Şimdi Ara

STSL 15-16 Sezonu 17. Hafta l Beşiktaş - Konyaspor l 27.12.2015 l 19:00 (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
930
Cevap
0
Favori
11.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fener aglama duvarına hoş geldiniz. Aglayın la sabaha kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patient93

mektep sokak dediği de leventmiş he tam bebe yuvası bu kadar yeter karnıma ağrı girdi gülmekten

Çok aglayınca sinirin bozulur sonra böyle bi anda gülme gelir korkucak bisey yok sakin ol. Hadi simdi sütünü iç sonra yataga

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vespucci

quote:

Orijinalden alıntı: Freddy03

quote:

Orijinalden alıntı: Vespucci

Forumdaki besiktaslilarin yas ortalamasi 13 galiba.

Sen kaç yaşındasın?

Sacma sacma laflar edip dalga gectigini sanacak kadar kucuk degilim. O devirleri geceli cok oldu. Ama forumdaki besiktaslilarin genelinde boyle bir hava var. Daha olgunluk surecini tamamlayamamislar.

hocam alayı küçük burda yalandan yazıyorlar bize de eğlence çıkıyor işte. yazdıklarını okuyup gülüyoruz da sıktı her şeyin dozu var. mektep sokakmış semt kültürüymüş cart curt çok ''adam'' var görüşülecek de uğraşamıyor işte insan

Adres istiyosun adres veriyorum madem gelmeye yüreğin yok delikanli zaten degilsin niye kolpa yapiyosun o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: Filinta21

Trtsporda bile adamlar diyor bjk sanki başka bi ligde top oynuyor diye

Özür dilerim arkadaşlar trt spordaki adamlar diyosa iş bitmiştir kusra bakmayın hepinize hayırlı geceler dilerim
  • Kayseriden 1 puanı yaka paça kurtaran takım taraftarı gelmiş şu futbola bk atabiliyor. Alkışla geç tatava yapmanın kime faydası var

• ROUGE44 R kullanıcısına yanıt
    yok hocam niye ağlıyım. gs şamp. olsa üzülürüm ama beşiktaşı önemsemiyorum. buraya da herkes yerini bilsin diye gelip bazı gerçekleri yazıyorum buradaki arkadşlar kaldıramıyor :) neyse benden bu kadar yeter bu kadar eğlence.
  • Kıpkırmızı formalarla sahaya çıkan adamlar bize renkli diyor ya en komiği de o ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wiuo

Ya renkli arkadaşlar madem sezon sonu 3. olacağız, madem en iyi sizsiniz neden saatlerdir Beşiktaş konusunda ağlıyorsunuz

esmer arkadaş anlamıyorsunuz ki. ağlıyoruz sanıyorsunuz ama gerçek farklı.
  • Gs derbisine kadar burada durmadan bize laf söyleyen Gs liler ortadan kayboldu merak etmeyin sene sonu sizde kaybolacaksınız fenerliler şimdilik konuşun şerefli 3. diye son gülen iyi gülecek
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wiuo

Ya renkli arkadaşlar madem sezon sonu 3. olacağız, madem en iyi sizsiniz neden saatlerdir Beşiktaş konusunda ağlıyorsunuz

esmer arkadaş anlamıyorsunuz ki. ağlıyoruz sanıyorsunuz ama gerçek farklı.

Ne acaba o gerçek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orlando DeJoseph

quote:

Orijinalden alıntı: aytac001

quote:

quote:

Yok arkadaş bu fenerliler neyi çekemiyor ben biliyorum. Adamlar 70 milyon euro harcamış. Sen 7milyon harcamışsın. Adamlar atmış 25 gol sen atmışsın 41 gol. Sen almışsın 41 puan rakibin yarın bir yerinide yırtsa 2. olacak. Tabi ben de olsam sinir olurum. Kardeşim bizimle değil kendi takımınızla uğraşın. Resmen oyun olarak hem gs den hem fb den üstünüz. Kıskanmayın çalışın sizinde olur. Ha diyorsanız ki kendi takımımızın maçlarından zevk almıyoruz o yüzden sizin maçları izliyoruz orası ayrı. Gelin Beşiktaş lı olun bu zevki hep birlikte alalım. Bu kadar acı çekmenize gerek yok.

Avrupada gördük oyununuzu.
    1-1 1-1 1-1 3-1

Kupayı aldınızda bizim mi haberimiz yok? Ayrıca bak aynı takımlara karşı oynadık siz 25 gol biz 41. Eşit şartlarda fark ortada. Ha şimdi çıkıpta ne eşit şartı hakemler falan dersiniz siz. Çünkü siz fb liler için hakemler sizi tutunca iyi adil maç yönetince kötü.

Kaç gol yediniz? Ölü takımlara o kadar gol atmak kolay. Avrupada kaç gol attın? Ne bu sizdeki havalar anlamıyorum. Bu sene hakem lobisinin beşiktaşa çalıştığı da net. Yukarıda maç maç yazdığım mesaj var. Neyi inkar ediyorsunuz. Hakem lobisi size çalışsa da biz şampiyon olacağız zaten fazla gidemezsiniz siz böyle.

Bana kupayı mı aldın demişsin sen en son ne zaman kupa aldın

İade edilen kupa var bide

Yav tamam canım tamam gülüm sensin. Hatta biz barcelona olsak bile siz daha iyisiniz. Ama bu gece cha cha!

• quote:

mektep sokak dediği de leventmiş he tam bebe yuvası bu kadar yeter karnıma ağrı girdi gülmekten

Bak bu foto sana kapak olsun ayrica levent olsa ne farkeder sen benden adrws istedim verdim ama erkek olmadigin icin hayatinin her doneminde kolpa olduğun için hala isi komiklige vuruyorsun
     STSL 15-16 Sezonu 17. Hafta l Beşiktaş - Konyaspor l 27.12.2015 l 19:00

• quote:

Kıpkırmızı formalarla sahaya çıkan adamlar bize renkli diyor ya en komiği de o ya.

aynı performansı fenerbahçe maçında da sergilersin umarım . Saatlerdir konuda gereksiz mesajlarını gördükçe gülüyor insanlar pekte umursayan yok nasıl ceza almadın gerçekten merak ediyorum . Senin gibilerine ''AĞLA'' yazdğımızda uzaklaştırmayı alıyoruz sabahtan beri dolaylı yoldan milleti tahrik eden boş boş konuşan adamlar rahat rahat mesaj yazıyor olaya bak
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yok arkadaş bu fenerliler neyi çekemiyor ben biliyorum. Adamlar 70 milyon euro harcamış. Sen 7milyon harcamışsın. Adamlar atmış 25 gol sen atmışsın 41 gol. Sen almışsın 41 puan rakibin yarın bir yerinide yırtsa 2. olacak. Tabi ben de olsam sinir olurum. Kardeşim bizimle değil kendi takımınızla uğraşın. Resmen oyun olarak hem gs den hem fb den üstünüz. Kıskanmayın çalışın sizinde olur. Ha diyorsanız ki kendi takımımızın maçlarından zevk almıyoruz o yüzden sizin maçları izliyoruz orası ayrı. Gelin Beşiktaş lı olun bu zevki hep birlikte alalım. Bu kadar acı çekmenize gerek yok.

Avrupada gördük oyununuzu.
    1-1 1-1 1-1 3-1

Kupayı aldınızda bizim mi haberimiz yok? Ayrıca bak aynı takımlara karşı oynadık siz 25 gol biz 41. Eşit şartlarda fark ortada. Ha şimdi çıkıpta ne eşit şartı hakemler falan dersiniz siz. Çünkü siz fb liler için hakemler sizi tutunca iyi adil maç yönetince kötü.

Kaç gol yediniz? Ölü takımlara o kadar gol atmak kolay. Avrupada kaç gol attın? Ne bu sizdeki havalar anlamıyorum. Bu sene hakem lobisinin beşiktaşa çalıştığı da net. Yukarıda maç maç yazdığım mesaj var. Neyi inkar ediyorsunuz. Hakem lobisi size çalışsa da biz şampiyon olacağız zaten fazla gidemezsiniz siz böyle.

Bana kupayı mı aldın demişsin sen en son ne zaman kupa aldın

İade edilen kupa var bide

hocam adamlar kupayı geri verdiler, futbolcularına yöneticilerine sahip çıkamadılar. biz de bu arkadaşlara laf anlatmaya çalışıyoruz ohoo.

• quote:

Kıpkırmızı formalarla sahaya çıkan adamlar bize renkli diyor ya en komiği de o ya.

Armamizda ki Türk bayrağının kırmızısı o
    Fenerbahçe cumhuriyeti vatandaşı sen bilmezsin gerci

• Arkadaşlar şu burda saçma mesaj atan renklileri alıntılamazsanız sevinirim bloklayın geçin boş boş mesajları bende görüyorum sizin yüzünüzden
  • Beşiktaş ikinci yarı konyasporu 10 dakikada bir düzenli aralıklarla sevmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ulvi-

quote:

Armamizda ki Türk bayrağının kırmızısı o
    Fenerbahçe cumhuriyeti vatandaşı sen bilmezsin gerci

şifonun giydiği mor forma hangi bayrağın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Filinta21

Trtsporda bile adamlar diyor bjk sanki başka bi ligde top oynuyor diye

Özür dilerim arkadaşlar trt spordaki adamlar diyosa iş bitmiştir kusra bakmayın hepinize hayırlı geceler dilerim

Hade yol al geç bile kaldın

• quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar

quote:

Orijinalden alıntı: nedamed

Hakem 4 tane sarı kartı vermedi bjk ye,helal olsun bizde lig izliyoruz...

Holmenin attığı alenen tekme. Sen taraflı izlemeye devam et

Holmenin pozisyonunu görmedim belki de kırmızı karttir. 4 sarı kartı vermedi demek taraflı izlemek mi oluyor? Hepsini tek tek sayayim istersen: rodolfonun holmene hava topunda dirsek atmasi ;pozisyon devam etti,İsmailin rakibin ayağına basması; pozisyon devam etti,sosanin hakeme şiddetli itirazi ve ersanin hızlı atağı kestiği pozisyon;sadece faul çalındı.standart kurallara gore hepsi sarı kart.

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.