Şimdi Ara

STSL 15-16 Sezonu 16. Hafta l Osmanlıspor - Beşiktaş l 21.12.2015 l 20:00 (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.112
Cevap
0
Favori
16.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Freddy03

quote:

Orijinalden alıntı: UnluckyPsycho

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

Liderlik koltuğumuza 23 nisandaki çocuklar gibi geçici olarak oturanlara selam olsun LİDER BEŞİKTAŞ

Kadıköy'e kadar

O gün gelsin ben sizi görecem. Gs lilerin konuştuğu gibi buraları göl yapmayın ama

Ok o gün burdayım

O zaman şimdi kaybol o zaman gel tartışalım. Konuyu kirletme boş yorumlarınla.

23 Nisan esprisi yapan diyor bunu da

Bjkliyle konuşanda kabahat zaten, yorumların yarısı 8-15 yaş

Hadi kayboldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Liderlik koltuğumuza 23 nisandaki çocuklar gibi geçici olarak oturanlara selam olsun LİDER BEŞİKTAŞ

Kadıköy'e kadar

O gün gelsin ben sizi görecem. Gs lilerin konuştuğu gibi buraları göl yapmayın ama

Ok o gün burdayım

Hadi kayboldum

Kardeş,

Sana tek tavsiyem; OKU. Anlama ve görme duyularını daha aktif hale getirerek hayatı daha iyi görürsün.

Birde 23 Nisan şakasını yapan kimmiş iyi bir bak lütfen. Sonrada yukarılarda yaşımla ilgili yorumumu ve konumumu bulabilirsin. Uğraştırma beni. Masterım için sunum hazırlamam gerek.

Arkadaş kimlerle aynı forumda takılıyoruz anlamıyorum. Genel yetenek sınavı koysan çoğu kayıt olamazda işte neyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: FSOCIETY

GOOOOLLLL ZUHAHAHAHAHHAHAHAHA

Şu forumda madara olmaya doymadın. Geçen hafta da derbide çok çığırtkanlık yaptın ama Beşiktaş'ım herkesin haddini bildirir tek tek

• şu leş fener gram hak etmiyor bu ligi
    beşiktaş tolganın yüzünden yiyor sürekli

hep son virajda kaybediyorduk bu sene stadla birlikte
    kafalarına vura vura vura şampiyon oluruz
  • GS liler ve FB liler ikinci yarı derbilerinde de görecez yüzünüzü, yine eze eze yenicez o zaman görüşürüz.
  • Dağılın renkliler
  • Bu osmanlısporu merak ediyorum bakalım. Bu performans ile oynayacaklar mı

Bursa bize ölümüne oynadı. Haftalardır gelen 3 atıyor giden 4
  • Yalnız Sosa'ya maçın başından sonuna kadar sövdüm. Durmadan sövdüm. Öyle 2 gol attı ki her babayiğit atamaz.

Maç sonu yorumları dinledim pişman oldum. Rezil sahada buzda top oynamışlar resmen.

Bazen kötü oynayıp maç kazanmak iyi oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeBron Jamess 23

Hayalim doktor olmaktı, şu anda da tıp okuyorum,rahat ol sen

hangi tıp? ülkede 380 puanla alan tıp fakülteside var? tıp okuyorum demek ile olmuyor o işler
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kadıköy'e kadar

Ok o gün burdayım

Hadi kayboldum

Kardeş,

Sana tek tavsiyem; OKU. Anlama ve görme duyularını daha aktif hale getirerek hayatı daha iyi görürsün.

Birde 23 Nisan şakasını yapan kimmiş iyi bir bak lütfen. Sonrada yukarılarda yaşımla ilgili yorumumu ve konumumu bulabilirsin. Uğraştırma beni. Masterım için sunum hazırlamam gerek.

Arkadaş kimlerle aynı forumda takılıyoruz anlamıyorum. Genel yetenek sınavı koysan çoğu kayıt olamazda işte neyse.

Canım kardeşim kaç yaşındasın ? Biraz sakin ol karşında yaş mevzuysa 36 yaşında birisi var.

Sana küfür etmedik hakaret etmedik

Gençsin benden sana abi tavsiyesi master diploması adam etmiyor 3000 liraya herkes alıyor, 15 yıldır mesleğin içinden biri olarak söylüyorum.

Sakin ol kardeşim, tebrik ederiz iyi geceler

• Tolga her gol yiyişinde sinirlenen Gomeze Olcay
    Boşver abi dalgana bak, çak o zaman CHAk, CHAk, CHAK diyormuş. Gomez'de boş durur mu tabi

Nerde o Mr. Robot çakması eleman gözükmüyor ortalıklarda

• Senceroo kullanıcısına yanıt
    475 le girmiştim

• quote:

Orijinalden alıntı: junis

GS liler ve FB liler ikinci yarı derbilerinde de görecez yüzünüzü, yine eze eze yenicez o zaman görüşürüz.

Bir zahmet şampiyon olun artık 20 senede 2 kere şampiyon olmuş takıma bak yahu daha düne kadar Gs yi 7-8 senedir içerde dışarda yenemiyordunuz şimdi adamlardaki güvene bak

• quote:

Orijinalden alıntı: LeBron Jamess 23

475 le girmiştim

hangi fakülte?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stan Marsh

quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha-İtachi

quote:

Orijinalden alıntı: Stan Marsh

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: maho2306

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nsmsngl
    Şampiyonluk yarınlara kaldiiiii
    Gordunmu fener osmanliiyii

şampiyon mu oldunuz la sanki.hakemle alıştınız 3 puana.Fener bu oyunu bozar bjkyide hakemleride gömecek merak etme.

Gomezin ucan kafasini hatirladinmii

sowun son saniyede sizi yıktığını unuttun mu ? son 10 yılda galibiyet sayılarına bak bakalım

Ondan öncesine de sen bak bakalım. Son 10 yılda bize üstünlük kurdunuz.

metin ali feyyaz dışındaki bütün dönemlerde Fenerbahçe bjknin hep önünde olmuştur bunu sizde biliyorsunuz.daha da cevap vermiyecem ne desem kabullenmeyeceksin çünkü

10 sene önceki maçlara bir bak bakayım kim kimden üstünmüş. Sizin çok övündüğünüz o Kadıköy de 7 sene yenemediniz bizi.

Siz ne zaman kadikoyde yenmissinizde bu havalara giriyon

• quote:

Orijinalden alıntı: mertua35_35

quote:

Orijinalden alıntı: junis

GS liler ve FB liler ikinci yarı derbilerinde de görecez yüzünüzü, yine eze eze yenicez o zaman görüşürüz.

Bir zahmet şampiyon olun artık 20 senede 2 kere şampiyon olmuş takıma bak yahu daha düne kadar Gs yi 7-8 senedir içerde dışarda yenemiyordunuz şimdi adamlardaki güvene bak

Yaylan kendi formuna kırmızı çoraplı

• Hala burdamısınız maç bitti la yendik hade dağılın şimdi. Bu arada Osmanlı'dan gol haberimi var 3-3 mü ibrahimovic mi attı

• Senol gunes hakem islerini denizliye sorun demis

• verilmeyen penaltıya rağmen ve son dakika golü ile kazanmakta pek bi keyifili oluyor yaw..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hotel california

quote:

Orijinalden alıntı: 0110engin

Gs maçından daha zor geçeceğine hiç şüphem yok. Gs den daha fazla zorlar Osmanlı bizi

20 senede 2 defa şampiyon olmuş bir takım FB GS derken besmele çekmeli. Ligin son haftalarında çarpılıyor sonra çok fena.

hayırdır dostum bi hakaret falan mı algıladın mesajdan. ben kendi düşüncemi söyledim. niye illa bi laf söleme çabasına girdinki? ilginç valla.
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.