Şimdi Ara

STSL 15-16 Sezonu 2.Hafta | Beşiktaş - Trabzonspor | 22 Ağustos | 21.45 | (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
851
Cevap
3
Favori
12.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CilyanoTerraneyo

quote:

Orijinalden alıntı: blackprague

quote:

Orijinalden alıntı: CilyanoTerraneyo

zaaaaaaaaaaaaaaaa

Adam zaaaa yazacağım diye üşenmemiş yeni üyelik açmış. Derslerine bu kadar çalışsan şimdi böyle olmazdı durumun anana babana yazık.

45 yaşındayım delikanlı

Durum daha kötü bir de utanmadan yaşını söylüyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Blanc

quote:

Orijinalden alıntı: umix353

quote:

Orijinalden alıntı: rider30

Yeni transferler, yeni bir hoca ilk derbi 2.hafta Beşiktaş nakavt.

Bilic'in yerine getirilecek Türkiye'de en son kişi Şenol hocaydı. Sezon öncesinde burada Şenol hoca Ocak'a kadar kalırsa mucize olur demiştim. Daha 2.haftada devrildi! Kredisini tüketmeye başladı bile.

Atatürk Olimpiyat Stadında bu takım derbi merbi kazanamaz. ASLA ŞAMPİYON OLAMAZ. Geçen seneden hiç ders alınmamış. Yönetimin acizliğini gösteriyor.

Hocam ben Şenol hoca geldiğinde dedim bu adam tam loser dedim. Ama işittmediğmiz hakaret kalmadı

milli takımı dünya üçüncüsü, trabzonspor'u şampiyon yapmış hocaya nasıl loser denir anlayamıyorum. adam bir maç kaybetti itin götüne sokuyorsunuz hemen. quaresma attırmasa kendini maçı kazanabilirdi bile. adam eksilmese büyük ihtimalle olcay gomez değişikliği yapıp daha da yüklenecekken oyunu tutmak için necip falan girdi. takım hazır değil, ortasahayı toplayacak, top tutacak adam yok, töre bile dökülüyor, gomez iki haftadır takımda olup hala çapraz koşu yapıp yapamayacağını bilmiyor ama sanırsın sezon sonu gelmiş de şu yenilgi alınmış gibi hocaya yükleniyorsunuz.

Trabzon ne zaman şampiyon oldu? 95-96 da elleriyle verdi şampiyonlupu Fener'e son hafta. Sözde ironi yapmaya çalışmışsın ama yeterli değilsin bunun için. Geçen sene o kadar iyi denilen Bursa taraftarsız ibb'nin altında kalıyor. Final maçında Gs'ye yeniliyor. Milli takım seviyesinde en iyi oyunculara sahip takımıı 3.de yapsın be arkadaş. Senegal, japonya rakibin olmuş.

Letonya'ya elendiğimizi niye yazmadın uyanık

• quote:

Orijinalden alıntı: brkmania

quote:

Orijinalden alıntı: Patient93

quote:

Orijinalden alıntı: ceazr27

Bir Trabzonsporlu olarak maçtan önce Bjk kadrosu beni korkuttu ama disiplin daha önemliymiş.Mbia Cavanda N doye yusuf erkan mükemmeldi.Onur ise güzel kurtarışlar yaptı ve talihsiz gol yedi.Trabzonda süreklilkk olursa ilk 2 yi zorlayabilir.

bak siz de beşiktaşla aynı hataya düşüyorsunuz

adam tabi öyle diyecek, ne diyecek? 'ilk 2 fb ile gs, biz ne yaparsak yapalım aşağılarda kalırız' mı diyecek
    ya da, böyle demezlerse şampiyon olacak da, böyle dedikleri için mi olamıyorlar?
    taraftarın burda forumda dediğiyle bişey olacaksa ohhoooho

Aynen haklısın.Şampiyon Fb biz sonuncuyuz diyecek halim yok.Bu iş taraftara bağlı değil oyunculara bağlı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizim takımın en az 3 transfer eksiği var uzun vadede sıkıntılıyız büyük bir başarı zor ne yazıkki. Bugun için tüm oyuncuların yüreğine sağlık

• ya birde bu beşiktaşlıların ''şerefli üçücülük'' muhabbeti bu sezon bayaerken başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: XcaL

Rabotnciki ye elendi salla Trabzon'a.
    Besiktasi yendi helal Trabzon'a.

Bu yorumcular cok kaypak.

EE çünkü o zaman sallanacak durumdaydı şimdi helal denecek durumda

Kaypaklıkla alakası yok. O zaman kötüsündür yorumcular da kötü der. Şimdi iyisindr iyi der.
  • Kaleci, stoper ve orta saha oyuncusu şart. Azcık da lobi...
  • Gomez 11 de başlamalı yoksa adam sap gibi kalıyor alışamıyor. Necip ve Mottayı satmamız lazım. Olcay bu sezon fena başladı tek paslar felan şahaneydi. q7 ve töre ayaklarında çok fazla top tutuyorlar tek pas yapsalar daha güzel olur. orta sahanın Boşluğu çok belli oluyor acil kapatılması gerekir. Bu başlangıç fena değil gibi ancak sürekli zülümpiyatta oynarsak çarşı karışır.

• quote:

quote:

quote:

Bilic'in yerine getirilecek Türkiye'de en son kişi Şenol hocaydı. Sezon öncesinde burada Şenol hoca Ocak'a kadar kalırsa mucize olur demiştim. Daha 2.haftada devrildi! Kredisini tüketmeye başladı bile.

Atatürk Olimpiyat Stadında bu takım derbi merbi kazanamaz. ASLA ŞAMPİYON OLAMAZ. Geçen seneden hiç ders alınmamış. Yönetimin acizliğini gösteriyor.

Hocam ben Şenol hoca geldiğinde dedim bu adam tam loser dedim. Ama işittmediğmiz hakaret kalmadı

milli takımı dünya üçüncüsü, trabzonspor'u şampiyon yapmış hocaya nasıl loser denir anlayamıyorum. adam bir maç kaybetti itin götüne sokuyorsunuz hemen. quaresma attırmasa kendini maçı kazanabilirdi bile. adam eksilmese büyük ihtimalle olcay gomez değişikliği yapıp daha da yüklenecekken oyunu tutmak için necip falan girdi. takım hazır değil, ortasahayı toplayacak, top tutacak adam yok, töre bile dökülüyor, gomez iki haftadır takımda olup hala çapraz koşu yapıp yapamayacağını bilmiyor ama sanırsın sezon sonu gelmiş de şu yenilgi alınmış gibi hocaya yükleniyorsunuz.

hocam trabzon şampiyon olamadı yav 3.lükten sonra 2.lik geliyor. he ts iyi puan topladı da o da şenol hoca sayesinde değil. her maç 15 dk da 2şer gol yiyen anadolu kulüpleri sayesinde topladılar o puanları.
    ayrıcı dünya 3.lüğü muhabbeti de bayatladı. o takım 3. olurdu zaten kemik kadro vardı. şenolluk bir durum yok ama ağzı iyi laf yapıyor. oradan yürütür belki beşiktaşı

• Ya şimdi o değilde ta antalyadan olimpiyat stadına beşiktaşı desteklemeye giden enişteye açıyorum.çekilir mi bu yol
    Tebrikler TRABZONSPORUM

• quote:

Orijinalden alıntı: betcity2

3.lük yolunda darbe aldı bjk

yandex ödevini yaptın mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: brkmania

quote:

Orijinalden alıntı: Patient93

quote:

Orijinalden alıntı: ceazr27

Bir Trabzonsporlu olarak maçtan önce Bjk kadrosu beni korkuttu ama disiplin daha önemliymiş.Mbia Cavanda N doye yusuf erkan mükemmeldi.Onur ise güzel kurtarışlar yaptı ve talihsiz gol yedi.Trabzonda süreklilkk olursa ilk 2 yi zorlayabilir.

bak siz de beşiktaşla aynı hataya düşüyorsunuz

adam tabi öyle diyecek, ne diyecek? 'ilk 2 fb ile gs, biz ne yaparsak yapalım aşağılarda kalırız' mı diyecek
    ya da, böyle demezlerse şampiyon olacak da, böyle dedikleri için mi olamıyorlar?
    taraftarın burda forumda dediğiyle bişey olacaksa ohhoooho

hocam adı üstünde forum. herkes yazıyor görüşlerini :)

• Sanki.....geçen senede gördüm gibi bu filmi....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gökhan Töre o pozisyonda direk vurmayıp soluna çekip vurmaya çalışarak bitti gözümde. Quaresma da iyi olduğu kırmızı yediği yaptığı artistliktir bence. Ayrıca o harekete rağmen Quaresma diye bağıranlarla hakeme laf atanların aynı taraf olması da işin esprisi.

Biz geçen sene Galatasaray'ın sahasındaki maçı daha iyi oynamamıza rağmen Alves'in gördüğü saçma sapan kart (ve Sneijder'in kişisel becerisi) yüzünden kaybettik. Ama kimse kalkıp da ne Alves'i alkışladı ne hakemi eleştirdi.
  • Renkliler toplanmış yine Sizin gibi bi mağlubiyete arkamızı dönmeyiz merak etmeyin hadi çöplüğünüze
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Trabzon ne zaman şampiyon oldu? 95-96 da elleriyle verdi şampiyonlupu Fener'e son hafta. Sözde ironi yapmaya çalışmışsın ama yeterli değilsin bunun için. Geçen sene o kadar iyi denilen Bursa taraftarsız ibb'nin altında kalıyor. Final maçında Gs'ye yeniliyor. Milli takım seviyesinde en iyi oyunculara sahip takımıı 3.de yapsın be arkadaş. Senegal, japonya rakibin olmuş.

Letonya'ya elendiğimizi niye yazmadın uyanık

2010-11 sezonundan bahsediyorum, ironi falan yok tescillenmiş şike var ortada. fenerbahçe logosunu ekletseydin avatarının altına kırmamak için ikincilik yazardım ama bizim forum diye gerçekleri yazmak istedim.

dünya kupasına gelelim. senegal grubundan ikinci olarak namağlup biçimde çıkmış. grubundaki diğer takımlar danimarka, uruguay ve fransa. grup sırasından devam ediyorum rakiplerimize, güney kore'ye bakalım mesela. grubundan birinci olarak iki galibiyet ve bir beraberlikle çıkmış, grupta abd, portekiz, polonya var. son olarak japonya. bu abiler de gruptan 7 puanla birinci çıkmış ama grubunda belçika, rusya, tunus varmış, diğerlerine göre daha kolay grup. oynadığımız takımlar gayet sıkı, ikisi ev sahibi. zaten maçlar da başabaş geçmişti.

letonya'dan sonra devam etmedi zaten yanılmıyorsam. her başarının bir sonu var. senin yaptığın bir imparatorluğun tarihini incelerken yıkılışına bakıp bunlardan da bir halt olmazmış zaten demek gibi bir şey.

• bjk açık ara şampiyon. 34 macin tamamini kazancaz diye bir sey yok. Trabzona yenilmisiz olabilir
    78 puanla şampiyonuz.
    Feneri gs'si en krali gelse ayakkabimizi bile boyayamaz

• BlackxWhite B kullanıcısına yanıt
    Maçta sadece tek 1 pozisyonu olan takımın taraftarı konuştu.tartışmasız mal bizim hakkımızda.ayrıca erkan kaç kez denedi şansını size kalsa 7 kez şut çekti hiç gol olmasın.ayrıca q17 boşu boşuna çıkmadı.atınız gol bile hareketli topa acıķ ve net tekrar edilmesi gereken pozisyon.vesselâm...

• quote:

Orijinalden alıntı: callofdutyf

Ya şimdi o değilde ta antalyadan olimpiyat stadına beşiktaşı desteklemeye giden enişteye açıyorum.çekilir mi bu yol
    Tebrikler TRABZONSPORUM

hocam kim o antalyalı ya o muhabbet ne :) bugün gördüm antalyasporun takım otobüsüydü ikitellide gördüm

• Patient93 kullanıcısına yanıt
    onu bunu boşver de bir yıl arayla aynı gün doğmuşuz
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.