Şimdi Ara

STSL 15-16 Sezonu 16. Hafta l Osmanlıspor - Beşiktaş l 21.12.2015 l 20:00 (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.112
Cevap
0
Favori
16.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Utanmayıp Gomez Alman değil mi gol atınca Osmanlı'da atmış sayılıyor diyecekler nerdeyse

• quote:

Orijinalden alıntı: antking

Avrupadan elendik. Baskan supriz yapip toreyi athletico madride satabilir devre arasinda. O paraylada stoper ve kaleci takviyesi yapilir. Sene sonuna kadar kanatlar olcay frei quaresma ile dondurulir.

Hocam başkan geçen bir oyuncumuza çok ciddi teklif var dedi.

Sende böyle deyince şimdi, kuşkulandım bak.

Formsuz sakatlıktan çıktı diye oynatmıyor bence Töre'yi.
  • Doktorların dayak yemesi hoşuna gidiyor galiba , guldugune göre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersin96

quote:

Orijinalden alıntı: LeBron Jamess 23

Demin yazdığın mesajda r bir yerine girdi herhalde ,sanırım sen de 3 yasindasin

Hocam siz bilgili birine benziyorsunuz. Bir sorum var. Beşiktaş'ın şampiyonluğu nereye kadar sürüyordu? :D

O değilde vitoru ne zaman kovarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhakkik

quote:

Orijinalden alıntı: Aykan19o3

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Realist-

quote:

Bayern Münih tripli takımın Neuer kalecisi hatalı gol mü yedi ne oldu?

#Gururlan

Gs ye 4. Lük mücadelesinde başarılar 2-1 mario töreeee

Adamlar hala bizi yendi diye seviniyor.

Sevinin ulan sizin de hakkınız 10 maçta 1 kere yeniyorsunuz zaten. Kızmıyorum sevinin

Ha Galatasaray'i ha Osmanli'yi yenmisiz umrumuzda degil sahsen ben bugun Galatasaray galibiyetinden daha cok sevindim daha gergindim mac boyunca
    Bizim lafimiz burnu havada takimini yenilmez oyuncularini yildiz zannedenlere

Yok canım alıntıladığı mesaja bakarsan görürsün ne olduğunu.

Tabi ha Osmanlı ha biz de mi? Nasıl olsa ikisini de senelerde 1 zor yeniyorsunuz.

Ulan ne kadar içinizde kalmışsa 1 haftayı geçti hala oo biz Gs yi yendik.

Küçük takımın küçük taraftarısınız vesselam.

Kardeş bizim içimizde bir şey kalmadı. Bende şahsen Osmanlı maçında daha çok heyecan yaptım gs maçı basit maçtı yani. Ama sizin içinizde birşey kalmış demek ki. 1 hafta önce 2dk bile olsa yenebileceğinizi sandığınız için, Osmanlıdan medet umarak foruma girip laf çakmaya gelmişsin. Şimdi ölçünü aldıysan evine geri dönebilirsin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muratdem88

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Freddy03

quote:

Bu maç hakem tarafından katledildiğini iddia eden Bjkliler "Hakeme rağmen şampiyon olacağız." evresine geçmişlerdir, hayırlı olsun. Sıradaki aşama "Bu lig için fazla şerefliyiz."

Önce bizi indirin koltuktan. Ama koltukta biri varken oturmanız sakıncalıdır.

Kadıköy'e kadar dayanırsanız alırız merak etme.

Cinconlularda öyle diyodu. Bekleyin bekleyin

Biz Galatasaray değiliz. Olimpiyat'ta hakemlerle oturmamış bir takımı zar zor yendiniz. Kadıköy'de görüşeceğiz.

Tmm işte onlar da sizin kafadaydi bak şimdi uefaya gidebilmek için ugrasiyolar

Ben sizinle yaptığımız olimpiyat maçına göre yapıyorum yorumumu. Şuan gelseniz eze eze yeneriz. Eyyamcî hakemler de kurtaramaz bu defa sizi.

Bu mesajı yeni gördüm.

Ne yaparsın ne yaparsın. Eze eze 10 kişi kalmış başakşehir 10 kişi kalmış trabzon geberik gençler. Hep eze eze galibiyet bunlar

İnsan önce bir kendine bakar.

• quote:

Doktorların dayak yemesi hoşuna gidiyor galiba , guldugune göre

Hakeden doktorlar veya her meslekten insan var bu dünyada. Yalnız ısrarcıyım tavsiyelerimi dinle. Üzülürsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stan Marsh

quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha-İtachi

quote:

Orijinalden alıntı: maho2306

quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha-İtachi

quote:

Orijinalden alıntı: nsmsngl
    Şampiyonluk yarınlara kaldiiiii
    Gordunmu fener osmanliiyii

şampiyon mu oldunuz la sanki.hakemle alıştınız 3 puana.Fener bu oyunu bozar bjkyide hakemleride gömecek merak etme.

Gomezin ucan kafasini hatirladinmii

sowun son saniyede sizi yıktığını unuttun mu ? son 10 yılda galibiyet sayılarına bak bakalım

Ondan öncesine de sen bak bakalım. Son 10 yılda bize üstünlük kurdunuz.

metin ali feyyaz dışındaki bütün dönemlerde Fenerbahçe bjknin hep önünde olmuştur bunu sizde biliyorsunuz.daha da cevap vermiyecem ne desem kabullenmeyeceksin çünkü

• Gölcük fabrikası mı kaç senedir Ordasın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mehter marşı sustu

• Klasik sarışınlar.

fener maçında görüşürüz.

10.haftada görüşürüz

galatasaray maçında görüşürüz

kadıköyde görüşürüz

görüşelim gençler
  • Zarışın gardaşlar nerde yav. Daha 2 saat önce burdaydılar. Mehteran susunca canları sıkılıp gittiler mi acaba????

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Siz de dinleyin, r yi çıkarın nerenize girdiyse

Seviyen yerlerde. Fener taraftarının geneli böyle diyemem ama belirli bir yüzdesi böyle seviyede. Ne yaparsın kural koyduramıyoruz böylelerine karşı

Banını yediğinde artık epey bir düşünme vaktin olur kültür seviyen, ahlak seviyen, kapasiten. Bunlar üzerine düşünülmesi gereken şeyler.

• Sancaktepe Ar-Ge deyim hocam. 1.5 sene oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^^Evo^^

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Freddy03

quote:

Bu maç hakem tarafından katledildiğini iddia eden Bjkliler "Hakeme rağmen şampiyon olacağız." evresine geçmişlerdir, hayırlı olsun. Sıradaki aşama "Bu lig için fazla şerefliyiz."

Önce bizi indirin koltuktan. Ama koltukta biri varken oturmanız sakıncalıdır.

Kadıköy'e kadar dayanırsanız alırız merak etme.

Cinconlularda öyle diyodu. Bekleyin bekleyin

Biz Galatasaray değiliz. Olimpiyat'ta hakemlerle oturmamış bir takımı zar zor yendiniz. Kadıköy'de görüşeceğiz.

Tmm işte onlar da sizin kafadaydi bak şimdi uefaya gidebilmek için ugrasiyolar

Ben sizinle yaptığımız olimpiyat maçına göre yapıyorum yorumumu. Şuan gelseniz eze eze yeneriz. Eyyamcî hakemler de kurtaramaz bu defa sizi.

Bu mesajı yeni gördüm.

Ne yaparsın ne yaparsın. Eze eze 10 kişi kalmış başakşehir 10 kişi kalmış trabzon geberik gençler. Hep eze eze galibiyet bunlar

İnsan önce bir kendine bakar.

Gelince görürsünüz nasıl ezeceğimizi. :) Ayrıca Vitor bizim meselemiz. Sizi ilgilendiren bir mevzu değil ki. :D

• quote:

Orijinalden alıntı: FSOCIETY

Sevinin sevinin hakem yardımıyla Kadıköye kadar gelebilirsiniz sadece 2005'den bu yana oldugu gibi size Türkiye'nin en büyük takımını yeniden göstericez az sabır edin. Hakem bu sefer yanınızda olmayacak.

/>
  • bu sene hangi takımı eze eze yendiniz? avrupa'da bile? evet ben de öyle düşünmüştüm.
  • O kadar seviyelisiniz ki , r yerine v yazıp seviyenizi gösteriyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: AristocraticaL*

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aykan19o3

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Realist-

quote:

Bayern Münih tripli takımın Neuer kalecisi hatalı gol mü yedi ne oldu?

#Gururlan

Gs ye 4. Lük mücadelesinde başarılar 2-1 mario töreeee

Adamlar hala bizi yendi diye seviniyor.

Sevinin ulan sizin de hakkınız 10 maçta 1 kere yeniyorsunuz zaten. Kızmıyorum sevinin

Ha Galatasaray'i ha Osmanli'yi yenmisiz umrumuzda degil sahsen ben bugun Galatasaray galibiyetinden daha cok sevindim daha gergindim mac boyunca
    Bizim lafimiz burnu havada takimini yenilmez oyuncularini yildiz zannedenlere

Yok canım alıntıladığı mesaja bakarsan görürsün ne olduğunu.

Tabi ha Osmanlı ha biz de mi? Nasıl olsa ikisini de senelerde 1 zor yeniyorsunuz.

Ulan ne kadar içinizde kalmışsa 1 haftayı geçti hala oo biz Gs yi yendik.

Küçük takımın küçük taraftarısınız vesselam.

Kardeş bizim içimizde bir şey kalmadı. Bende şahsen Osmanlı maçında daha çok heyecan yaptım gs maçı basit maçtı yani. Ama sizin içinizde birşey kalmış demek ki. 1 hafta önce 2dk bile olsa yenebileceğinizi sandığınız için, Osmanlıdan medet umarak foruma girip laf çakmaya gelmişsin. Şimdi ölçünü aldıysan evine geri dönebilirsin.

içinizde son 4 5 senede öyle bi kalmış ki bi hafta sevine bitiremediniz ne diyelim biter herhalde bir gün

Ben laf çakmaya mı gelmişim yoksa sizin egonuzu eleştirmeye mi?

• Osmanlısporlu Bilal Aziz : Benim için %100 penaltı.

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.