Şimdi Ara

STSL 15-16 Sezonu 2.Hafta | Beşiktaş - Trabzonspor | 22 Ağustos | 21.45 | (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
851
Cevap
3
Favori
12.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  STSL 15-16 Sezonu 2.Hafta | Beşiktaş - Trabzonspor | 22 Ağustos | 21.45 |
  • quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

Quaresma ilk yarı kırmızıyı yemeliydi. Attığı gol öncesindeki faulde top hareket halindeyken devam ediyor. Golde Onur'a suç atmak gereksiz, değişik bir pozisyondu, rüzgar attı golü.

M'bia'ya diyecek laf yok, takımın en iyisi. Erkan güzel gol attı ama geldiğinden beri yaptığı pas hataları, top kaptırmaları yüzünden en az 10 gol yemişizdir, burada da yedirecekti. Özer koskoca bir çöp. Yusuf, yıllardır orta açmayı öğrenemedi, öğrenebilecek mi meçhul.

Maç bizim hakkımızdı ama ne idüğü belirsiz bir gol attı diye anında havalara uçurdu millet Quaresma'yı, sonunda kartı gördü. Bu adam değişmez. Hakeme de helal olsun, eyyamcılık yapmadı.

Daha ilk 2 haftada nakavt muhabbetleri yapmak da saçma. Beşiktaş iş yapar.

2.gol Erkan'dan çok Cavanda'nın dır bence. tek kişi görünce orta yapmadı, iki kişiyi daha itti ceza sahasına, sonra beşiktaşlılarda girmek zorunda kaldı, dönen topu erkan vurdu gol bu.

Cavanda ve Mbia iyi futbolcular. Mbia Fb, gs, bjk'ye gelse ortalık bayram gibi olurdu buda bir ülke gerçeği birde bedava.

Not: Yinede trabzonspor ve camiadan nefret ederim

• 2-1 yenildi ee gecen hafta 5-2 yendi oguzhan bu seneki performansiyla ligin yildizi olcak mario gomez bundan sonra ilk 11de baslayip takimin ihtiyaci olan guvenilir gol yolu olcak senol gunes de ligin en iyi antrenorudur istediginiz kadar gommeye calisin tryi 3.yapan adami tek macla gondermeye calisin bu takim yurucek gitcek siz bilicci sahte bjkliler de utanmadan kutlucak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

Quaresma çalmadan atarak kumar oynadı.Bilerek yaptığını iddia ediyorum.Ligin nabzını yokladı atabilir mi atamaz mı diye.Atılınca kaybetti kumarı.Eğer atılmasaydı bu sene hakemleri kucağa alırdı

aynen öyle. sarı yedi zaten bi tane . yusufu nasl yerdeyken tutup çekiyor 3 sene önceki beşiktaş la şmdiki beşiktaşı ayırt edememiş galiba. ben golü attım bu yemez beni atmaya dedi hatta atarsa da taraftar mahveder dedi ama hakem attı .
  • gomez oynadımı oynadıysa kaç dakika ve performansı nasıldı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

STSL 15-16 Sezonu 2.Hafta | Beşiktaş - Trabzonspor | 22 Ağustos | 21.45 |

Salih dursun fotoğrafta gözükebilmek için.

• quote:

Orijinalden alıntı: umix353

quote:

Orijinalden alıntı: rider30

Yeni transferler, yeni bir hoca ilk derbi 2.hafta Beşiktaş nakavt.

Bilic'in yerine getirilecek Türkiye'de en son kişi Şenol hocaydı. Sezon öncesinde burada Şenol hoca Ocak'a kadar kalırsa mucize olur demiştim. Daha 2.haftada devrildi! Kredisini tüketmeye başladı bile.

Atatürk Olimpiyat Stadında bu takım derbi merbi kazanamaz. ASLA ŞAMPİYON OLAMAZ. Geçen seneden hiç ders alınmamış. Yönetimin acizliğini gösteriyor.

Hocam ben Şenol hoca geldiğinde dedim bu adam tam loser dedim. Ama işittmediğmiz hakaret kalmadı

milli takımı dünya üçüncüsü, trabzonspor'u şampiyon yapmış hocaya nasıl loser denir anlayamıyorum. adam bir maç kaybetti itin götüne sokuyorsunuz hemen. quaresma attırmasa kendini maçı kazanabilirdi bile. adam eksilmese büyük ihtimalle olcay gomez değişikliği yapıp daha da yüklenecekken oyunu tutmak için necip falan girdi. takım hazır değil, ortasahayı toplayacak, top tutacak adam yok, töre bile dökülüyor, gomez iki haftadır takımda olup hala çapraz koşu yapıp yapamayacağını bilmiyor ama sanırsın sezon sonu gelmiş de şu yenilgi alınmış gibi hocaya yükleniyorsunuz.

• Besiktas taraftarini anlamak mumkun degil. Quaresma simarikligindan atiliyor,hala alkislaniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

Trabzonspor bu senenin süpriz takımı olacak gibi hatta şampiyonlukta bekliyorum.

Bi bjk yi yendi diye şampiyonluk mu bekliyorsun Geçen hafta zayıf bursa karsinda zorlanan uefada köy takimina elenen takim sampiyon mu olacak anca rüyanda olur

• Acı ama gerçek. En büyük rakibimiz zulümpiyat. Ne futbolcular ne hoca maça konsantre olamıyor. Hakemde seni takmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence quaresma biraz gökhan törenin gazina geldi o pozisyonda. Hakem adim sayarken gökhan töre hareket etmeye başladı iceri doğru, quaresma da birden unuttu gokhanin kosu yoluna atmak istedi :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patient93

quote:

Orijinalden alıntı: ceazr27

Bir Trabzonsporlu olarak maçtan önce Bjk kadrosu beni korkuttu ama disiplin daha önemliymiş.Mbia Cavanda N doye yusuf erkan mükemmeldi.Onur ise güzel kurtarışlar yaptı ve talihsiz gol yedi.Trabzonda süreklilkk olursa ilk 2 yi zorlayabilir.

bak siz de beşiktaşla aynı hataya düşüyorsunuz

adam tabi öyle diyecek, ne diyecek? 'ilk 2 fb ile gs, biz ne yaparsak yapalım aşağılarda kalırız' mı diyecek
    ya da, böyle demezlerse şampiyon olacak da, böyle dedikleri için mi olamıyorlar?
    taraftarın burda forumda dediğiyle bişey olacaksa ohhoooho

• quote:

Orijinalden alıntı: CilyanoTerraneyo

zaaaaaaaaaaaaaaaa

Adam zaaaa yazacağım diye üşenmemiş yeni üyelik açmış. Derslerine bu kadar çalışsan şimdi böyle olmazdı durumun anana babana yazık.
  • cenkle değişti 65-70 gibi yanılmıyorsam. diğer oyuncular ve takımın atak hareketleriyle alakası yok. kim nereye doğru top atacak diye bilmediği için sadece koşuyor boşboş.
  • S.a beyler maçı izlemedim skoru da bilmiyorum bi kaç sorum olacak...

orta doğu ve balkanların en yetenekli orta sahası Oğuzhazinho naptı kaç gol kaç asist?
    türk futbolunun yetiştirdiği komple forvet, tank gibi güçlü Tosunpaşa kaç gol attı?
    kuareeeejma kuareeeeejma diye bağıran oldu mu?
    atletica'ya 20 milyon euroya satılmayan dünyanın en iyi kanat oyuncuusu Töre kaç gol kaç asist?

tişikkirler şimdiden cevaplar için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patient93

quote:

Orijinalden alıntı: ceazr27

Bir Trabzonsporlu olarak maçtan önce Bjk kadrosu beni korkuttu ama disiplin daha önemliymiş.Mbia Cavanda N doye yusuf erkan mükemmeldi.Onur ise güzel kurtarışlar yaptı ve talihsiz gol yedi.Trabzonda süreklilkk olursa ilk 2 yi zorlayabilir.

bak siz de beşiktaşla aynı hataya düşüyorsunuz

Şuan erken tabiki Trabzon bu ne yapacağı belli olmaz.Ama bu sene Trabzon nokta transferler yaptı Fener gibi.Ama bak bu maçta M.ekici yoktu orta sahanın dominosu.

• quote:

Orijinalden alıntı: blackprague

quote:

Orijinalden alıntı: CilyanoTerraneyo

zaaaaaaaaaaaaaaaa

Adam zaaaa yazacağım diye üşenmemiş yeni üyelik açmış. Derslerine bu kadar çalışsan şimdi böyle olmazdı durumun anana babana yazık.

45 yaşındayım delikanlı
  • Şu Gomez'e forvet diyen hala yaşıyorsa ben buradayım .

• Beyler yine olimpiyata bağlıyorsunuz kaç senedir olimpiyatta oynuyorsunuz da sanki derbi takımı değilsiniz bir kere ayrıca fb gs çekişmesinden hep aşağıda kalıyorsunuz doğruya doğru geçen sene de böyleydi lig tanımı ilk 4. Yıldızi kim takıcakti diye fb mi gs mi diye hani sizin isminiz nerede yine? Kısaca diyeceğim sıkıntı olimpiyatta değil sorun olimpiyat olsa son seneler stad yıkıldıktan sonra olur siz hep sorunluydunuz genel olarak derbilerde ve büyük maçlarda

• quote:

Orijinalden alıntı: Le Blanc

quote:

Orijinalden alıntı: umix353

quote:

Orijinalden alıntı: rider30

Yeni transferler, yeni bir hoca ilk derbi 2.hafta Beşiktaş nakavt.

Bilic'in yerine getirilecek Türkiye'de en son kişi Şenol hocaydı. Sezon öncesinde burada Şenol hoca Ocak'a kadar kalırsa mucize olur demiştim. Daha 2.haftada devrildi! Kredisini tüketmeye başladı bile.

Atatürk Olimpiyat Stadında bu takım derbi merbi kazanamaz. ASLA ŞAMPİYON OLAMAZ. Geçen seneden hiç ders alınmamış. Yönetimin acizliğini gösteriyor.

Hocam ben Şenol hoca geldiğinde dedim bu adam tam loser dedim. Ama işittmediğmiz hakaret kalmadı

milli takımı dünya üçüncüsü, trabzonspor'u şampiyon yapmış hocaya nasıl loser denir anlayamıyorum. adam bir maç kaybetti itin götüne sokuyorsunuz hemen. quaresma attırmasa kendini maçı kazanabilirdi bile. adam eksilmese büyük ihtimalle olcay gomez değişikliği yapıp daha da yüklenecekken oyunu tutmak için necip falan girdi. takım hazır değil, ortasahayı toplayacak, top tutacak adam yok, töre bile dökülüyor, gomez iki haftadır takımda olup hala çapraz koşu yapıp yapamayacağını bilmiyor ama sanırsın sezon sonu gelmiş de şu yenilgi alınmış gibi hocaya yükleniyorsunuz.

İbb de tr kupasını bjk yi yenerel kazanmıştı. Ama abdullah Avcı iyi bir td değil bence.

Bu arada Mersin bugünde akhisar a yenişmiş.. bu bjk tam komedi arkadaş..

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.