Şimdi Ara

STSL 15-16 Sezonu 2.Hafta | Beşiktaş - Trabzonspor | 22 Ağustos | 21.45 | (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
851
Cevap
3
Favori
12.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yahu bu önder özen yine gelmiş ntv spor'a ne yüzsüz adam la bu gidip 1 ay çalışıyo kovuyolar tekrar geliyoo
  • Le Blanc kullanıcısına yanıt
    saat kaçta hocam benim sabah 5 i 12 geçe falanmış
  • Patient93 kullanıcısına yanıt
    benim de akşamüstü 5 civarı, nerden çıktı bu kadar benzerlik gece gece
  • Le Blanc kullanıcısına yanıt
    nerede hangi hastanede doğmuşsun onu da söyle bakıyım
  • Patient93 kullanıcısına yanıt
    maltepe'de bir hastane de özelden konuşaydık keşke konudan troller bile uzaklaştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Blanc

maltepe'de bir hastane de özelden konuşaydık keşke konudan troller bile uzaklaştı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: umix353

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rider30

Yeni transferler, yeni bir hoca ilk derbi 2.hafta Beşiktaş nakavt.

Bilic'in yerine getirilecek Türkiye'de en son kişi Şenol hocaydı. Sezon öncesinde burada Şenol hoca Ocak'a kadar kalırsa mucize olur demiştim. Daha 2.haftada devrildi! Kredisini tüketmeye başladı bile.

Atatürk Olimpiyat Stadında bu takım derbi merbi kazanamaz. ASLA ŞAMPİYON OLAMAZ. Geçen seneden hiç ders alınmamış. Yönetimin acizliğini gösteriyor.

Hocam ben Şenol hoca geldiğinde dedim bu adam tam loser dedim. Ama işittmediğmiz hakaret kalmadı

milli takımı dünya üçüncüsü, trabzonspor'u şampiyon yapmış hocaya nasıl loser denir anlayamıyorum. adam bir maç kaybetti itin götüne sokuyorsunuz hemen. quaresma attırmasa kendini maçı kazanabilirdi bile. adam eksilmese büyük ihtimalle olcay gomez değişikliği yapıp daha da yüklenecekken oyunu tutmak için necip falan girdi. takım hazır değil, ortasahayı toplayacak, top tutacak adam yok, töre bile dökülüyor, gomez iki haftadır takımda olup hala çapraz koşu yapıp yapamayacağını bilmiyor ama sanırsın sezon sonu gelmiş de şu yenilgi alınmış gibi hocaya yükleniyorsunuz.

Trabzon ne zaman şampiyon oldu? 95-96 da elleriyle verdi şampiyonlupu Fener'e son hafta. Sözde ironi yapmaya çalışmışsın ama yeterli değilsin bunun için. Geçen sene o kadar iyi denilen Bursa taraftarsız ibb'nin altında kalıyor. Final maçında Gs'ye yeniliyor. Milli takım seviyesinde en iyi oyunculara sahip takımıı 3.de yapsın be arkadaş. Senegal, japonya rakibin olmuş.

Letonya'ya elendiğimizi niye yazmadın uyanık

2010-11 sezonundan bahsediyorum, ironi falan yok tescillenmiş şike var ortada. fenerbahçe logosunu ekletseydin avatarının altına kırmamak için ikincilik yazardım ama bizim forum diye gerçekleri yazmak istedim.

dünya kupasına gelelim. senegal grubundan ikinci olarak namağlup biçimde çıkmış. grubundaki diğer takımlar danimarka, uruguay ve fransa. grup sırasından devam ediyorum rakiplerimize, güney kore'ye bakalım mesela. grubundan birinci olarak iki galibiyet ve bir beraberlikle çıkmış, grupta abd, portekiz, polonya var. son olarak japonya. bu abiler de gruptan 7 puanla birinci çıkmış ama grubunda belçika, rusya, tunus varmış, diğerlerine göre daha kolay grup. oynadığımız takımlar gayet sıkı, ikisi ev sahibi. zaten maçlar da başabaş geçmişti.

letonya'dan sonra devam etmedi zaten yanılmıyorsam. her başarının bir sonu var. senin yaptığın bir imparatorluğun tarihini incelerken yıkılışına bakıp bunlardan da bir halt olmazmış zaten demek gibi bir şey.

Milli Takım seviyesinde en iyi kadroyu Japonya, Güney kore ve Senegal'e karşı 3.yapmak büyük başarı evet haklısın. Güney kore'nin nasıl gruptan çıktığını biliyoruz. İsveç'in arkasında kalıp 4-5 puan fark yeyip şansına avusturya ile playoff yaptık. Neyse siz devam edin, queresmayı alkışlayın devam Mesajı atarken kendinde bir ara rakiplere bakarken tereddüt etmiş gibisin, attığın mesajdan bile bunu anlamak mümkün.

Neyse 2011 senesi için ise biz davamızın arkasında durduk duruyoruz da, sizin gibi emeğimizi, adamlarınımızı dk geçmeden satmadık. bizim kupa müzede yavrum gelip görebilirsin sizin ki nerede? korkudan nerelere sıkıştırdınız ? Görüyoruz davayı yöneten adamları hepsi ortadan kayboldu

• quote:

Orijinalden alıntı: muhacir

5 atarız

5 yemediğinize dua edin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atamayana attılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki takımı da tebrik ederim.
  • Futbolun katili Türk hakemleri

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rider30

Yeni transferler, yeni bir hoca ilk derbi 2.hafta Beşiktaş nakavt.

Bilic'in yerine getirilecek Türkiye'de en son kişi Şenol hocaydı. Sezon öncesinde burada Şenol hoca Ocak'a kadar kalırsa mucize olur demiştim. Daha 2.haftada devrildi! Kredisini tüketmeye başladı bile.

Atatürk Olimpiyat Stadında bu takım derbi merbi kazanamaz. ASLA ŞAMPİYON OLAMAZ. Geçen seneden hiç ders alınmamış. Yönetimin acizliğini gösteriyor.

Hocam ben Şenol hoca geldiğinde dedim bu adam tam loser dedim. Ama işittmediğmiz hakaret kalmadı

milli takımı dünya üçüncüsü, trabzonspor'u şampiyon yapmış hocaya nasıl loser denir anlayamıyorum. adam bir maç kaybetti itin götüne sokuyorsunuz hemen. quaresma attırmasa kendini maçı kazanabilirdi bile. adam eksilmese büyük ihtimalle olcay gomez değişikliği yapıp daha da yüklenecekken oyunu tutmak için necip falan girdi. takım hazır değil, ortasahayı toplayacak, top tutacak adam yok, töre bile dökülüyor, gomez iki haftadır takımda olup hala çapraz koşu yapıp yapamayacağını bilmiyor ama sanırsın sezon sonu gelmiş de şu yenilgi alınmış gibi hocaya yükleniyorsunuz.

Trabzon ne zaman şampiyon oldu? 95-96 da elleriyle verdi şampiyonlupu Fener'e son hafta. Sözde ironi yapmaya çalışmışsın ama yeterli değilsin bunun için. Geçen sene o kadar iyi denilen Bursa taraftarsız ibb'nin altında kalıyor. Final maçında Gs'ye yeniliyor. Milli takım seviyesinde en iyi oyunculara sahip takımıı 3.de yapsın be arkadaş. Senegal, japonya rakibin olmuş.

Letonya'ya elendiğimizi niye yazmadın uyanık

2010-11 sezonundan bahsediyorum, ironi falan yok tescillenmiş şike var ortada. fenerbahçe logosunu ekletseydin avatarının altına kırmamak için ikincilik yazardım ama bizim forum diye gerçekleri yazmak istedim.

dünya kupasına gelelim. senegal grubundan ikinci olarak namağlup biçimde çıkmış. grubundaki diğer takımlar danimarka, uruguay ve fransa. grup sırasından devam ediyorum rakiplerimize, güney kore'ye bakalım mesela. grubundan birinci olarak iki galibiyet ve bir beraberlikle çıkmış, grupta abd, portekiz, polonya var. son olarak japonya. bu abiler de gruptan 7 puanla birinci çıkmış ama grubunda belçika, rusya, tunus varmış, diğerlerine göre daha kolay grup. oynadığımız takımlar gayet sıkı, ikisi ev sahibi. zaten maçlar da başabaş geçmişti.

letonya'dan sonra devam etmedi zaten yanılmıyorsam. her başarının bir sonu var. senin yaptığın bir imparatorluğun tarihini incelerken yıkılışına bakıp bunlardan da bir halt olmazmış zaten demek gibi bir şey.

Milli Takım seviyesinde en iyi kadroyu Japonya, Güney kore ve Senegal'e karşı 3.yapmak büyük başarı evet haklısın. Güney kore'nin nasıl gruptan çıktığını biliyoruz. İsveç'in arkasında kalıp 4-5 puan fark yeyip şansına avusturya ile playoff yaptık. Neyse siz devam edin, queresmayı alkışlayın devam Mesajı atarken kendinde bir ara rakiplere bakarken tereddüt etmiş gibisin, attığın mesajdan bile bunu anlamak mümkün.

Neyse 2011 senesi için ise biz davamızın arkasında durduk duruyoruz da, sizin gibi emeğimizi, adamlarınımızı dk geçmeden satmadık. bizim kupa müzede yavrum gelip görebilirsin sizin ki nerede? korkudan nerelere sıkıştırdınız ? Görüyoruz davayı yöneten adamları hepsi ortadan kayboldu

ben karşımdakine saygı duyarım, dediğinde haklı olabilir mi diye düşünürüm. senin de haklı olma ihtimalini düşünüp geri dönüp bir kontrol ettim, alışkın olmadığınız şeyler heralde.

kendi kendine istediğini savun, istediğin genellemeyi yap da bunu bir tartışma içinde karşıdakinin fikri gibi göstermeyi sana kim öğretti? ne bütün beşiktaş taraftarı o zaman aynı tepkiyi koydu, ne de bütün beşiktaş taraftarları koşul ne olursa olsun bütün oyuncularını savunur. başkanınız hapis yattı, ben şike yaptıysam fenerbahçe için yaptım dedi. burası yeri değil bunların da, türkiye mahkemelerinden ziyade uefa'dan ceza almış bir kulübün taraftarı hala kendilerini bu duruma düşüren adamı savunup, aynı durumdaki rakip taraftarın aklanında gelip çıkışıyla dalga geçiyorsa en hafif tabirle yüzsüzdür, utanması yoktur.

türkiye kupası da duruyor, bir ara süper kupa maçı da yapıcaz da erteliyorlar sürekli.

• Beşiktaşı Quaresma yaktı biz öyle aman aman top oynamadık. Ama beşiktaşlılar daha şimdiden başlamış Şenol hocayı eleştirmeye. Şenol hoca gerek futbol bilgisiyle gerek karakteriyle bu ligin çok üstünde bir insandır. Beşiktaş'a giderek de hayatının hatasını yaptı, milli takımda saçına sakalına takıp eleştirenler onu orda rahat mı bırakır. Trabzon'da da yapamıyor. Biraz bütçesi olan Anadolu kulüplerinde veya yurt dışında çalışması kendisi için daha iyi olurdu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bjk ne yaparsa yapsın tolga yı yedek mi oynatır kiralar mı bilmiyorum ama kesinlikle tolga süper lig kalecisi değil bir zamanlar bizdeki zapata gibi adam toplara uçmuyor bir kaleci bu kadar rahat olmamalı frikik olur uçmaz şut çekiyorlar insan azda olsa zıplar.Bir Gs taraftarı olarak ben sinirleniyorum bu adamın rahatlığına.Bjk ye kesinlikle 8-10 milyonluk kaleci şart.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Müller

quote:

Orijinalden alıntı: Filmadamı

Gomez Rvp den iyiydi demi nereye gülüyoruz

Hocam fenerliyim ama bizim rvp de yatmaya gelmiş yav Fernandeo daha verimli olacak her türlü :/

Rvp nin profesyonelliğine güveniyorum yatmaz bence hocam
  • Yine hakem diyolar. Besiktaslilar ne zaman ezikliklerini hakem palavrasiyla kapatacaklar acaba. Ulan ne zaman bi besiktas konusu gorsem,kac tane besiktasli tanidiysam hepsi hakemler olmasa biz şampiyonduj dalaveresi yapiyo. Sanki fb gs nin maclar dort dörtlük. Ulan ne çabuk unuttunuz Eskişehir maçında firat in caneri atmasini ya da 3 sezon önce bjk derbisinde mete kalkavanin maçı fb den alip bjk ye vermesini. Her takimin lehine de alehine de yanlış kararlar veriliyo. Bugün bjk liler hic aglamasin. Q7 ye verilen kart gayet doğru. Hatta ilk yarida atilmasi lazimdi q7nin. Bjknin attigi gol nizami degil. Top hareketliydi. Sacama sapan aglamayin. Ligin ilk haftasi kendinizi sampiyon ilan ettiniz. Hele bazi bjk li yorumcular daha ilk haftadan bjk bu sezon 100 den fazla gol atarlar felab, oguzhani messi ilan etmeler vs.

Adamlar 4-5 sene önce uefada bi çeyrek final oynadi hala onun lafini yapiyolar. Fb bile yari final oynadi finali ucundan kaçırdı ona ragmen aykut basarisizdi dedik. Gs gitti sl de ceyrek final oynadi adamlar unuttu gitti.
    Q7 yi zamanında eleştiriyolardi sonra gidip havaalaninda karsiladilar. Baskanlari ayri bi ezik. Adam kalkmis rvp nin fiyatini arttirdik diye aciklama yapiyo. Rvp yi alacak gücümüz yoj diye de üstüne ekliyo. Q7 ye gitmeden önce bi sovmedigi kaldi herifin. Gitti tekrar aldi. Büyük oyuncu dedi basin toplantisinda. 2 yıldır stad yapamadilar. Adam sezon başında ligin 6. Haftasindaki fb derbisinde stadi açacaz dedi. Daha insaat devam ediyo stadda. Daha stadin ustu kapanmamis, sahanin zemini yok. Sirf sahaya zemini bugun yapsalar oturmasi için bile belirli suresi var. Hicbir türlü 6. Haftaya yetişmez deniyo. Ulan bu adam bi de muteahhit lan. Her halti yalan bu herifin. Bjk liler kendilerini kandirmaya devam etsinler.

• O Q17 golü neydi yav.İnş. böyle golleri her takımımızdan görürüz.Ligin reklamı iyi olur bence.
  • Özeti izledim de hakemler bile kurtaramamış Beşiktaş' ı Trabzon' un elinden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maçın özetini atabilecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

5 atariz dengeler bozulur

Potur potur

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.