Şimdi Ara

STSL 15-16 Sezonu 2.Hafta | Beşiktaş - Trabzonspor | 22 Ağustos | 21.45 | (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
851
Cevap
3
Favori
12.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Motta bu takımda yedek bile olmamalı. Bu ne yeteneksizliktir. Gökhan kafasını toplamalı boş kaleye sağ ayağına güvenemediği için atamadı.
  • kötü oynamadık ama dağınıktık,trabzon cok akıllı oynadı,yusuf erdoganı mottanin kanadına verip isi bitirdi,her seye ragmen töre atabilseydi farklı olurdu trabzon mecburen ileri cıkardı
    Senol hoca gecen hafta yaptigı q7 necip degisikigini bu haftada yapmalıydı ,sarı kartta görmüstu zaten
    Eli ayagı düzgün takımlara 4141 sistemi oynayamayız ,mutlaka cift önlibero koymak lazım
    Motta gercekten cok kötü oynadı ,ilk goldede buyuk hata onun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Atiba galiba parayı basıp en önden bileti almış. Passoligte var mı böyle olay ya? saha içinden izlemek filan?

• https://hizliresim.com/oZ6L07
    https://hizliresim.com/lybo3E
    https://hizliresim.com/VL3ZPP
    https://hizliresim.com/ngJvjR

Atiba galiba parayı basıp en önden bileti almış. Passoligte var mı böyle olay ya? saha içinden izlemek filan?

edit: simage çıkmıyor nedense bu forumda. unutmuşum direk linkleri vereyim

• Beşiktaşlıyım q7 nin 1. Sarı kartı topa da müdahalesi var tartışılır ikincisi maalesef doğru onun dışında mario gomez dirsek yedi bunun gibi bir çok faul yaptı ts ama hakemin eli cebine de girmedi düdüğüne de ama ts li biri yere düştü mü hemen faul maksat maçı aldırmamaktı başardı daha 2. Hafta burada şerefli üçüncülük diye dalga geçenleri götürürüz Beşiktaş puan versin diye dua ederken ha bu arada gokhan tore de 0 ne istek var yürüdü sahada bir de boş kale atmadı salak gibi sola çekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Quaresma'nın ikinci sarı kart pozisyonunda orta hakem düdüğü işaret ederek beni bekle demiş ama Quaresma hakem sırtını döndüğü anda nedensiz bir biçimde topu oyuna sokmuş. Tamamen haklı ve son derece gereksiz bir sarı kart...
  • Canın sağolsun Kartalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Gandalf81

quote:

Orijinalden alıntı: pprodigyy

Hadi iyisiniz 1 haftada olsa lider kaldınız.

Yanlız lider kasımpaşa.

ı ıh Bjk
  • Maçla ilgili tek aklımda kalan şey G.Töre'nin boş kaleye sağ ayağıyla vurmaktan korkması yazık etti.
  • Kimse sevinmesin bu sezon şampiyon belli.

• Bjk iyi takım kurdu ama büyük takım olmamanın sıkıntısını çekiyor. Sözde derbilerde ki bu kötü hâlleri onları her sene şampiyonlukdan ediyor. Bjk 20 yılda 1 belki şampiyon olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: brk5334

Bakıyorum da yine renkliler sarmış burayı he adam gibi yorum yapanları ayrı tutuyorum her neyse. Quaresma'ya kendini attırdı gibi laflar ediyor herkes, sanki bilerek attırdı. Adam bir anlık dalgınlıkta topu Gökhana kazandırmak istedi hakemde normal olarak ikinci sarıyı gösterdi. Burada hakemin hatası yok ama Quaresma hata yaptı, dalgınlık olmamalıydı, bence kasıt yok hata var. Zaten Şenol Güneş büyük hata yapıyor. Şu transfer gelene kadar Necip Atiba başla maçlara önde Oğuzhanı oynat, kanatlarda da Quaresma - Gökhan - Olcay bunlardan birinden vazgeç hoca. Quaresma ne zaman forvet arkası verimli olmuş, olmuyor işte. Ya maça o bölgede Sosa ile başlayacaktı ya da Necip arkada önde Oğuzhan olacaktı. Neyse sağlık olsun daha ligin başındayız 10 kişi kalmasak trabzonun bizi yeneceği yoktu zaten. Umarım artık zorunlu kalmadıkça Quaresma'yı forvet arkası görmeyiz.

Senoldan cok iyi biliyosun heralde seni hoca olarak alalim

• "Hakem" diyenleri hatta diyebilenleri insafa çağırıyorum. Ayıptır

• Quaresma orta filan açmadı bildiğin vurdu attı golü. Dünyanın hiç bir yerinde bu kadar kolay adam atılmaz bazen yazılı kurallar uygulanmamalı buda o anlardan biriydi. Uyarıp geçse kim itiraz edebilirdi. Quaresmanın golünde serbest vuruşu quaresma kullanıyor topuda durduruyor çok hafif bir hareket var topta ondanda golü saymamazlık yapılmaz. Gomez'e atılan dirsek görülmedi. Ve 2 aynı tip stoperle başarı hayatta gelmez onu söyleyim. Hocanın 2.yarı Töre'yi çıkarması lazımdı Quaresma çırpınıp koşup debelenirken gökhan eli belinde bekliyor top eziyor herşeyi geçtim bomboş kale ayagının neresı deyse gol olacak yapamadı. Geçen sene sonuna doğruda böyleydi fiyatını bulmuşken satılmalıydı. Rhodolfo Beck ve her ne kadar top gelmesede Gomez umarım daha iyi oynarlar bu şekilde devam ederlerse yazık olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: okartal1

Quaresma orta filan açmadı bildiğin vurdu attı golü. Dünyanın hiç bir yerinde bu kadar kolay adam atılmaz bazen yazılı kurallar uygulanmamalı buda o anlardan biriydi. Uyarıp geçse kim itiraz edebilirdi. Quaresmanın golünde serbest vuruşu quaresma kullanıyor topuda durduruyor çok hafif bir hareket var topta ondanda golü saymamazlık yapılmaz. Gomez'e atılan dirsek görülmedi. Ve 2 aynı tip stoperle başarı hayatta gelmez onu söyleyim. Hocanın 2.yarı Töre'yi çıkarması lazımdı Quaresma çırpınıp koşup debelenirken gökhan eli belinde bekliyor top eziyor herşeyi geçtim bomboş kale ayagının neresı deyse gol olacak yapamadı. Geçen sene sonuna doğruda böyleydi fiyatını bulmuşken satılmalıydı. Rhodolfo Beck ve her ne kadar top gelmesede Gomez umarım daha iyi oynarlar bu şekilde devam ederlerse yazık olur

At gözlüğü buna deniliyor heralde

Bu arada Beşiktaşa şampi diyebilir miyiz

• bu trabzonun aldığı cavandayı mmbiayı galatasaray ve beşiktaş nasıl kaçırmış hayret ediyorum özellıkle cavandayı,helal olsun trabzona valla 2tane müthiş transfer yapmışlar,cavandayı geçmek çok zor baya hızlı ve fiziğide yerinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: forum3

quote:

Quaresma orta filan açmadı bildiğin vurdu attı golü. Dünyanın hiç bir yerinde bu kadar kolay adam atılmaz bazen yazılı kurallar uygulanmamalı buda o anlardan biriydi. Uyarıp geçse kim itiraz edebilirdi. Quaresmanın golünde serbest vuruşu quaresma kullanıyor topuda durduruyor çok hafif bir hareket var topta ondanda golü saymamazlık yapılmaz. Gomez'e atılan dirsek görülmedi. Ve 2 aynı tip stoperle başarı hayatta gelmez onu söyleyim. Hocanın 2.yarı Töre'yi çıkarması lazımdı Quaresma çırpınıp koşup debelenirken gökhan eli belinde bekliyor top eziyor herşeyi geçtim bomboş kale ayagının neresı deyse gol olacak yapamadı. Geçen sene sonuna doğruda böyleydi fiyatını bulmuşken satılmalıydı. Rhodolfo Beck ve her ne kadar top gelmesede Gomez umarım daha iyi oynarlar bu şekilde devam ederlerse yazık olur

Deriz sene sonu hatırlatıcam lucas leiva gelirse şampi de deriz yon da deriz

• quote:

Orijinalden alıntı: Patient93

quote:

Orijinalden alıntı: callofdutyf

Ya şimdi o değilde ta antalyadan olimpiyat stadına beşiktaşı desteklemeye giden enişteye açıyorum.çekilir mi bu yol
    Tebrikler TRABZONSPORUM

hocam kim o antalyalı ya o muhabbet ne :) bugün gördüm antalyasporun takım otobüsüydü ikitellide gördüm

Otobüsle gittiğini biliyorum.ancak antalyaspor otobüsü müdür bilemem.arkadaşlarıyla formalı fotonları var facebook ta.
    Mesaj attım duvarına "İzmir üzeri gel daha kestirdir" diye.tabi anladı durumu kısa kesti.
    "Halkının tebrik ederim" demekle yetindi.yol hadi neysede.yenilgi sonrası yolculuk her taraftar için kötü bir deneyim olsa gerek.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: forum3

quote:

Deriz sene sonu hatırlatıcam lucas leiva gelirse şampi de deriz yon da deriz

Ama ikisini yanyana getiremeyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

"Hakem" diyenleri hatta diyebilenleri insafa çağırıyorum. Ayıptır

Hakem resmen oyunda tuttu ilk yarı sizi. ilk on dakikada net ceza sahası çevresinden 3 net faulü vermedi. Erkanın ikinci kartı. Aykut'un Gomeze faulü bunları hep es geçti hakem bildiğin ölüyü diriltti. Birde hakem demeyin diyorsunuz. İlla penaltı hatası mı yapması gerekiyordu. Bildiğin ikili mücadelelerin hepsinde faullü girdi trabzonlu futbolcular.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.