Şimdi Ara

STSL 15. Hafta | Beşiktaş - Galatasaray | 14 Aralık Pazartesi, 20.00 (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.563
Cevap
2
Favori
23.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Simdi burada 5 tane bile gsli kalmaz. Bunlarin kaybedince ve yaristan kopunca isik hiziyla ortadan kaybolup, futbolla degil de klasik muzikle modern dansla falan ilgilenmeleri saniyeleri almaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lunarstrain

Normali bu değil mi? BJK bizim rakibimiz, yeneriz yeniliriz olur öyle. FB ise düşmanımız, isteriz ki yerin dibine göçsün, küme düşsün, Avrupa'dan ceza alsın, her türlü

Aman hocam....düşman filan yok. Bu kelimeleri çok dikkatli kullanmak lazım. Adamlar sınırımızı ihlal ediyor ülkemizin
    tepkisini ölçüp 10 sene sonrasına üzerimizde planlarını yapıyor.

Düşmanı buralarda arayalım, bu ülkenin diğer bir 11 futbolcusunu destekleyen diğer insanları içinde değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lunarstrain

Normali bu değil mi? BJK bizim rakibimiz, yeneriz yeniliriz olur öyle. FB ise düşmanımız, isteriz ki yerin dibine göçsün, küme düşsün, Avrupa'dan ceza alsın, her türlü

Aman hocam....düşman filan yok. Bu kelimeleri çok dikkatli kullanmak lazım. Adamlar sınırımızı ihlal ediyor ülkemizin
    tepkisini ölçüp 10 sene sonrasına üzerimizde planlarını yapıyor.

Düşmanı buralarda arayalım, bu ülkenin diğer bir 11 futbolcusunu destekleyen diğer insanları içinde değil.
  • Derbiyi izleyen Lazio teknik ekibi ve yönetimi, İbrahimovic ve Grosskrutz un muhteşem oyununu gördükten sonra biz bu takımla başa çıkamayız deyip Gs maçlarına yedek kadroyla çıkma kararı aldı.
  • Burhan_GS_911 kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: VuvuzelaTR

Besiktas taraftari umraniyede Gunayla beraberler guzel goruntuler var.
    Gunay 3 lu cektiriyor bu arada.
    Niye 1 degil 2 degil niye 3 :)

1'li çektiren gördün mü ya da 2'li?

Laf sokacaksınız diye komik olmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasan-1907

Burası bjklilere kalmış resmen

Beşiktaş - Galatasaray maç konusunda kimi bekliyorum hocam Lazio taraftarını mi :) bjk gs ve FB taraftarları var işte gs böyle giderse aziz başkan bile keşfedebilir burayı...

• Hamza ve Dursun'un eseridir bu çöp kadro.
  • Burhan_GS_911 kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: blawer_s

quote:

Beşiktaş - Galatasaray maç konusunda kimi bekliyorum hocam Lazio taraftarını mi :) bjk gs ve FB taraftarları var işte gs böyle giderse aziz başkan bile keşfedebilir burayı...

Orası kabul de gs maç takip konusunda bir ara hiç Gsli yok idi orası ilginç geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Teecem

/>

hocam gözünü seveyim. ben kendi takımıma olan sevgimi dile getiriyorum neden müdahale ediyosun ki ya? tamam yendiniz yahu.
  • Bence madem küçülmeye gittik sabriyle oynayacağız ön liberoda chedjou oynayacak takımın ismini değiştirsinler mecidiyeköy spor falan olsun bizde ona göre destekleyelim.

• Beyler geçmiş olsun. Muslera olmasaydı bir 6-0 vakası daha yaşanabilirdi. Yatıp kalkıp musleraya dua edin. Size Akhisar ile 3.lük yarışında başarılar dilerim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blawer_s

quote:

Orası kabul de gs maç takip konusunda bir ara hiç Gsli yok idi orası ilginç geldi.

Bu akşam gs taraftarını sevdim vallahi bütün troller erken uyumus, dogru düzgün adamlar kalmış, FB taraftarına laf etmiyorum onlar vitor p. Yüzünden bize sarcak vakit bulamıyor sanırım. O adamda gruptan çıktı liderligin ortağı ama hala dış kapının dış mandali..

• quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Beyler geçmiş olsun. Muslera olmasaydı bir 6-0 vakası daha yaşanabilirdi. Yatıp kalkıp musleraya dua edin. Size Akhisar ile 3.lük yarışında başarılar dilerim.

Akhisarı niye eziyosun ki şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: asiruhh1903

razim ozana küfürü duydunuz muu ahahahahah

Adımı haykiriyorlar diye gurur duymuştur o adam kendisiyle..

• Muslera'yı tebrik etmek lazım açık ara Türkiye'nin en iyi kalecisi dünya standartlarında bir kaleci..Ben Cordoba'dan sonra adam gibi kaleci geldiğini hatırlamıyorum Beşiktaş'a en hızlı şekilde kaleci işini çözmemiz lazım..Günay'ın hatasına gelince çocuk yedek kalmaktan maç tecrübesi yok..Abu subuk her maça as kaleciyle çıkınca böyle oluyor işte..

Galatasaraylı arkadaşlar bugün kazansalardı ortalığı yıkarlardı..Ama sevmiyorum bu tarz şeyleri o yüzden kimseyle dalga felan geçmiyecem..Herkese iyi geceler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C00Luck

quote:

Orijinalden alıntı: C00Luck

Bu hamle çok krıtikti tartışmasız maçın kırılma anı, bjknin yeni stoperi hayırlı olsun

Videoyu koymayı unutmuşum that fail

stoper umuttan kritik bir müdahele

• nokmen kullanıcısına yanıt
    Hocam düşman kavramı insanların birbirini dövmesi,öldürmesi anlamında düşünmeyin. İnsanlar birbirine düşman değil, benim fenerli arkadaşlarım var, fenerli olmayan tanımadığım insanlarla da otobüste, trende, bankada oturur konuşurum. Berberde sıra beklerken iki laf ederim. Tanımadığım fenerliler de benim düşmanım değildir, hepsine sevgim ve saygım vardır. Ama tuttukları takımlarına zerre sevgim, saygım ve acımam yoktur. Bence fener yok olsun, kapatılsın, 10-0 yenilsin, küme düşsün, ben mutlu olurum. Mesela bu hafta Trabzonspor 4-0 yenildi, hiçbir şey hissetmedim. Ama Fener yenilseydi muhaha diye gülerdim, keyfim yerine gelirdi. Onlar da benim takımım için öyle düşünebilirler, benim için sorun değil, istedikleri gibi düşünsünler.
  • Bjkye tebrikler az bile attınız.Hamza ihanet etti ve defolup gitti,bundan sonra ismi bu camiada hiç iyi anılmayacak...Dursunun d'sinin bile hatırlanacağını sanmıyorum.Neyse iyi geceler bunlarda geçer.
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.