Şimdi Ara

STSL 15-16 Sezonu 17. Hafta l Beşiktaş - Konyaspor l 27.12.2015 l 19:00 (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
930
Cevap
0
Favori
11.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kurtay

quote:

Orijinalden alıntı: Versace precious

Gökhan Töre Reina'dan attı golü

Ama Konya'dan çok renkli basına ve renkli takımlara attı

Gökhan Töre ikinci Sergen vakasıdır.Performansının %50 siyle bile oynamıyor.
    Gece hayatından kurtulup kendini disipline etse gücü tekniğiyle dünyanın en iyi takımlarında oynar,hatta o takımın yıldızı olur.
    Yazık...
    Gerçi öyle oynasa bizde durmaz😊

Sergen ile kıyaslanabilecek yetenekte Türk futbolcu olduğunu sanmıyorum :)

• Futbolcular da biz taraftar da resmen açız şampiyonluğa ve beşiktaş bunu en çok hakeden taraf tartışmasız.Fakat 2. yarı arkadaşlar bence kıyamet kopacak şampiyonu futbolcular değil hakemler belirleyecek bakın göreceksiniz. !! Beşiktaş'a yedirmezler bu ligi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trevorax

quote:

Orijinalden alıntı: kurtay

quote:

Orijinalden alıntı: Versace precious

Gökhan Töre Reina'dan attı golü

Ama Konya'dan çok renkli basına ve renkli takımlara attı

Gökhan Töre ikinci Sergen vakasıdır.Performansının %50 siyle bile oynamıyor.
    Gece hayatından kurtulup kendini disipline etse gücü tekniğiyle dünyanın en iyi takımlarında oynar,hatta o takımın yıldızı olur.
    Yazık...
    Gerçi öyle oynasa bizde durmaz😊

Sergen ile kıyaslanabilecek yetenekte Türk futbolcu olduğunu sanmıyorum :)

Ben de aynı şekilde düşünüyorum . Varsa bile o isim gökhan töre değil oğuzhandır .

• quote:

Orijinalden alıntı: webmasterrizmir

Futbolcular da biz taraftar da resmen açız şampiyonluğa ve beşiktaş bunu en çok hakeden taraf tartışmasız.Fakat 2. yarı arkadaşlar bence kıyamet kopacak şampiyonu futbolcular değil hakemler belirleyecek bakın göreceksiniz. !! Beşiktaş'a yedirmezler bu ligi.

Sadece besiktas degil diger takimlara da yapilan degisik kararlar veriliyor. derbide o adamin eline yuzde yuz carpiyor. hakemin gozu onunde yaa. adam el yok diyor. ben anlamiyorum zaten kritik pozisyonlarda kamera yine tekrar gosterecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

quote:

Orijinalden alıntı: webmasterrizmir

Futbolcular da biz taraftar da resmen açız şampiyonluğa ve beşiktaş bunu en çok hakeden taraf tartışmasız.Fakat 2. yarı arkadaşlar bence kıyamet kopacak şampiyonu futbolcular değil hakemler belirleyecek bakın göreceksiniz. !! Beşiktaş'a yedirmezler bu ligi.

Sadece besiktas degil diger takimlara da yapilan degisik kararlar veriliyor. derbide o adamin eline yuzde yuz carpiyor. hakemin gozu onunde yaa. adam el yok diyor. ben anlamiyorum zaten kritik pozisyonlarda kamera yine tekrar gosterecek.

valla kardeş zaten bu ligi türk hakemler yerine yabancı hakemler yönetse emin ol şu an puan durumu çok ama çok farklı olurdu.Hele renkliler çoktan statlarını yakmıştı bile

• .Bora. . kullanıcısına yanıt
    yuh be kardeşim bu nasıl tahmin. helal olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xf

yuh be kardeşim bu nasıl tahmin. helal olsun..

Kerim'i ve Tolga'nın gol yemeyeceğini tahmin edemedim. Yine de fena değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo Nesil

quote:

Orijinalden alıntı: ÇiVi_1907

quote:

Orijinalden alıntı: Neo Nesil

quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Fenerli arkadaslar uefadan elenmemiz ile dalga gecmesinler. niye elendik onlar biliyor. Tolga hata yapti bitti.

lokomotif moskova içerde dışarda bunları eler...

FENERİN BAŞINI YESİNLER ondan sonra bakarız

Bu sezon ciddi rakiplere karsi. (bjk-gs) 2 de 0 cektiniz. Moskova oyle yenilir yutulur bir takim degil yalniz. Ve ajaxa moldeye benzemez... Niasse tek basina bile yeter la size...

Ayrica not aldim. Mactan sonra uplarim..

Noldu knk kac kac bitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kaleye damacana koymuşlar.
  • Sizin maçlarda Niasse oynamadı.
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.