Şimdi Ara

STSL 15. Hafta | Beşiktaş - Galatasaray | 14 Aralık Pazartesi, 20.00 (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.563
Cevap
2
Favori
23.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maci simdi izleyebildim.Yorum yapmak gerekirse

Besiktasim cok pozisyon bulmus ama muslera onlemis tek kale mac yapmisiz.Muslera ayarinda bi kalecimiz olsaydi lig basinda 2.kez namaglup sampiyon olabilirdik.

Gunaya suanda bizim taraftarimiz hic bisey soylemez nedenine gelince yasi daha cok genc taraftara kendini gostermek icin kaleden cikti bi yandanda tolgaya gonderme yaptigini dusumuyorum ama aksilik top ayagina oturmadi bu tarz hatalari bizim camia kabul eder niye cunku adam biseyler yapmaya calisiyor tolga ne yapiyor cikacagi topa cikmiyor sacma sapan goller yiyor.

Senol hocaya lig tv spikeri tolga neden ilk 18de yok dedi.Senol hocanin cevabi sirtinda gerginlik varmis vs vs diye konustu tabi oda gercekleri soylemez basina laf vermez.Tolga sosyal medyadan inanilmaz tepki gordu bunun uzerine maca ciksaydi taraftar islik krizine sokardi onu ve alacagimi macida alamazdik

Ben galatasarayli arkadaslari seviyorum.Cirkeflik yapmiyorlar nerde yalan dolan var hepsi fenerbahcede.O yuzden bizim dusmanimiz fenerbahcedir.

Mustafa hocanin acilen galatasarayin oyununu degistirmesi lazim bu takima boyle oyun yakismiyor.Uefada tek destegimiz galatasaray

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ersin96

quote:

Orijinalden alıntı: lunarstrain

Samimi değilsiniz

Fenerbahçesiz bir Galatasaray, Galatasaraysız bir Fenerbahçe asla istemem. Siz samimi bulun veya bulmayın ben bu şekilde düşünüyorum. Yenilgi durumunda asla affetmem, her türlü dalgamı geçerim ama cidden bu ligin tadı tuzu üç büyükler. Yoksa anadolu takımlarından Bursa ve Trabzon dışında keyif veren maç çok ender çıkıyor. :) Fenerbahçe'nin büyüklüğü rakiplerinin büyüklüğünden gelir. Yoksa Katar liginden hiçbir farkımız kalmıyor.

hocam trabzon futbolu keyif vermiyor ki. konyam daha iyi oynuyor

• Galatasaray taraftari guvenlik gucleriyle catisiyor Yazik lan umitlenmislerdir bu tipler Sneijder'in golunden sonra daha cok kotmustur maglubiyet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 02an1907 kullanıcısına yanıt
    akhisarla kendi evinde oynayacak Galatasaray ama farketmez o dediğinden :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TITAN

Maçın özetini şimdi izledik

Yav bu nasıl maç?

Stat zaten patates tarlası

Yemin ediyorum Avrupada ki 10 kişiye bu maçı izlet adamlar neden bize acemi liginin maçını izletiyorsunuz diye sorar

GS'nin zaten pozisyonu yok yazık yav acıyorum şu takıma, şampiyon olup bu kadar berbat duruma gelebilmek yetenek ister

BJK nin kalecisi de çok acemi olduğu belli, sırf taraftar için Tolga yerine çıkarmışlar, ama sempatik çocuk gibi üzüldü gole bende üzüldüm. BJK hak etmiş bariz helal koçlar

3 senedir bu tarlada oynuyoruz sözde kendi sahamız deplasmanda daha rahat oynuyor bizim takım.

• quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

Maci simdi izleyebildim.Yorum yapmak gerekirse

Besiktasim cok pozisyon bulmus ama muslera onlemis tek kale mac yapmisiz.Muslera ayarinda bi kalecimiz olsaydi lig basinda 2.kez namaglup sampiyon olabilirdik.

Gunaya suanda bizim taraftarimiz hic bisey soylemez nedenine gelince yasi daha cok genc taraftara kendini gostermek icin kaleden cikti bi yandanda tolgaya gonderme yaptigini dusumuyorum ama aksilik top ayagina oturmadi bu tarz hatalari bizim camia kabul eder niye cunku adam biseyler yapmaya calisiyor tolga ne yapiyor cikacagi topa cikmiyor sacma sapan goller yiyor.

Senol hocaya lig tv spikeri tolga neden ilk 18de yok dedi.Senol hocanin cevabi sirtinda gerginlik varmis vs vs diye konustu tabi oda gercekleri soylemez basina laf vermez.Tolga sosyal medyadan inanilmaz tepki gordu bunun uzerine maca ciksaydi taraftar islik krizine sokardi onu ve alacagimi macida alamazdik

Ben galatasarayli arkadaslari seviyorum.Cirkeflik yapmiyorlar nerde yalan dolan var hepsi fenerbahcede.O yuzden bizim dusmanimiz fenerbahcedir.

Mustafa hocanin acilen galatasarayin oyununu degistirmesi lazim bu takima boyle oyun yakismiyor.Uefada tek destegimiz galatasaray

tebrik ederim yorumun için. hakkıyla kazandı beşiktaş. katılmadığım tek konu avrupa durumu. be feneri de desteklerim avrupa da. elin rusunu destekleyeceğime ezeli rakibimi desteklerim. insanız sonuçta

• Beşiktaşın Avrupayadan elenmensine üzüldüm. İnşallah Fenerbahçe şampiyon olup Ş. ligine gidecek. Beşiktaşda ikici olup uefaya giderek bu elenişin intikamını alacak. Galatasarayın işi yaş. Uefaya bile gidemeyebilirler.

Beşiktaş kazandı. Zirve yarışı artık iki takımın. Allah bereket versin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Patient93

yuuuuh galatasaraylılar polislere taş atıyor yuuuuuuuuh

biri polis arabasının ss'sini atsın özledim

Aynen taraftar floryayi basmis polisle catisma baslamis
    Muslera orda da atilan taslari tutuyor:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Aykan19o3

Galatasaray taraftari guvenlik gucleriyle catisiyor Yazik lan umitlenmislerdir bu tipler Sneijder'in golunden sonra daha cok kotmustur maglubiyet

Umitlenmezler mi? O golden sonra "Iki iki" diye bagiriyorlardi. Sanki kendi cabalariyla gol atmislar gibi.

• allah belanı versin umut
  • VuvuzelaTR kullanıcısına yanıt
    beyaz tv'de izliyorum baya taş falan attılar çevik kuvvet üstlerine koştu falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

quote:

Orijinalden alıntı: Mario Gomez Garcia

sizin için bugün günlerden galatasaray ama bize HER GÜN BEŞİKTAŞ!

hakem hatalarına rağmen arada 10 derbi mi ne fark var bizi üstün sanıyorlar kendilerine.

yine yeneceğiz sizi tabii hakem eyyam yapmazsa.

Yine yenecegiz derken?

http://www.tdk.gov.tr/index.php?option=com_bts&arama=kelime&guid=TDK.GTS.566efc426726c0.87392313

Öhö

• Şu günaya her genç denildiğinde tekrar yaşına bakıyorum adam 24 yaşında kariyeri başlamamış bile daha bu adamın ilk maçı geçen sene fenerbahçe bu sene ilk maçı galatasaray.Bence kiralansın tecrübe kazansın kalbi temiz bir insan ama bu maçı kazanmasak belki futbol hayatı biticekti bugün yazık günah.
  • Gsli diyemeyecegim troller kaçmış adam gibi adamlar kalmış bu sezonun en iyi en keyifli maç konusu insan kalitesi hayatın yönünü bile degistirir. İnşallah her maç konusunda bizde dahil tüm taraftarlar böyle olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

Gooool Günay Günay Günayy, cezayı kesen Wesssllleeeyyyyyyy

İste bu dramdir dram!

• o neydi gıı
  • Bu hamle çok krıtikti tartışmasız maçın kırılma anı, bjknin yeni stoperi hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: C00Luck

Bu hamle çok krıtikti tartışmasız maçın kırılma anı, bjknin yeni stoperi hayırlı olsun

Videoyu koymayı unutmuşum that fail

• quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

Hollandaliiiiiii

Almanyali
    Sevgiler, cha cha...

• Maçın özetini izledim. Harbi beşiktaşa helal olsun 6dk lık özette 2 tane atağımız vardı onlarda boş ataklar. Yiğidi öldür, hakkını yeme.

Tebrikler beşiktaş.
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.