Şimdi Ara

STSL 15. Hafta | Beşiktaş - Galatasaray | 14 Aralık Pazartesi, 20.00 (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.563
Cevap
2
Favori
23.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şu Melo'yu bir türlü sevemedim. nasıl biridir anlamadım gitti.
  • Biz bu kaci kazansaydik hic hak etmedigimiz bir galibiyet olacakti, 2-1'den 2-2 olmasin diye ben bile dua ettim cunku durduk yere gunay harcanacakti, hakeden kazandi bu futbolla sampiyonlugunda tek hak edeni yine besiktas

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zuko

quote:

Orijinalden alıntı: ^^Evo^^

quote:

quote:

Kıyamam ben sana üzülme kardeşim.

STSL 15. Hafta | Beşiktaş - Galatasaray | 14 Aralık Pazartesi, 20.00

Besiktas maci ceviremeseydi gorurdum ben sizi.

Yanlış yere atmışım mesajı. Golden sonra tüm stad yıkıldı Günay diye. Değişen bir şey olmazdı.

Biz siz değiliz, karıştırmayın.

Herkes golden sonra sovuyordu Gunay'a. Beraberlik geldikten sonra bile devam ettiler, o golu yemeseydik be demeye.

Ben BJK'liyim yanlis anlasilmasin. Ama burada kendimizi kandirmayalim Bu GS de olsa BJK de olsa FB de olsa boyle.

Bir tane adam gördüm ben Beşiktaş forumunda hafif söven.

Tüm stad sahip çıktı forumda laf söyleseler ne olur.

İnan bana kahroldum golden sonra içim içimi yedi, en ufak bir tepki göstermedim. Tolga olsaydı eğer kalede ve aynı hatayı yapsaydı laptop kumanda vs herşey havada uçmuştu.

• Dua edin muslera diye bir kaleciniz var yoksa yeni bir 6 kasım vakası daha yaşanabilirdi. Bizim başkan ilk geldiğin 3 sene içinde gs ve fb yi yakalariz demisti ve suanda bu takım gs ve fb den daha iyi top oynuyor daha stadımız yok stadda hazır oldu mu kimse tutamayacak bu takımı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beğendim güzelmiş :D
  • bakıyorum formalarınız yine naftalinli sandıklara geri dönmüş
  • Kerimin topunu tutunca muslera bağıra bağıra küfür etmeye başladım nasıl adam lan bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhan_GS_911

quote:

Orijinalden alıntı: Winnetou21

quote:

quote:

quote:

quote:

Yenilince susun bari eze eze yendik hala car car konuşuyosun

neyini ezdiniz birader hadi git işine siz önce fairplay öğrenin

Bu istatistikler yetermi kardeş ezdiğimizin resmini çizmişler

tamam şimdi git bide son 10 yıla bak. sonra git kupa sayılarına bak. sonra avrupa başarılarına bak. sonra son sezon ne olmuş ona bak. sonra yıldızına bak. öyle gel

Züğürt tesellisi

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHAAAHAHAHAHAHAHAH ZÜĞÜRT TESELLİSİ

Dediklerin doğruydu kardeş neden bu kadar sevindinki :)

• Beşiktaşimiz GS yi şildi sahadan, mersine bile daha zorlanmistik :))

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kıyamam ben sana üzülme kardeşim.

Besiktas maci ceviremeseydi gorurdum ben sizi.

Yanlış yere atmışım mesajı. Golden sonra tüm stad yıkıldı Günay diye. Değişen bir şey olmazdı.

Biz siz değiliz, karıştırmayın.

Herkes golden sonra sovuyordu Gunay'a. Beraberlik geldikten sonra bile devam ettiler, o golu yemeseydik be demeye.

Ben BJK'liyim yanlis anlasilmasin. Ama burada kendimizi kandirmayalim Bu GS de olsa BJK de olsa FB de olsa boyle.

Bir tane adam gördüm ben Beşiktaş forumunda hafif söven.

Tüm stad sahip çıktı forumda laf söyleseler ne olur.

İnan bana kahroldum golden sonra içim içimi yedi, en ufak bir tepki göstermedim. Tolga olsaydı eğer kalede ve aynı hatayı yapsaydı laptop kumanda vs herşey havada uçmuştu.

Biz beşiktaş taraftarıyız günay gibi genç bir kaleciye ne diyebiliriz. Sadece üzüldük oda çok üzüldü. Bu arada gs taraftarı yönetimi istifaya davet ediyor. Taraftarı da rezil takımı da rezil daha beter olacaklar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: blackshow

Dua edin muslera diye bir kaleciniz var yoksa yeni bir 6 kasım vakası daha yaşanabilirdi. Bizim başkan ilk geldiğin 3 sene içinde gs ve fb yi yakalariz demisti ve suanda bu takım gs ve fb den daha iyi top oynuyor daha stadımız yok stadda hazır oldu mu kimse tutamayacak bu takımı.

Hay sizin Musler'anıza be arkadaş.Muslera olmasaymış, niye olmuyor kardeş Muslera?Muslera bizim kalecimiz, her zaman olacak kalede.Bende diyorum ki o zaman, Melo olsaydı sizi dağıtır geçerdik, o adam sahada yürüse yenerdik sizi.Oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: boun1631

"Allah rakibin bile kalitelisini versin. Bu Beşiktaş taraftarı gibisi yok." diyenler nerde ya? Hakemle hakemle diye algı yarattınız da noldu? Eze eze yendik. Bu seneki tek rakibimiz Fenerbahçedir. Ayrıca Beşiktaşın kurası ne zaman diyenler kendi takımı bu silik futbolla lazioyu eleyebilecek mi onu da görücez. Fenerbahçeye avrupada başarılar. İnşallah elerler lokomotivi.

Dipnot: Beşiktaş dünyanın parasını versin Muslerayı veya aynı ayarda kaleci alsın. Dünyanın en iyi ilk 5inde, kesinlikle farkın açılmasını önledi.

Kesinlikle haklısın. Ne oldum değil ne olacağım demeli insan. Ama ben onlar gibi olmayıp yine destekleyeceğim Fenerbahçe ve Galatasarayı. İnşallah bu maç sonunda kibiri bırakıp birazcıkta olsa insanlık dersi almışlardır.
  • Allahtan Mustafa Denizli vardi, Hamzaoglu olsaydi maci alamayabilirdik. Iyi oynamasalar da bali yeterdi ki son zamanlarda eskisine gore daha iyi oynatiyordu, en azindan Denizli kadar rezil oynatmazdi. Bu nasil bir istatistiktir boyle. Sahaya surdugu takimin Galatasaray oldugunun farkinda degil.
  • Bilseydik 2-3 şut cekecekler, şenol güneş geçerdi kaleye :))

•  STSL 15. Hafta | Beşiktaş - Galatasaray | 14 Aralık Pazartesi, 20.00

Yönetim istifaya çağırılıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • olcay yerine kerim oynamalı artık bu çocuk formayı hakettiğini gösterdi oyuna girmesi ve birebirde başarısı mükemmel tebrikler beşiktaşım
  • Rai-gy kullanıcısına yanıt
  • Maçın özetini şimdi izledik

Yav bu nasıl maç?

Stat zaten patates tarlası

Yemin ediyorum Avrupada ki 10 kişiye bu maçı izlet adamlar neden bize acemi liginin maçını izletiyorsunuz diye sorar

GS'nin zaten pozisyonu yok yazık yav acıyorum şu takıma, şampiyon olup bu kadar berbat duruma gelebilmek yetenek ister

BJK nin kalecisi de çok acemi olduğu belli, sırf taraftar için Tolga yerine çıkarmışlar, ama sempatik çocuk gibi üzüldü gole bende üzüldüm. BJK hak etmiş bariz helal koçlar

• Bjk hakederek kazandı ve bu takım gecen gun uefa da hezimete ugrayip yenildi.motiveleri ne kadar yuksek olabilir.ilk golu zaten ilk isabetli sutta buldu gs. eger kaleye gidebilselerdi atarlardi belki cunku ilk golu gercekten bala ve kaleci hatasindan yedi bjk.kaleci cocukda aglicakti nerdeyse dövündü durdu.

• Burhan_GS_911 kullanıcısına yanıt
    Lan lı lun lu konuşma edepsizlik yapma. Partizanlığın da alemi yok. Şerefli 3.lük diye dalga geçtiğiniz takım sahadan sildi sizi zoruna gitti tabi. Zoruna gitmesin.

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.