Şimdi Ara

STSL 15-16 Sezonu 2.Hafta | Beşiktaş - Trabzonspor | 22 Ağustos | 21.45 | (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
851
Cevap
3
Favori
12.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: blawer_s

quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

"Hakem" diyenleri hatta diyebilenleri insafa çağırıyorum. Ayıptır

Hakem resmen oyunda tuttu ilk yarı sizi. ilk on dakikada net ceza sahası çevresinden 3 net faulü vermedi. Erkanın ikinci kartı. Aykut'un Gomeze faulü bunları hep es geçti hakem bildiğin ölüyü diriltti. Birde hakem demeyin diyorsunuz. İlla penaltı hatası mı yapması gerekiyordu. Bildiğin ikili mücadelelerin hepsinde faullü girdi trabzonlu futbolcular.

Ancak trabzon doğru futbolla aldı maçı helal olsun. Ben sadece hakem lafına kızıyorum. Beşiktaş karşısında en doğru taktikle oynadılar. İnşallah sonuna kadar şampiyonluk yarışında yer alır.

• Bizim takımın tek sıkıntısı sut cekmeyı bılmıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir Beşiktaşlı olarak söylüyorum, köy takımına yenilen ve kendisi de başlı başına bir köy takımı olan Trabzonspor'a bu sallantılı zamanında bile kaybeden takım kendine 3. büyük demesin. 10 senede şampiyon olamayan büyük takım mı olur lan?

Bir defa sevdik, gönül verdik ve her zaman destekliycez ama bu kafalarla bizden hiçbir şey olmaz.

• Bjk buyuk takim felan degil 95 ten bu yana 3 sampiyonluk yasayan takim buyuk mu olur

• quote:

Orijinalden alıntı: blawer_s

quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

"Hakem" diyenleri hatta diyebilenleri insafa çağırıyorum. Ayıptır

Hakem resmen oyunda tuttu ilk yarı sizi. ilk on dakikada net ceza sahası çevresinden 3 net faulü vermedi. Erkanın ikinci kartı. Aykut'un Gomeze faulü bunları hep es geçti hakem bildiğin ölüyü diriltti. Birde hakem demeyin diyorsunuz. İlla penaltı hatası mı yapması gerekiyordu. Bildiğin ikili mücadelelerin hepsinde faullü girdi trabzonlu futbolcular.

Yürü git işine allsen farklı maçı mı izledik? Sahada faul diye yerde yuvarlanan golü nizami gol olmayan futbolun f'sini oynamamış bir beşiktaş'tan fazlası yoktu. Çıkarın at gözlüğünüzü de yönetiminize acilen transfer yapmaları için baskı yapın ligte her maçı transfer yasağı olan mersinle oynamayacaksınız kardeşim

Evet köy takımıyız kardeşim var mı? DÜN ACI ACI HAKEDEREK EMEK SARFEDEREK YENDİK SİZİ. Haydi yallah benim gibi maçtan sonra gelip tebriğini eden insanı bile ne hale getirdiniz. Beter olun

• quote:

Orijinalden alıntı: okartal1

Quaresma orta filan açmadı bildiğin vurdu attı golü. Dünyanın hiç bir yerinde bu kadar kolay adam atılmaz bazen yazılı kurallar uygulanmamalı buda o anlardan biriydi. Uyarıp geçse kim itiraz edebilirdi. Quaresmanın golünde serbest vuruşu quaresma kullanıyor topuda durduruyor çok hafif bir hareket var topta ondanda golü saymamazlık yapılmaz. Gomez'e atılan dirsek görülmedi. Ve 2 aynı tip stoperle başarı hayatta gelmez onu söyleyim. Hocanın 2.yarı Töre'yi çıkarması lazımdı Quaresma çırpınıp koşup debelenirken gökhan eli belinde bekliyor top eziyor herşeyi geçtim bomboş kale ayagının neresı deyse gol olacak yapamadı. Geçen sene sonuna doğruda böyleydi fiyatını bulmuşken satılmalıydı. Rhodolfo Beck ve her ne kadar top gelmesede Gomez umarım daha iyi oynarlar bu şekilde devam ederlerse yazık olur

söylediklerinin bir kısmına katılıyorum , kırmızı olmayabilirdi ama Quaresma daha önce atılmalıydı yusufa daldığında ilk sarı kartı gördüğünde direk kırmızı olmalıydı ayrıca cenkin okayın beline ceza sahasında sarılıp düşürme olayındaki penaltıyı atlamasını da saymıyorum bile

• quote:

Orijinalden alıntı: forum3

quote:

Orijinalden alıntı: brk5334

Bakıyorum da yine renkliler sarmış burayı he adam gibi yorum yapanları ayrı tutuyorum her neyse. Quaresma'ya kendini attırdı gibi laflar ediyor herkes, sanki bilerek attırdı. Adam bir anlık dalgınlıkta topu Gökhana kazandırmak istedi hakemde normal olarak ikinci sarıyı gösterdi. Burada hakemin hatası yok ama Quaresma hata yaptı, dalgınlık olmamalıydı, bence kasıt yok hata var. Zaten Şenol Güneş büyük hata yapıyor. Şu transfer gelene kadar Necip Atiba başla maçlara önde Oğuzhanı oynat, kanatlarda da Quaresma - Gökhan - Olcay bunlardan birinden vazgeç hoca. Quaresma ne zaman forvet arkası verimli olmuş, olmuyor işte. Ya maça o bölgede Sosa ile başlayacaktı ya da Necip arkada önde Oğuzhan olacaktı. Neyse sağlık olsun daha ligin başındayız 10 kişi kalmasak trabzonun bizi yeneceği yoktu zaten. Umarım artık zorunlu kalmadıkça Quaresma'yı forvet arkası görmeyiz.

Senoldan cok iyi biliyosun heralde seni hoca olarak alalim

Benim öyle bir iddiam yok kardeşim. Ben sadece gördüğümü söyledim Quaresma hiç bir zaman 10 numara oyuncusu olmamıştır orada da faydalı olmamıştır. Maçta gördük Quaresma oradan kanada kaçıyor Gökhan geliyor, sonra o kaçıyor Olcay geliyor. Böyle çok pozisyon bulamadık, bulamayız da ama Oğuzhan veya Sosa orada olsa ki Sosa daha yeni yeni toparlıyor biliyorum, en azından Oğuzhan orada olsa daha iyi olacağını düşünüyorum. Ben sadece düşüncemi ve gördüklerimi söyledim. Amacım Şenol Güneş bu işi bilmiyor demeye getirtmek değildi o da insan o da hata yapabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ms27

Bjk buyuk takim felan degil 95 ten bu yana 3 sampiyonluk yasayan takim buyuk mu olur

Senin buyuk gormemende cok umrumuzda kardes

• Konuda Beşiktaşlıdan başka herkes var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Blanc

geçen sene beşiktaş da trabzon'u avni aker'de yendi. west ham avrupa ligi'nde romen takımına yenilip aynı hafta deplasmanda arsenal'i yendi. bu hafta da ikinci ligden yeni çıkan takıma evinde kaybetti.

ben bu kadar basit mantıklı insanlarla tartışmak istemiyorum, gidin bölümünüze şike suçlusu başkanınızla gurur duyun, rvp'yi falan övün cidden buralarda harcanıyorsunuz.

O yüzden mi 3.bitirdin ligi?
    Kardes demek istedigimi anlamamissin. Ben fener gecen sezon ts yi yendi demiyorum. Zaten yenemedi berabere kaldi. :) fener tek kale oynadi diyorum. Yani futbol mantığım galibiyetten ibaret degil oynanan oyuna bakarim ben. Fener sayisiz pozisyona girdi. Bi ara volkan orta sahaya kadar geldi. Geri bombostu ama atamadi. Senin gibi galibiyete bakmıyorum. Oynanan oyundan dolayi kimse ses edemedi. Emenike olmasaydi gark atacaktik belki.
    her neyse. Bu arada şike suçuyla aziz Yıldırımi yargilayan savci suan kaçak bi suçlu haberin olsun...
    Ha bi de sunu söyleyeyim. Şike sezonu geçeli 5 yil olmuş. Hala zor durumda kaldiginizda şike diye kendinizi savunmaya kalkmaniz ezikliktir. Ha bi de sunu hatirlatayim sana o sezon senin t.direktorun tayfur havutcu da yargilandi haberin ola. Haa sunu da belirteyim o sezon sen de uefadan men aldin şike sebebiyle. Önce kendine bak...

• Birkere Oğuzun pozisyonu dışardaydı tekrar izleyin. Eğer bjkliler şu maçtan sonra hakeme yine laf ediyorsa kusura bakmasınlar ama yalancı çoban gibi olurlar herşeye ağlanmaz arkadaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: bedo201

Siktirgit kendi forumuna milleti tav etme. Gecen sene icerde ve disarda size nasil caktigimizi unutma. Diger renkli kulub taraftarlari size de biri gelip koyacak hic merak etmeyin.

Defol forumdan şimdi kız kardeş. Ne mal olduğun ortadadır sana daha bir şey söylemeye gerek yok

Haydi uza

• callofdutyf kullanıcısına yanıt
    Demek öyle bi muhabbet hocam. Otobüsün yanına takım amblemi vardı kocaman, önünde de antalya spor yazıyordu :)

• ıyıkı bir yenildik yaw valla yoksa bu issiz gucssuz tayfasına meze olamazdik sizinde gorecez guzel gounuzu hele bir oynayin da
  • Başka takımlar olsa veya avrupa maçları olsa hiç bi hakem sarı kart çıkartmazdı, serbest vuruşu tekrarlatırdı ama maalesef böyle art niyetli hakemler yüzünden herşey olabiliyor.
  • Bjk futbolcularda futbol zekası düşük
    Ayrıca defans çok fena
    Trabzon yavaş ama akıllı oynadı

• junis kullanıcısına yanıt
    Ulan adam düdüğü bekle diyor demese dediğim doğru.

Dünyanın en zekisin q7 hakemi salak yerine köyüm gol atıp taraftarı mest etmek için kullandı hakem onu mest etti bidahada yaparsa görürüz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız Quaresma'nın attığı golün pozisyonunda top durmamıştı. Hemen paslaştılar, Q7 vurdu, top kaleye yöneldi ve gol oldu. Hakem diyen arkadaşlar bu pozisyona da bakmalı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: junis

Başka takımlar olsa veya avrupa maçları olsa hiç bi hakem sarı kart çıkartmazdı, serbest vuruşu tekrarlatırdı ama maalesef böyle art niyetli hakemler yüzünden herşey olabiliyor.

Boş konuşmayı bırak istersen. Aynı sarı kart 2012'deki Süper Kupa finalinde Alex'e çıkartıldı, vuruş tekrarlandı ve Alex ikincisinde gol attı.

Oyuncub kırmızı kart görmeye niyetliymiş, adam düdüğünü gösterip beni bekle diyor, sarı kartı olan oyuncun bilerek topa vuruyor. Hakem ya ne yapacaktı?

Attığın gol nizami değil, top tam durmadan oyunu başlatmışsın. Bir de üzerine penaltısı verilmedi Trabzonspor'un. Hala hakem hala hakem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Stephen Hawking

quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya

FIRTINANIN OLDUGU YERDE KUSLAR UCAMAZ COCUKLAR AHAHAH

Yoo biz emenikeyle gayet iyi uçmuştuk. Hatta 1 koyduk 3 çıktı

Sen nerden ciktin abicim yirtik yerden mi

Hayır fırtınadan

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.