Şimdi Ara

STSL 15-16 Sezonu 5.Hafta | Gençlerbirliği - Beşiktaş | 21 Eylül 2015 Pazartesi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
2
Favori
5.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yav bu fenerliler niye boylelan. Yok ofsaytti yok bilmem ne. Sizin dunku galibiyetinizde konunuza gelipte trolleyen oldu mu arkadas. Elestireceksenizde adam akilli elestirin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen Fırat size kıyak geçmiyor bencede .

• selçuk şahin pası verdi adam
  • siz önce bu sezon antalyaspora son dk faulu ile aldığınızın hesabını verin bakim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: giges1997

Yav bu fenerliler niye boylelan. Yok ofsaytti yok bilmem ne. Sizin dunku galibiyetinizde konunuza gelipte trolleyen oldu mu arkadas. Elestireceksenizde adam akilli elestirin.

Konuya gir bak bakayım gelen olmuş mu olmamış mı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hauntblast

Aynen Fırat size kıyak geçmiyor bencede .

Size koca federasyon kıyak geçiyor

• quote:

Futbol oynarken herkes herkesi ayağının üstüne basıyor bende çok bastım banada çok bastılar ama ne ben birin dirsek attım ne de biri bana attı .

Peki arkadaşların veya sen birbirinizin ayağına bilerek mi bastınız yoksa topa müdahele ederken istemsizce mi bastınız?

Gomez o pozisyonda iki kolunu da kaldırıp dengeli bir şekilde topa müdahale etmek isterken arkasından gelen oyuncunun öne hareketlenmesi sonucu dirseği yüzüne çarptı.

O pozisyonun nasıl kasıtlı olduğunu anlatırsan sevinirim

• quote:

Söyle Gomez'in pozisyonu kırmızı değil mi fanatikliğin dibine vurmuş arkadaş benim takımımdaki adam bunu yapsa kırmızı niye yemedi derim . Şu hareketi savunuyorsunuz bir de adalet bekçileri .

sen kesin dün markoviç küfür etti kırmızı görmeliydi demişsindir o zaman
  • Cok kaçırdık

• 3. Kasti dirsek fırat yine eş geçti

• gençlerbirliği kalecsi panter

• Arkadaşlar maçı izleyen varsa link atabilir mi? Son 5 dk izlesem yeneceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umix353

quote:

Orijinalden alıntı: Deli Komutan

Gomez in o pozisyonda bilerek ve isteyerek dirsek attığını düşünen varsa yazık başka bir şey demiyorum.

Her maç bu tarz çarpışmalar hava topu müdahalelerinde yaşanıyor. Adamın kaşı açıldı diye kırmızı mı yemesi lazım?

Almeida kazması varken adamın üstüne ek kat çıkıyodu rakip savunma biz sari kartı bırak faul bile alamıyorduk.

Sevgi ptırıcığı da gelmiş. Asıl sana yazık.

Senin sevgini pırtlatırım çocuk git kendi hayatını yaşa bizim maç konumuzda ne işin var hadi naş abisi

• Gol 90+1 Penaltı Gomez
  • quote:

quote:

quote:

Gomez in o pozisyonda bilerek ve isteyerek dirsek attığını düşünen varsa yazık başka bir şey demiyorum.

Her maç bu tarz çarpışmalar hava topu müdahalelerinde yaşanıyor. Adamın kaşı açıldı diye kırmızı mı yemesi lazım?

Almeida kazması varken adamın üstüne ek kat çıkıyodu rakip savunma biz sari kartı bırak faul bile alamıyorduk.

Senin sevgini pırtlatırım çocuk git kendi hayatını yaşa bizim maç konumuzda ne işin var hadi naş abisi

• Bu bjkliler sene boyunca acitasyon yapar bizim mac konularina girip habire hakem hatalarini yazarlar. Bir kez de adam gibi gelin hakemin sizin lehinize yaptigi hatalari kabul edin. Isinize gelince nasil da hakemi konusmuyorsunuz degil mi? Adaletiniz buraya kadar.

• quote:

En fazla haksızlığa uğrayan şerefli üçüncü takımın taraftarı kardeşim kendi maçında olanlarada at gözlüğüyle bakma . Nasıl fikir ?

Teraziye koyarsak zararli cikarsiniz..

• 8 tl gelmeyecek gibi
  • Milletin maçlarında kaleci içeri alır, bizde rakibinki panter kesilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SayisalMan

quote:

quote:

quote:

Dön kendi haline gül abisi hadi sende yol al

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.