Şimdi Ara

STSL 15-16 Sezonu 17. Hafta l Beşiktaş - Konyaspor l 27.12.2015 l 19:00 (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
930
Cevap
0
Favori
11.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gecen gun balikesire sevgilimin yanına gittim yolda uyumadım Beşiktaş Mars'ları dinleyerek gittim onunla basbasaykende Beşiktaş marşı çalıyordu bizim ki boyle bir ask kimse yerine geçemedi geçemez bu senede şampiyon olacağımıza inanıyorum ve hissediyorum
    Ve bu kadar şerefli bi takımı tuttuğum icin her an gurur duyuyorum 👈🏻

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fantasticoo

Ahmet çakar bjk şampiyon olamayacak diyor. Sebebini 23:41 de açıklayacakmış

Bunlar esrar falan kullaniyorlar

• Biz üç puanımız aldık, üç puan cepte yarın Fenerliler düşünsün artık.
  • Vay arkadaş sizin macın özeti izledim.Resmen futbolu hatırladım.Bizdeki takozların yüzünden futboldan soğudum gram zevk almıyorum. Bu sene bırakmazsam iyidir futbolu

• Bence güzel maçtı. Gomez çok gariban adam be. :D Tebrikler beyler ama şampiyon biz olacağız. Heveslenmeyin.

• Değerli arkadaşlar öncelikle liderliğin keyfini sürmeli ve biz kendi işimize bakmalıyız, boş verin gerideki takımlar ve taraftarlarını.

Bugünkü maç ilk yarı iyi başlamasakta golden sonra takım gerçek kimliğine büründü ve 4-0 lık net bir skor, güzel bir oyun ile ilk yarıyı ve 2015 yılını lider kapattık.

Bu sezona dair genel bir değerlendirme yapmak istiyorum kendimce.
    Sezon başında(hatta son 5 senede her hoca muhabbeti geçtiğinde) Şenol Hocanın gelmesini istiyordum, kısmet bu seneyeymiş.

Bana göre ilk haftalara kıyasla 17.haftaya baktığımızda kişisel gelişim(yani performansının üstüne koyan) yaşayan oyuncular;
    Quaresma, Sosa, İsmail

Kişisel performans anlamında geriye giden oyuncular;
    Gökhan Töre, Oğuzhan, Tosic, Tolga, Olcay

Hep belli bir standartta oynayan oyuncular (çizgisini bozmayanlar)
    Kesinlikle Atiba en başta, sonra Beck, Cenk Tosun, Necip, Ersan

Şenol Hocanın nedenini hiç bir şekilde açıklamadığı ve bana göre açıklayamacağı; hiç oynatmadığı oyuncular;
    Pedro (Yaş 24, geçen sene 37 resmi maç oynamış), Serdar Kurtuluş (Yaş 28, geçen sene 40 resmi maç), Ramon Motta (Yaş 28, geçen sene 40 resmi maç), Günay Güvenç (Yaş 24, geçen sene büyük kısmı ligin sonu ve önemli maçlar olmak üzere 11 resmi maç), Miloseviç (Yaş 23, Beşiktaş'ta 3 resmi maç, ama geçen sene Avrupa U21 şampiyonasında şampiyon olan İsveç'in kaptanı ve en değerli oyuncularından biri)
    Bu futbolcuları gelir gelmez silmek ve ihtiyacın olduğunda bile kullanmamak Şenol Güneş'in bana göre en büyük Hatası, Yanlışı, Eksiğidir.

Futbola gelecek olursak, Bilic'in takımından pek farklı bir oyun görmüyorum. Takımdaşlık ve kolej takımı havası korundu ve üstüne eklemelerle daha sağlam bir hal aldı. Oyuncular 2 senedir yanlış yapa yapa bazı şeyleri öğrendiler ve Şenol Hoca da eksiklerini iyi gösteriyor kanaatindeyim. Bu sene yine Şenol hocanın sayesinde ayakları yer daha sağlam basıyor gibi görünüyor, pek havaya girmemiş gibiler. Ama işler iyi giderken (Bknz. Uefa kupası, namağlup grup lideri iken, 1 maç kaybedip, 3.olup, kupadan elenmek) bir anlık dikkatsizlik maalesef telafisi mümkün olmayan sonuçlar doğuruyor. Bu konuya özellikle 2.yarı dikkat edilmeli, yoksa yine nisanda veririz ligi. Hücum anlamında pek organize olduğumuz söylenemez(ve bu bana göre en büyük artımız), bizim oyuncularımız bile ne yapacağını bilmiyor, her şey spontane o esnada gerçekleşiyor. Ama en azından duran toplar için taktik çalışılsa çok iyi olur. Kornerlerde bırakın gol atmayı tehlike bile yaratamıyoruz.
    Defansta Ersan toparlayıcı rol oynuyor. Rhodolfo bana göre Beşiktaş'ta oynayabilecek bir oyuncu değil. Pozisyon bilgisi, oyun görüşü, oyun kuruşu, sertliği, markajı iyi değil. İlk haftaları hatırlayın, ofsayt çizgisini bozduğu için, adamlarını kaçırdığı için kaç tane kolay gol yedik. (Çoğunda ihale Tolgaya kaldı.) Oraya içerden veya dışardan takviye şart. Kaleci, Tolga kaptanımızdır, kişilik olarak çok iyi insandır ama maalesef 2.5 senedir kazandırdığı 1 veya 2 maç zor sayarken, direk kendi hatasından kaybettirdiği, 15-16 maçı bir kalemde sayarım(2 turnuva ve 1 lig de cabası). Topu oyuna sokuşlarında İstisnasız! bütün toplar rakipte, istatistiği varsa bakmak lazım, ben özellikle dikkat ediyordum, %90 dan fazladır rakibe verdiği top oranı. Onun için Başarı ve istikrar isteniyorsa kaleye takviye şart, hem bugün için hem de ilerisi için (Şu an adı geçenlerden başta Adler o olmazsa Ospina bize ilaç gibi gelecektir.) Tolga da iyi bir 2.kaleci olarak kafamızı rahatlatacaktır.
    2. yarı Veli'nin sakatlığı geçti, devre arası kampını iyi değerlendirirse, 3-4 maç oynadıktan sonra geçen seneye göre %70 performansla bu sene katkı sağlayabilir. (Üstüne çıkmasını beklememek lazım.) Tolgay daha yeni bireysel çalışmalara başladı, bu sebeple devre arası kampında da takımla tam çalışamayacak. Bu sebeple en iyi ihtimalle ligin son 10 maçında 30-45 dk lık katkı beklenebilir kendisinden. Bu söylediklerimin nedeni; Bir futbolcu sezon öncesi kamp dönemini iyi geçirmediği zaman bütün sezonu etkiliyor. Bu futbolcular bırakın iyi geçirmeyi, Veli hiç, Tolgayda son döneminde kampta yoklardı. En azından orta sahada yedeklilik anlamında hocanın elini güçlendireceklerdir. Özellikle Atiba'ya bir şey olması durumunda.
    İnşallah takım 2.yarı da aynı şekilde istekli, zevkli futbolunu devam ettirir ve şampiyonluk kupasını yeni stadımızda kaldırıp, seneye şampiyonlar liginde boy gösterebiliriz.

• Fthaksakal kullanıcısına yanıt
    bu sene de,, derken?
  • Beyaz TV de Ahmet Çakar yine büyük konuştu, taraot falı baktırmış Beşiktaş bu yıl adım gibi emini,m şampiyon olmayacak diyor. :D Sen sonu görecez yine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patient93

bu sene de,, derken?

Geçen senede şampiyon olacağımıza inanıyordu olamadık bu senede inanıyor nolmuş yani olamazmı?

• geçen sene olmuşsunuz gibi yazmış
  • Ahmet çakar geçen senede FB şampiyon olacak demişti. Ciddiye alınmayacak derecede trolluk yapiyor

• BESİKTAS BU SENE SAMPIYON OLUR DIYENLER +

• bu ne yahu bizden çok fbliler yazmış buraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: soylu55

BESİKTAS BU SENE SAMPIYON OLUR DIYENLER +

artıladım kardeş bu şekilde mutlu olun en azından
  • quote:

geçen sene olmuşsunuz gibi yazmış

Sen öle anlamışsın sırf dalga geçmek için ama cevabını aldın sanırsam

• Dniprolu kaleci boyko ve stoper douglas ilr anlasmisiz. Hayirli olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: pckomando

Değerli arkadaşlar öncelikle liderliğin keyfini sürmeli ve biz kendi işimize bakmalıyız, boş verin gerideki takımlar ve taraftarlarını.

Bugünkü maç ilk yarı iyi başlamasakta golden sonra takım gerçek kimliğine büründü ve 4-0 lık net bir skor, güzel bir oyun ile ilk yarıyı ve 2015 yılını lider kapattık.

Bu sezona dair genel bir değerlendirme yapmak istiyorum kendimce.
    Sezon başında(hatta son 5 senede her hoca muhabbeti geçtiğinde) Şenol Hocanın gelmesini istiyordum, kısmet bu seneyeymiş.

Bana göre ilk haftalara kıyasla 17.haftaya baktığımızda kişisel gelişim(yani performansının üstüne koyan) yaşayan oyuncular;
    Quaresma, Sosa, İsmail

Kişisel performans anlamında geriye giden oyuncular;
    Gökhan Töre, Oğuzhan, Tosic, Tolga, Olcay

Hep belli bir standartta oynayan oyuncular (çizgisini bozmayanlar)
    Kesinlikle Atiba en başta, sonra Beck, Cenk Tosun, Necip, Ersan

Şenol Hocanın nedenini hiç bir şekilde açıklamadığı ve bana göre açıklayamacağı; hiç oynatmadığı oyuncular;
    Pedro (Yaş 24, geçen sene 37 resmi maç oynamış), Serdar Kurtuluş (Yaş 28, geçen sene 40 resmi maç), Ramon Motta (Yaş 28, geçen sene 40 resmi maç), Günay Güvenç (Yaş 24, geçen sene büyük kısmı ligin sonu ve önemli maçlar olmak üzere 11 resmi maç), Miloseviç (Yaş 23, Beşiktaş'ta 3 resmi maç, ama geçen sene Avrupa U21 şampiyonasında şampiyon olan İsveç'in kaptanı ve en değerli oyuncularından biri)
    Bu futbolcuları gelir gelmez silmek ve ihtiyacın olduğunda bile kullanmamak Şenol Güneş'in bana göre en büyük Hatası, Yanlışı, Eksiğidir.

Futbola gelecek olursak, Bilic'in takımından pek farklı bir oyun görmüyorum. Takımdaşlık ve kolej takımı havası korundu ve üstüne eklemelerle daha sağlam bir hal aldı. Oyuncular 2 senedir yanlış yapa yapa bazı şeyleri öğrendiler ve Şenol Hoca da eksiklerini iyi gösteriyor kanaatindeyim. Bu sene yine Şenol hocanın sayesinde ayakları yer daha sağlam basıyor gibi görünüyor, pek havaya girmemiş gibiler. Ama işler iyi giderken (Bknz. Uefa kupası, namağlup grup lideri iken, 1 maç kaybedip, 3.olup, kupadan elenmek) bir anlık dikkatsizlik maalesef telafisi mümkün olmayan sonuçlar doğuruyor. Bu konuya özellikle 2.yarı dikkat edilmeli, yoksa yine nisanda veririz ligi. Hücum anlamında pek organize olduğumuz söylenemez(ve bu bana göre en büyük artımız), bizim oyuncularımız bile ne yapacağını bilmiyor, her şey spontane o esnada gerçekleşiyor. Ama en azından duran toplar için taktik çalışılsa çok iyi olur. Kornerlerde bırakın gol atmayı tehlike bile yaratamıyoruz.
    Defansta Ersan toparlayıcı rol oynuyor. Rhodolfo bana göre Beşiktaş'ta oynayabilecek bir oyuncu değil. Pozisyon bilgisi, oyun görüşü, oyun kuruşu, sertliği, markajı iyi değil. İlk haftaları hatırlayın, ofsayt çizgisini bozduğu için, adamlarını kaçırdığı için kaç tane kolay gol yedik. (Çoğunda ihale Tolgaya kaldı.) Oraya içerden veya dışardan takviye şart. Kaleci, Tolga kaptanımızdır, kişilik olarak çok iyi insandır ama maalesef 2.5 senedir kazandırdığı 1 veya 2 maç zor sayarken, direk kendi hatasından kaybettirdiği, 15-16 maçı bir kalemde sayarım(2 turnuva ve 1 lig de cabası). Topu oyuna sokuşlarında İstisnasız! bütün toplar rakipte, istatistiği varsa bakmak lazım, ben özellikle dikkat ediyordum, %90 dan fazladır rakibe verdiği top oranı. Onun için Başarı ve istikrar isteniyorsa kaleye takviye şart, hem bugün için hem de ilerisi için (Şu an adı geçenlerden başta Adler o olmazsa Ospina bize ilaç gibi gelecektir.) Tolga da iyi bir 2.kaleci olarak kafamızı rahatlatacaktır.
    2. yarı Veli'nin sakatlığı geçti, devre arası kampını iyi değerlendirirse, 3-4 maç oynadıktan sonra geçen seneye göre %70 performansla bu sene katkı sağlayabilir. (Üstüne çıkmasını beklememek lazım.) Tolgay daha yeni bireysel çalışmalara başladı, bu sebeple devre arası kampında da takımla tam çalışamayacak. Bu sebeple en iyi ihtimalle ligin son 10 maçında 30-45 dk lık katkı beklenebilir kendisinden. Bu söylediklerimin nedeni; Bir futbolcu sezon öncesi kamp dönemini iyi geçirmediği zaman bütün sezonu etkiliyor. Bu futbolcular bırakın iyi geçirmeyi, Veli hiç, Tolgayda son döneminde kampta yoklardı. En azından orta sahada yedeklilik anlamında hocanın elini güçlendireceklerdir. Özellikle Atiba'ya bir şey olması durumunda.
    İnşallah takım 2.yarı da aynı şekilde istekli, zevkli futbolunu devam ettirir ve şampiyonluk kupasını yeni stadımızda kaldırıp, seneye şampiyonlar liginde boy gösterebiliriz.

oğuzhan daha napsın hocam

• O kulübün duvarları içinde barınan bi laz uşağı oldugu surece matematiksel olarak kesinlesmeden sevinmeyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaray yarıştan koptu ama onlar kendi yönetimleriyle problem yaşıyorlar.Ama fenerbahçeyle daha kafa kafaya giderken laf sokmamak lazım.Onlarında büyük şansı var her ne kadar oynadıkları futbol soru işareti olsada.Biz laf sokmasak eminim çoğu fenerli arkadaş burda bize laf sokacağına oynanan futbolu övecektir.Unutmayalım biz beşiktaşlıyız ve burda ergenler yüzünden antipatik olnamamız lazım ve rakibe saygı göstermeliyiz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: soylu55

BESİKTAS BU SENE SAMPIYON OLUR DIYENLER +

artıladım kardeş bu şekilde mutlu olun en azından

YALAN SÖYLEME RAKİP FORUMDA + VEREMEZSİN
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.