Şimdi Ara

STSL 15. Hafta | Beşiktaş - Galatasaray | 14 Aralık Pazartesi, 20.00 (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.563
Cevap
2
Favori
23.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulan günay için ne güzel maç oldu galatasaray pozisyon bulamıyor dedim gitti kendi kendine gol yedirtti adam Tolga zengin denen karaktersiz utansın günaya bunlara yaşattığı için
  • quote:

Orijinalden alıntı: le_tatative

quote:

Orijinalden alıntı: Burhan_GS_911

quote:

Orijinalden alıntı: ajdarvevo

tebrikler beyler arada kadro farkına göre az bile attınız inşallah bu sene şu şikeci fenere kaptırmazsınız şampiyonluğu

fener en azından delikanlı gibi mücadele ediyor be kardeşim. bunlar 2 gol atınca üzerine yatar kornerlerde top öldürürler. iyi sevinin tarihinizin en büyük başarısını aldınız lan

Ne zaman top ölürdük be

sana teşekkür ediyorum hocam tahrik edici yorum atmadığın için. sen gibi taraftarın elini sıkar tebrik ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: uA-TayfA

Günün yorumu
     STSL 15. Hafta | Beşiktaş - Galatasaray | 14 Aralık Pazartesi, 20.00

Adam haklı dağılın beyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zuko

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Winnetou21

quote:

quote:

Yenilince susun bari eze eze yendik hala car car konuşuyosun

neyini ezdiniz birader hadi git işine siz önce fairplay öğrenin

Bu istatistikler yetermi kardeş ezdiğimizin resmini çizmişler

tamam şimdi git bide son 10 yıla bak. sonra git kupa sayılarına bak. sonra avrupa başarılarına bak. sonra son sezon ne olmuş ona bak. sonra yıldızına bak. öyle gel

Ohooo. O zaman sen de git 92'ye bak. Hepsine bedel.

2000 e bak demiycem neyse hocam. çok gitmene gerek yok geçen sezona bak tebrik ederim bu maç için. güzel oynadınız

• Valla maçı tekrar izledim de bjk rezil etmiş bizi helal olsun Gs yi bu hale getirenler utansın allah belanızı versin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: le_tatative

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ajdarvevo

tebrikler beyler arada kadro farkına göre az bile attınız inşallah bu sene şu şikeci fenere kaptırmazsınız şampiyonluğu

fener en azından delikanlı gibi mücadele ediyor be kardeşim. bunlar 2 gol atınca üzerine yatar kornerlerde top öldürürler. iyi sevinin tarihinizin en büyük başarısını aldınız lan

Ne zaman top ölürdük be

Adam nerden kulp bulacağını şaşırmış. Mesajı bulmakta üşendim o yüzden seni alıntıldım kardeşim.Neyse kendileri geçen sene ve ondan önceki seneler yatarak vakit geçirdikdikleri maçları çabuk unutmuşlar. Boşver kuyruk acıları var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya beyler kendi forumumuz yokmus gibi gelip burda saklabanlik yapiyorsunuz adam gibi yorum yapan yapsin fakat diger besiktasli sahsiyetler lutfen taraftarin seviyesini dusurecek yorumlar yapmayin ben sahsen besiktasli fenerbahceli
    galatasarayli asagaliyici yorum yapanlari blokluyorum sizde aynisini yapin savunmalarida onlar bize yapiyor olur sanki tum gs taraftari yapiyor lutfen saygi cercevesinde yapin yorumlari ya da gidin kendi forumumuzda konusun aynisi bize yapilinca cildirirsiniz

Son olarak gitmeden gercekten hayatimda bu kadar kotu bir galatasaray gormedim 2.golu yedikten sonra santra yapiyorsunuz kilini kipirdatan yok ya herkes bekliyor ben cok izlemem galatasaray maclarini ama o umut nedir oyle ya bana nerdeyse sac bas yolduracakti melonun gitmesi bence en onemli eksiklik onun gibi adam zor bulursunuz tellesin kiralanmasi zaten ayri bir sacmalik Allah size kolaylik versin bu yonetimle zor

•  STSL 15. Hafta | Beşiktaş - Galatasaray | 14 Aralık Pazartesi, 20.00
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ^^Evo^^

Kıyamam ben sana üzülme kardeşim.

Besiktas maci ceviremeseydi gorurdum ben sizi.

Yanlış yere atmışım mesajı. Golden sonra tüm stad yıkıldı Günay diye. Değişen bir şey olmazdı.

Biz siz değiliz, karıştırmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan147

İlk defa bu bölüme yorum atıyorum.
    Aslında Galatasaray kötüydü yerine Beşiktaş Galatasaray'ı kötü oynamaya mahkum etti desek daha doğru olur.
    Uzun yıllar sayısız derbi izledim fakat böyle üstün bir maç hiç hatırlamıyorum.

Bu bölum cok zevkli kardes
    Duzenli olarak 2 haftada bi banlaniyorum:))
    Seviniyorum sovuyorum trolleri okuyorum guzel oluyo:)

• quote:

Orijinalden alıntı: lunarstrain

Hocam hazımsızlık değil, biz kötüyüz ben kabul ediyorum, şampiyon da biz olmazsak FB olmasın da siz olun isterim ben, ama sizin başınızda bir Aziz Yıldırım yok, siz normal futbolda 9 puan öndeyken kaybedebilirsiniz, ama Aziz Yıldırım'ın FB'si kaybetmeyeceği gibi sizi çok rahat aşağı çeker.

Klasik Galatasaraylı yorumu. Geçen hafta Lizbon maçının gönderisinde Bjklileri taşa tutanlar şimdi şampiyon Beşiktaş diyor. :D Siz yarıştan kopunca Fenerbahçe kazanmasın diye maç da verirsiniz. Biz ise tırnaklarımızla kazıya kazıya şampiyon oluruz. Siz ise köşenizde oturup Bjk ve Fb arasındaki rekabeti izlersiniz artık. Elinizde bu kaldı bir tek. Dua edin de belki Bjk kazanır belki şampiyonluğu. Biz rakipleri olarak tebrik ederiz siz ise izleyici olarak Fenerbahçe şampiyon olmadı diye kendinizi avutursunuz.

• OMO 10 YOLDOR YONOYOROOOOZ
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yenilince susun bari eze eze yendik hala car car konuşuyosun

neyini ezdiniz birader hadi git işine siz önce fairplay öğrenin

Bu istatistikler yetermi kardeş ezdiğimizin resmini çizmişler

tamam şimdi git bide son 10 yıla bak. sonra git kupa sayılarına bak. sonra avrupa başarılarına bak. sonra son sezon ne olmuş ona bak. sonra yıldızına bak. öyle gel

Bu akşam oynanan maçın istatistklerini gösterince neden geçmişe bakıyoruz? Kafaya bak

• quote:

Orijinalden alıntı: Rigsby

Ya beyler kendi forumumuz yokmus gibi gelip burda saklabanlik yapiyorsunuz adam gibi yorum yapan yapsin fakat diger besiktasli sahsiyetler lutfen taraftarin seviyesini dusurecek yorumlar yapmayin ben sahsen besiktasli fenerbahceli
    galatasarayli asagaliyici yorum yapanlari blokluyorum sizde aynisini yapin savunmalarida onlar bize yapiyor olur sanki tum gs taraftari yapiyor lutfen saygi cercevesinde yapin yorumlari ya da gidin kendi forumumuzda konusun aynisi bize yapilinca cildirirsiniz

Son olarak gitmeden gercekten hayatimda bu kadar kotu bir galatasaray gormedim 2.golu yedikten sonra santra yapiyorsunuz kilini kipirdatan yok ya herkes bekliyor ben cok izlemem galatasaray maclarini ama o umut nedir oyle ya bana nerdeyse sac bas yolduracakti melonun gitmesi bence en onemli eksiklik onun gibi adam zor bulursunuz tellesin kiralanmasi zaten ayri bir sacmalik Allah size kolaylik versin bu yonetimle zor

doğru söze ne denir. senin gibiler bana hala umut olduğunu gösteriyor. elini sıkıp tebrik etmek isterdim.

• quote:

quote:

quote:

Kıyamam ben sana üzülme kardeşim.

Besiktas maci ceviremeseydi gorurdum ben sizi.

Yanlış yere atmışım mesajı. Golden sonra tüm stad yıkıldı Günay diye. Değişen bir şey olmazdı.

Biz siz değiliz, karıştırmayın.

Herkes golden sonra sovuyordu Gunay'a. Beraberlik geldikten sonra bile devam ettiler, o golu yemeseydik be demeye.

Ben BJK'liyim yanlis anlasilmasin. Ama burada kendimizi kandirmayalim Bu GS de olsa BJK de olsa FB de olsa boyle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• "Allah rakibin bile kalitelisini versin. Bu Beşiktaş taraftarı gibisi yok." diyenler nerde ya? Hakemle hakemle diye algı yarattınız da noldu? Eze eze yendik. Bu seneki tek rakibimiz Fenerbahçedir. Ayrıca Beşiktaşın kurası ne zaman diyenler kendi takımı bu silik futbolla lazioyu eleyebilecek mi onu da görücez. Fenerbahçeye avrupada başarılar. İnşallah elerler lokomotivi.

Dipnot: Beşiktaş dünyanın parasını versin Muslerayı veya aynı ayarda kaleci alsın. Dünyanın en iyi ilk 5inde, kesinlikle farkın açılmasını önledi.

• Normali bu değil mi? BJK bizim rakibimiz, yeneriz yeniliriz olur öyle. FB ise düşmanımız, isteriz ki yerin dibine göçsün, küme düşsün, Avrupa'dan ceza alsın, her türlü
  • Bana hediye bırak bütün kederleri
    Ben ağlarım ikimizin yerine

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lamı cimi yok beşiktaş hak etti aldı 3 puanı biz umut bulutlarla uğraşalım.
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.