ki kardeş o yüzden alamadık

Para harcadığınız demirören sezonunda aldınız o zaman ben unuttum

demirören hakkındaki düşüncelerin nedir? iyi bir adam mı, iyi bir başkan mı? bunları kendine sor... ya da sorma, kafanı yorma ters teper.

Valla iyi mi kötü mü siz daha iyi bilirsiniz ama transferler yapıldığında inönü tıklım tıklımdı değil mii? Soru mu es geçtin aldınız mı kupa ?_

''iyi günde, kötü günde''

yeni inönü'de de isterse 40 yıl şampiyon olmasın bu takım yine tıklım tıklım dolacak

• quote:

Orijinalden alıntı: BlueTixx

Josue İsmail'in direk bileğine kayıyor tartışmasız kırmızı kart çıkması gerekiyor bunu gören yok.Beşiktaşlı oyuncular daha topa dokunmadan Bursalılar kendini yere atıyor hakem faul çalıyor.Şu Mete Kalkavan'ı vermeyin büyük maçlara be kardeşim

İsmail'e yapılan hareket özette yok. Mail attım şimdi. Zamanında iyi ki kapattırmışım diye

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Senceroo

quote:

Ismail macin adami

maratonda beck ve ismaile baktılar beck ileri bile çıkmamış adam defansıda vasat ofansıda vasat adamın futbol hayatında 1 tane orta açarak asisti var böle kanat oyuncusumu olur kafanız ya çok iyi yada siz ligimizi halı sahada oynanan oyun sanıyorsunuz bjk nın topcusu olamaz bu

sadece bu maçtan bahsetmiyorum. moskova maçı konusunda bile ismaili övmüştün. ne bu fanatiklik? teşkilat mısınız læ şu forumda 2-3 kişi hep 3 numara diye tutturmuş düşman başına böyle sol bek

• quote:

Orijinalden alıntı: ^^Evo^^

quote:

Maçın tamamını izledin mi? Hakem diyorsun hemen.

10 numaralı futbolcuları maçı tamamlayabildi. 6 tane arkadan hareket yaptı tek sarı yok.

Aynı şahıs'ın İsmail'e yaptığı hareketi gördün mü? Yanlı lig tv özete bile koymamış. Atıp tutmak kolay ...

Quresma'nın tekmesi ve Ersan'ın çekmeleri de dahil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih2085

quote:

Orijinalden alıntı: C00Luck

quote:

Orijinalden alıntı: Exvision

Ligde 10 maçta: 3 gol, 5 asist!

3 asisti zaten ilk maçta besiktasin hazırlıksız buldugu mersine karşı yaptı.Anliyacagin boş istatistik.

Ortada oynayan 3 adaminiz bi oguzhan etmez

Hocam niye yanıt veriyorsun ki. Gir bak konya maçı konusuna. Nasıl sövüyorlar orta saha oyuncularına 1 değil 10 değil yüzde sekseni maç sıfır sıfır iken demediğini bırakmadı. Oğuzhanı kıskanıyorlar

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.