Şimdi Ara

STSL 15-16 Sezonu 17. Hafta l Beşiktaş - Konyaspor l 27.12.2015 l 19:00 (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
930
Cevap
0
Favori
11.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aytac001

quote:

Orijinalden alıntı: Orlando DeJoseph

quote:

Orijinalden alıntı: aytac001

Yok arkadaş bu fenerliler neyi çekemiyor ben biliyorum. Adamlar 70 milyon euro harcamış. Sen 7milyon harcamışsın. Adamlar atmış 25 gol sen atmışsın 41 gol. Sen almışsın 41 puan rakibin yarın bir yerinide yırtsa 2. olacak. Tabi ben de olsam sinir olurum. Kardeşim bizimle değil kendi takımınızla uğraşın. Resmen oyun olarak hem gs den hem fb den üstünüz. Kıskanmayın çalışın sizinde olur. Ha diyorsanız ki kendi takımımızın maçlarından zevk almıyoruz o yüzden sizin maçları izliyoruz orası ayrı. Gelin Beşiktaş lı olun bu zevki hep birlikte alalım. Bu kadar acı çekmenize gerek yok.

Avrupada gördük oyununuzu.
    1-1 1-1 1-1 3-1

Kupayı aldınızda bizim mi haberimiz yok? Ayrıca bak aynı takımlara karşı oynadık siz 25 gol biz 41. Eşit şartlarda fark ortada. Ha şimdi çıkıpta ne eşit şartı hakemler falan dersiniz siz. Çünkü siz fb liler için hakemler sizi tutunca iyi adil maç yönetince kötü.

Kaç gol yediniz? Ölü takımlara o kadar gol atmak kolay. Avrupada kaç gol attın? Ne bu sizdeki havalar anlamıyorum. Bu sene hakem lobisinin beşiktaşa çalıştığı da net. Yukarıda maç maç yazdığım mesaj var. Neyi inkar ediyorsunuz. Hakem lobisi size çalışsa da biz şampiyon olacağız zaten fazla gidemezsiniz siz böyle.

Bana kupayı mı aldın demişsin sen en son ne zaman kupa aldın

İade edilen kupa var bide

• quote:

Orijinalden alıntı: Vespucci

Forumdaki besiktaslilarin yas ortalamasi 13 galiba.

Sen kaç yaşındasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patient93

ciddi ciddi çekemiyorlar yazan var Allah'a şükür başkanımız ezeli rakibimizin başkanlarına gidip yalvarmadı stadınızı verin diye. utanıp sıkılacak durumumuz yok 4.yıldıza oynuyoruz bir de bir de avrupada'da ilerliyoruz. kimileri burada atıp tutarken birden elendiler de

Besiktasta mektep sokak var oraya gelmen yeterli az öncede yazdim ama silmisler. Semt kültürümüzü göstermek istiyorum neden siliyorlarki. Istanbulun heryerinden besiktas kolay. Semtin icide degil iskelede karsilicam seni soz cunku o kadar delikanli degilsin semt icinde benimle gorusebilcek kadar. Adimda mahmut yasimda 30 liseli kardesim. Gel kolpayi kimin yaptigi ortaya ciksin. Azicik delikanlilik varsa icinde gel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fark 2 li hanelelere çıkınca gs liler adam gibi oturdular yerine sesleri çıkmıyor ama fb liler hala yarın kazanınca lider olacaklarını sanıyorlar. Bakınız: Bursadan gol haberimi var

• Her mac 3 veya 4 gol atiyoruz buna fb de dahil hepsinde hakem taraf tutuyor diyorlar

4 gol var ortada hepsi hakem sayesinde

En cok kollanan fb ve gs dir ama takimlariniz berbat aglamayin

• quote:

Orijinalden alıntı: Freddy03

quote:

Sen kaç yaşındasın?

Sacma sacma laflar edip dalga gectigini sanacak kadar kucuk degilim. O devirleri geceli cok oldu. Ama forumdaki besiktaslilarin genelinde boyle bir hava var. Daha olgunluk surecini tamamlayamamislar.

• quote:

Orijinalden alıntı: maho2306

quote:

ciddi ciddi çekemiyorlar yazan var Allah'a şükür başkanımız ezeli rakibimizin başkanlarına gidip yalvarmadı stadınızı verin diye. utanıp sıkılacak durumumuz yok 4.yıldıza oynuyoruz bir de bir de avrupada'da ilerliyoruz. kimileri burada atıp tutarken birden elendiler de

Besiktasta mektep sokak var oraya gelmen yeterli az öncede yazdim ama silmisler. Semt kültürümüzü göstermek istiyorum neden siliyorlarki. Istanbulun heryerinden besiktas kolay. Semtin icide degil iskelede karsilicam seni soz cunku o kadar delikanli degilsin semt icinde benimle gorusebilcek kadar. Adimda mahmut yasimda 30 liseli kardesim. Gel kolpayi kimin yaptigi ortaya ciksin. Azicik delikanlilik varsa icinde gel

Gelmez hocam korkudan pc yi kapatmıştır şimdi

• Beyler ilk gol 1 mikron ofsaytmis lig TV diyor birde gerek yokmuş piyeroya
    Sanki bize gol bagisliyor fb li maraton tayfasi

• Ya birakin aglasin renkliler bunlara niye cevap veriyosunuz ki abi

• maho sen ortaköye gel de bak bakalım bir de öğrenmişler liseli liseli aynı şeyler. forum önceden kaliteliydi ya iyice kalitesi bozuldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Filinta21

quote:

Orijinalden alıntı: maho2306

quote:

Gelmez hocam korkudan pc yi kapatmıştır şimdi

Hayır benden foto ve adres istiyor. Fotomu napicaksa adresimde Beşiktaş gelsin derdi neymis söylesin

• quote:

maho sen ortaköye gel de bak bakalım bir de öğrenmişler liseli liseli aynı şeyler. forum önceden kaliteliydi ya iyice kalitesi bozuldu.

Saat 12 ye geliyo aglamayi gectiniz isi rezillige vurdunuz bravo valla

• Gerçekleri yazanları troll ilan eden, anaya küfrü marifet sayan takımın taraftarlarına ne desek boş. İşiniz gücünüz holiganlık yapmak, küfür etmek, yakıp yıkmak. Sizinle aynı havayı solumak bile utanç verici.
  • quote:

quote:

quote:

Sen kaç yaşındasın?

Sacma sacma laflar edip dalga gectigini sanacak kadar kucuk degilim. O devirleri geceli cok oldu. Ama forumdaki besiktaslilarin genelinde boyle bir hava var. Daha olgunluk surecini tamamlayamamislar.

hocam alayı küçük burda yalandan yazıyorlar bize de eğlence çıkıyor işte. yazdıklarını okuyup gülüyoruz da sıktı her şeyin dozu var. mektep sokakmış semt kültürüymüş cart curt çok ''adam'' var görüşülecek de uğraşamıyor işte insan

• Orlanda gunluk kufur limitini yedin bence haftaya gel kardesim

• Göz yaşları şelale olmuş burada

• fenerlemi oynadıkya konuya baskın olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orlando DeJoseph

Gerçekleri yazanları troll ilan eden, anaya küfrü marifet sayan takımın taraftarlarına ne desek boş. İşiniz gücünüz holiganlık yapmak, küfür etmek, yakıp yıkmak. Sizinle aynı havayı solumak bile utanç verici.

stadı yakan adam holiganlıktan bahsediyor
  • Trtsporda bile adamlar diyor bjk sanki başka bi ligde top oynuyor diye

• quote:

quote:

quote:

Sen kaç yaşındasın?

Demekki max 20. Kardeş 25 yaşındayım, Buradakilerin %90 ına abi diyecek yaştasın. Fenerlilerin egoist saçma sapan mesajları Beşiktaşın 4-0 galip geldiği bir maçta böyle görmek iğrenç. Mide bulandırıcı. Rezalet ötesi. Nefret ettirdiler o sarı lacivert takımı tutanlardan. Anlamaya çalış, yok efendim anlamam diyorsan Hayırdır burada ne işin var? Senindemi amacın o yaşı küçük arkadaşlar gibi Beşiktaşın 41 puanla liderliğini hazmedemeyip burada çocukça şeyler saçmalayıp konuşmak.

Adam gibi tebrik edin maç hakkında konuşun yoksa defolun. Babanızın bölümü değil. Önceliği Beşiktaşlılara ait olan bir bölüm, her maç konusu o takım taraftarlarını ilgilendirir. İşin yoksa bas git yarın ki maçında görüşelim.

Bana gelmiş posta koymaya çalışırsan ağzına ağzına lafları çarparlar. Sen kim oluyorsunda bize laf edebilecek seviyede buluyorsun kendini. Ağzı boş laf yapan bir alay holigan gelmiş burda terör estirecek. Mantıksız mantıksız konuşacak sonra,
    Boşoktoşloloron ortolomoso onoç...

Yersen. Egoistlik yapmayında az efendi olun, Beşiktaşlı her daim efendice cevap verir(Her bölümün trolleri hariç). Sen kim oluyorsunda yaftalıyorsun? Kimsin. İnsanı çileden çıkarırlar bunlar yahu. Forum burası, Sizin at koşturacağınız yer değil. Egolarınızı tatmin edeceğiniz yer hiç değil. Sosyal hayatınızda eminim pısırık insanlarsınız çoğunuz burada gelip insanlara laf atarak kendinizi rahatlatma çabasındasınız bunun yerine tavsiyem, yüzünüzdeki sivilcileri patlatıp rahatlayın siz.

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.